CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kenapa YB KJ Dan Netizen 'Sound' Wak Doyok?

1-2-2016 11:04 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 20090| Komen: 115

Description: Namun sindiran YB KJ agak sinis dalam ungkapan
Oleh Izzah Abbasy

Wak Doyok bukanlah asing lagi dalam dunia seni hiburan di Malaysia. Beliau juga telah menjadi Ikon Fesyen Tempatan kerana berjaya membawa pembaharuan bagi dunia fesyen lelaki.




Terbaru, dia dihentam oleh netizen apabila memuatnaik gambar bersertakan status di laman Instagram dan Twitter miliknya yang menggambarkan seolah-olah seorang lelaki akan dilihat hebat selagi lelaki itu menghisap rokok.



Dalam pada yang sama, YB Khairy Jamaludin atau lebih dikenali YB KJ turut mengkritik tindakan Wak Doyok tersebut dengan bermaksud "merokok boleh menghalang untuk teruskan hidup." Mungkin apa yang ingin disampaikan YB KJ juga ia sebenarnya berkaitrapat dengan kesihatan namun sindirannya agak sinis dalam ungkapan Inggeris. - CARI Infonet



Kredit Foto : Wak Doyok Instagram

5

Bagus
2

Marah
11

Terkejut
5

Sedih
8

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote atriananana 31-1-2016 07:07 PM
Apa la masalah wak ni
Quote chazey 31-1-2016 07:10 PM
Masalahnya wak, ko smoke la selori cigar pun,

Ko tetap nampak pondan.

You, in that skinny jeans, will never be man enough.
Quote hangdenim 31-1-2016 07:10 PM
Nak tuduh yg dia tak faham pun apa dia tulis tu sebenarnya
Quote chazey 31-1-2016 07:10 PM
Kaki pun kepit ada hati nak cakap soal being manly.
Quote chazey 31-1-2016 07:11 PM
Dah la takat copy paste ayat dari google, segala tanda baca pun takda.

FAIL.
Quote maeye 31-1-2016 07:13 PM
Grammar satu hal.

Punctuation tah ke mana. Struggle nak paham point dia, kena baca slow2.

But yeah, padan muka. lol
Quote kelapaparut 31-1-2016 07:14 PM
Wak doyok ni org kate dia ni gayes kan, i bets heshe bottom
Quote maeye 31-1-2016 07:20 PM
Taken from The Magic Mountain by Thomas Mann.

Ch. 3
I never can understand how anyone can not smoke — it deprives a man of the best part of life … with a good cigar in his mouth a man is perfectly safe, nothing can touch him — literally

sumber wiki.

Apapun, tetap bangang.
Quote kikiharris 31-1-2016 07:20 PM
from head to toe semua nak #
poor sod
Quote MrsKobis 31-1-2016 07:22 PM
Rugilah wak klu ko jd gay
Quote sashin 31-1-2016 07:23 PM
hahahha...se das kena dari KJ ....berani dak wak nak reply tu
Quote chazey 31-1-2016 07:23 PM
maeye replied at 31-1-2016 07:20 PM
Taken from The Magic Mountain by Thomas Mann.

Ch. 3

see.

See.

SEEEEEEEEEEE

Akak tahu ayat kopipes ka bukan.

Kimk punya Doyok. Respect language please. Walau takat kopipes jadahnya ko tak copy sekali tanda baca tu?

So bbnu aq aq punya stail.
Quote Mary_jane 31-1-2016 07:24 PM
Kemetot je wak doyok.
Quote matchstick 31-1-2016 07:34 PM
bajet stylo letewww. nah setepek kena
Quote de_ikea 31-1-2016 07:40 PM
Edited by de_ikea at 31-1-2016 07:41 PM

Hahaha. Wak, Iols kompom uols baca quote tu pon tak betul sebutannya. Jgan kan lagi makna, atau grammar, atau punctuation.

Kekoreakekita keindonkekita, wak tetap hancusss bab skipping. Hahahaha
Quote masmelon 31-1-2016 07:53 PM
sejak bila pulak si wak doyok ni jadii "Ikon fesyen tempatan kesayangan rakyat Malaysia" amik nok ko kena sedasss hahahhahha
Quote toxicated 31-1-2016 08:02 PM
@maxim
Ni sekor lagi kaki kopipes..mohon lahar.
Quote bini_fl 31-1-2016 08:14 PM
masmelon replied at 31-1-2016 07:53 PM
sejak bila pulak si wak doyok ni jadii "Ikon fesyen tempatan kesayangan rakyat Malaysia"  amik nok ...

saja lah sis
Quote setokinpurple 31-1-2016 08:17 PM
sampai sekarang tak faham dia ni sape? artis ke?

Lihat semua komen(115)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:39 AM GMT+8 , Processed in 0.079429 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top