CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Iqram Dinzly 'No Comment' Tentang Kontroversi Uqasha Senrose

30-1-2016 05:40 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 26365| Komen: 125

Description: “Saya minta maaf, saya hanya mampu katakan no comment mengenai gambar percutian itu dan tidak boleh beri kerjasama.
Oleh Adib ZA

Susulan kontroversi berkenaan pelakon Uqasha Senrose yang dilihat bercuti bersama Iqram Dinzly di Thailand baru-baru ini, pihak media cuba mendapatkan reaksi serta jawapan daripada pelakon lelaki itu.


Bercakap kepada Mstar Online, Iqram berkata kontroversi itu merupakan satu ujian besar buat dirinya.

“Saya minta maaf, saya hanya mampu katakan no comment mengenai gambar percutian itu dan tidak boleh beri kerjasama. Sahih atau tidak sahih, biarlah Allah menghukumnya kerana kita sebagai manusia sesama manusia seharusnya sebaik mungkin menutup aib sendiri, inikan pula aib orang lain”

“Saya bukan malaikat mahupun maksum kerana kita manusia sentiasa diuji dan diduga. Saya juga berharap perkara ini tidak terus diperbesarkan. Biarlah apa pun persepsi orang, apa orang nak katakan”

“Andai terjatuh fitnah sekalipun, sebagai hamba Allah saya tetap memaafkan insan itu dan terima kasih kerana prihatin,” ujarnya. - CARI Infonet






(Sumber foto: Carian google)

36

Bagus
15

Marah
11

Terkejut
33

Sedih
24

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (140 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote batman_2007 29-1-2016 05:00 PM
Motiffff

Kau macam jawab soklan org tnya sexuality kau jer..
Quote aQuA_dIaMoNd 29-1-2016 05:00 PM
bukan minah tuyg menjaja aib dia sndrk ke..
Quote zafira 29-1-2016 05:03 PM
jangan-jangan 2 2 ni dah kawen tak?

Quote mizz_fatyn 29-1-2016 05:06 PM
aik,camtu pulakk...
sendu sgt statement tu..
Quote ciskek.leleh 29-1-2016 05:06 PM
zafira replied at 29-1-2016 05:03 PM
jangan-jangan 2 2 ni dah kawen tak?

khenn..meolss pun terpikir gitu gak
Quote chazey 29-1-2016 05:14 PM
Edited by chazey at 29-1-2016 05:16 PM

Amboi.

Tak terfikir ka aib yang dibuka tu adalah bentuk hukuman dari Allah jua?

Akak sebagai manusia beriman kan percaya kalau ko buat dosa kan, Allah tak terus2 cashkan. Sebagai Allah yang bersifat Maha Pengasih dan Pengampun gitu Dia bagi peluang ko bertobat terlebih dahulu. Tapi kalau ko sundri tak reti2 bertobat, sampai satu masa nanti ko dapat cash jah di dunia dengan cara Allah reveal habis kemungkaran ko buat di belakang tabir sampai semua orang tahu. Akak dah banyak tahun hidup dan akak lehat konsep cash dari Allah sebeginilah pada orang2 sekeliling akak. Lepas tu kalau tak reti insop juga ko punya tahu lah.
Quote HannahMontana 29-1-2016 05:14 PM
ckplah ,ye sy amat sukakan senrose cuma nak kahwin tu belum make sense rasanya!
Quote Knowlee 29-1-2016 05:20 PM
chazey replied at 29-1-2016 05:14 PM
Amboi.

Tak terfikir ka aib yang dibuka tu adalah bentuk hukuman dari Allah jua?

Betul tu sis. Meluat baca statement guna nama Allah nak justify wrongdoing dia.
Quote mokcikKSKB 29-1-2016 05:26 PM
Serius nk muntah baca komen gayah sorang ni.semua pompuan dia nk terai
Quote ahyue 29-1-2016 05:27 PM
make sense sgt kan statement tu
Quote Lorra2411 29-1-2016 05:32 PM
persis Kokspin kau ni woi, pakai nama Allah segala. please lah.
Quote jargon 29-1-2016 05:42 PM
elehh..kau pulak ikram mne pegi dah serban kau dulu..bkn dlu konon nk berubah ke...mse tu pojiah bru lps kwen
Quote SitiRopeah 29-1-2016 05:52 PM
Jawapan anda tidak membantu.. Next!
Quote blackwidowbae 29-1-2016 05:54 PM
Lah kata hari tu dinzlyna ni gayers
Quote prettyuglybabe 29-1-2016 06:01 PM
kejadahnya dia ni?
Quote sharlenetexas 29-1-2016 06:03 PM
Iqram stim ke tak tgk qasha putih gebu?
Quote sukacactus 29-1-2016 06:04 PM
Hahaha....jawapan....poyo nak mampus...konon suci murni....xbleh blah la mamat sekor ni
Quote caplimau 29-1-2016 06:09 PM
aduhaiii.. esok luse ko kne dump lak ngn si uqasha tu..,
Quote CrowneGlory 29-1-2016 06:32 PM
Ujian terbesar? So ujian bertukar2 mesej gayah dulu x besar mana la

Lihat semua komen(125)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:21 AM GMT+8 , Processed in 0.066356 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top