CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lagu Terbaharu Tentang Kisah Cinta Tak Berbalas & Bukan Kisah Saya - Zamani

19-1-2016 10:29 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 121982| Komen: 1555

Description: "Sehingga kini judul lagu tersebut belum diputuskan, ia berkisar kisah cinta yang tidak dibalas
Oleh Adib ZA

Zamani Slam mempunyai zaman kegemilangan yang tersendiri pada tahun 1990-an dan pastinya ramai peminat yang merindui lagu terbaharu daripadanya. 


Berita baik untuk semua para penggemarnya, selepas 12 tahun tanpa album, kini Zamani bakal tampil dengan single yang digubah oleh komposer dari negara seberang. 

"Sehingga kini judul lagu tersebut belum diputuskan, ia berkisar kisah cinta yang tidak dibalas dan ia tidak mempunyai kaitan dengan kisah hidup saya," 

"Saya harap selepas ini dapat membina kembali kerjaya dalam dunia hiburan setelah lama tidak melakukan persembahan besar dan ia juga adalah sebagai hadiah kepada peminat yang masih setia," ujarnya. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Astro Awani


(Sumber foto: Carian google)
17

Bagus
18

Marah
17

Terkejut
30

Sedih
18

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (116 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eely_shana 18-1-2016 04:28 PM
iols Berharap melly goeslaw !!

aktiviti berbasikal tuh...teringat scene filem bara
Quote marieza 18-1-2016 04:29 PM
good luck zamani...
Quote doubleA 18-1-2016 04:34 PM
eely_shana replied at 18-1-2016 04:28 PM
iols Berharap melly goeslaw !!

aktiviti berbasikal tuh...teringat scene filem bara

ambik gambar chuols balik


Quote eely_shana 18-1-2016 04:37 PM
doubleA replied at 18-1-2016 04:34 PM
ambik gambar chuols balik

Masa mula2 tgk citer ni dulu, masa scene ni iols tergelak okeh! lawak aih pompuan bawak lelaki naik basikal

Nostalgia sungguh bab2 basikal ni
Quote mamastoney 18-1-2016 04:42 PM
doubleA replied at 18-1-2016 04:34 PM
ambik gambar chuols balik

adeh si arni yg kayuh, si abangadek yg duduk....gamaknya abangadek ni, tk ada daya nak boncengkan arni.....
Quote doubleA 18-1-2016 04:45 PM
MyNameIsIris replied at 18-1-2016 04:43 PM
Check in sebab ada perkataan SLAM

masuk ajela, malu2 pulak nak mengaku die-hard-fan zamani slam skg
Quote doubleA 18-1-2016 04:47 PM
mamastoney replied at 18-1-2016 04:42 PM
adeh si arni yg kayuh, si abangadek yg duduk....gamaknya abangadek ni, tk ada daya nak boncengkan  ...

skg meols yakin abgadek kayuh basikal sendiri
Quote eely_shana 18-1-2016 04:52 PM
doubleA replied at 18-1-2016 04:47 PM
skg meols yakin abgadek kayuh basikal sendiri

Hehehe...basikal oh basikal
Kalau vclip bara iols akan bagi sepenuh perhatian scene kayuh basikal ni
Quote aderaderker 18-1-2016 04:53 PM
Siap ada disclaimer okehhh
Quote doubleA 18-1-2016 04:55 PM

asyik kena relate jah, penat heols nak menepis, bitau siap2
Quote cik_tonggek 18-1-2016 05:10 PM
akak syak lagu tebaru heshe mengenai kisah cinta tt terhadap heshe
okbaiiiiiiii





Quote doubleA 18-1-2016 05:18 PM
cik_tonggek replied at 18-1-2016 05:10 PM
akak syak lagu tebaru heshe mengenai kisah cinta tt terhadap heshe
okbaiiiiiiii

mau lari mana kaka

meols pun dah move-on hokeh
Quote cik_tonggek 18-1-2016 05:21 PM
doubleA replied at 18-1-2016 01:18 PM
mau lari mana kaka  

meols pun dah move-on hokeh

move on lah sangattttt
DP pun muka jerangkung heshe lagi tuh ha


Quote Ipo 18-1-2016 05:35 PM
sejak dulu..saya suka semua lagi zamani..
Quote simatakucing 18-1-2016 05:41 PM
Tahniah abgadek hee
Quote doubleA 18-1-2016 05:47 PM
cik_tonggek replied at 18-1-2016 05:21 PM
move on lah sangattttt
DP pun muka jerangkung heshe lagi tuh ha

move-on di dunia realiti kaka, dp porem takleh ubah la, trademark tu kena gambo jerangkung hensem mas jamani jugak

kang org tak kenal dabelA mana kalau avvy tukar
Quote doubleA 18-1-2016 05:47 PM
Ipo replied at 18-1-2016 05:35 PM
sejak dulu..saya suka semua lagi zamani..

hai chuols, selalu nampak kat bod mps
Quote bambimo 18-1-2016 06:29 PM
alo2   kalo kisah diri sendiri pun apa salahnya..huntung ada fans yg tumpang simpati terus offer diri hihihi
Quote misssakura 18-1-2016 06:30 PM
Wahhh... pantang nmpk nama zamani laju je tngn iol klik tred nih. Lagu tu dh kuar ke blom? X sabar nk menghayati kesyahduan sore zamani ku.

Lihat semua komen(1555)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:21 AM GMT+8 , Processed in 0.067486 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top