CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dalam Diam, Afiq Muiz Dan Miera Leyana Bercinta Hampir Setahun

1-2-2016 11:21 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 31989| Komen: 165

Description: Saya tidak mahu orang benci dan tuduh saya penipu kerana sorok-sorok tentang hubungan kami
Oleh Izzah Abbasy

Si empunya badan, Miera Leyana telahpun menafikan dia dan Afiq Muiz mempunyai hubungan istimewa.

Namun, kenyataan yang diberikan kepada Afiq Muiz pula sebalikya. Merak mula rapat dan bercinta ketika penggambaran drama episod Memori Cinta Suraya yang ditayangkan di Astro tahun lalu.



Menurut Afiq, "Saya tidak mahu orang benci dan tuduh saya penipu kerana sorok-sorok tentang hubungan kami. Orang ramai pun selalu nampak kami keluar bersama sambil pegang tangan, macam mana nak sorok lagi."

Dalam pada itu, Afiq berkata, dia menghormati keputusan wanita berkenaan untuk terus menafikan hubungan istimewa tersebut.

"Saya tidak kecil hati kalau dia ingin menafikan hubungan tersebut kerana saya tahu dia ada sebab tertentu untuk berbuat demikian."

Tambahnya lagi, mereka tidak pernah terfikir untuk melangkah ke fasa yang lebih serius kerana masih muda dan masing-masing belum berjumpa dengan  keluarga Miera Leyana. - CARI Infonet

Kredit : mStar


12

Bagus
18

Marah
16

Terkejut
19

Sedih
14

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (98 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mawar_pink 1-2-2016 10:44 AM
Nape miera nk menafikan plak..takut jatuh saham ke?
Quote Babycomel84 1-2-2016 10:45 AM
Alahai seannya
Quote mice_cheese 1-2-2016 10:48 AM
Makin xcun miera ni
Quote enchikfitz 1-2-2016 10:54 AM
silap2 si Afiq ni teman geli2 si Miera je. Kesian kau Afiq oi. Dlm thread sebelah kata Miera ni bf dia anak sesame oil khenzz?
Quote aireen24 1-2-2016 10:56 AM
enchikfitz replied at 1-2-2016 02:54 AM
silap2 si Afiq ni teman geli2 si Miera je. Kesian kau Afiq oi. Dlm thread sebelah kata Miera ni bf d ...

khen...

anak sesame oil dgn bini first.

gigih si afiq ni declare, takut nanti karang menangis lagi..
Quote ninalee 1-2-2016 11:02 AM
Afiq ni yg kes dia ng datin paduka tu kan? Memang taste dia lebih kurang je semua kan?
Quote kucen_miang 1-2-2016 11:14 AM
ninalee replied at 1-2-2016 11:02 AM
Afiq ni yg kes dia ng datin paduka tu kan? Memang taste dia lebih kurang je semua kan?

haah minat bimbo style. sian budak tak cukup umur ni, jgn ko jadi anak durhaka sekali lagu sudah.
Quote cik_tonggek 1-2-2016 11:18 AM
aireen24 replied at 1-2-2016 06:56 AM
khen...

anak sesame oil dgn bini first.

saseme oil tu sapew
abam si miera ni sebijik mcm bapak derang
miera and and adik dia plak mcm mak derang
akak kenal sket2 abamnye si edy tuh
member2 panggil edy ketot walaupun idak ler ketot sangat budak tu
dah aweknye minah salih yg tinggi, so kalo jalan nampak mcm heshe katik jah

Quote eija2013 1-2-2016 11:20 AM
enchikfitz replied at 1-2-2016 10:54 AM
silap2 si Afiq ni teman geli2 si Miera je. Kesian kau Afiq oi. Dlm thread sebelah kata Miera ni bf d ...

ai pn nak tanya gak.....sapa sesame oil tu dikkk...

Quote aireen24 1-2-2016 11:21 AM
cik_tonggek replied at 1-2-2016 03:18 AM
saseme oil tu sapew
abam si miera ni sebijik mcm bapak derang
miera and and adik dia plak mcm ...

bijan la kak.
Quote DayangKirana 1-2-2016 11:23 AM

hihhi..terbawak2 coding benang sebelah ke chuols?
Quote faint_heart 1-2-2016 11:25 AM
aireen24 replied at 1-2-2016 11:21 AM
bijan la kak.

Takkan anak bijan nk dia? Confuseddd
Quote crazecousa 1-2-2016 11:27 AM
miera liyana ni aku igt tang kes gambaq tetek dia yang persis tetek bdk spm terjuih keluar dari baju x cukup kain tu je..
Quote manehnya 1-2-2016 11:28 AM
mau nya x sangkut ngan mirah ni

dalam memori cinta suraya tu, mirah ni bukan main seksi... gebuww

Quote cik_tonggek 1-2-2016 11:28 AM

anyway family si miera nih jenis sosial sket
ehh sket ke banyak
bapak miera ni datuk

Quote aireen24 1-2-2016 11:28 AM
DayangKirana replied at 1-2-2016 03:23 AM
hihhi..terbawak2 coding benang sebelah ke chuols?

bapak bahaya ooo kalau nama betul uolls
Quote aireen24 1-2-2016 11:30 AM
faint_heart replied at 1-2-2016 03:25 AM
Takkan anak bijan nk dia? Confuseddd

dalam thread lagi satu ada ckp. @iloveyou gigih berkoding2..


kereta sheols dibayar cash deposit untuk kereta mewah..
Quote aireen24 1-2-2016 11:31 AM
cik_tonggek replied at 1-2-2016 03:28 AM
anyway family si miera nih jenis sosial sket
ehh sket ke banyak
bapak miera ni datuk

abg dia tu edy caspan ke?
Quote cik_tonggek 1-2-2016 11:32 AM
aireen24 replied at 1-2-2016 07:31 AM
abg dia tu edy caspan ke?

tah, dlm fb heshe nama edy fadley jek
caspan tuh mai mana pulak

Lihat semua komen(165)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:11 AM GMT+8 , Processed in 0.066504 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top