CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zizan Seperti Biasa Menafikan Gosip Antara Dia Dan Vie Santie

18-1-2016 12:24 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 35076| Komen: 220

Description: Pelakon dan pelawak Zizan Razak seperti biasa menafikan...


Oleh : Fyruz Hanna

Pelakon dan pelawak Zizan Razak seperti biasa menafikan khabar angin yang mengatakan dia rapat dengan bekas isteri Datuk Eizlan Yusof, Vie Santie.

Dipetik dalam Kosmo, ketika ditemubual, Zizan hanya memberikan komen:

"Tiada apa yang perlu komen, minta maaf.


Sebelum ini ramai yang telah melihat mereka sering keluar bersama dan perkara ini turut juga pernah keluar dalam ruangan gosip sebuah akhbar mingguan dan nampak dari gaya mereka mempunyai hubungan lebih daripada seorang kawan.

Vie Shanti kini merupakan seorang janda dan telah bercerai talak satu pada 16 Februari lalu dengan Datuk Eizlan Yusof. -CARI Infonet.
5

Bagus
7

Marah
11

Terkejut
7

Sedih
19

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (53 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aderaderker 18-1-2016 12:23 PM
Anak dua ke tiga si vie tu?
Quote jelitaqasyah 18-1-2016 12:29 PM
xpaham tul lah zizan ni.. geli plak ku rasa...
memang pantang nampak muka girl pan asia lah dia ni.. semua sapu!
Quote sarahmirza 18-1-2016 12:31 PM
Biarlah, bukan dia bercinta dengan isteri orang pun.

Quote estrelle 18-1-2016 12:33 PM
Alahaii takde taste ke vie ni..dia dah la cantekk sgt..
Quote shahima0909 18-1-2016 12:35 PM
Kot ye pun zizangg .. hrp2 gosip semata2..
Quote caplimau 18-1-2016 12:38 PM
vie anak 3 la..
Quote kenarihitam 18-1-2016 12:38 PM
sarahmirza replied at 18-1-2016 12:31 PM
Biarlah, bukan dia bercinta dengan isteri orang pun.

Betoi tu kan..klu betoi dia bcinta ngn vie tu apa slh nye kan..vie bukan isteri sape2 pun
Quote fifie_olin 18-1-2016 12:38 PM
nk plk awek2 pan asian ni melayan zizang ni ek
Quote zulka 18-1-2016 12:41 PM
Vie..oh vie...akupun nak...
tak kirala janda pun...
pink kaler tu...
Quote CrowneGlory 18-1-2016 12:42 PM
Hbsla ko zizang mau tinggai spender je nanti..
Quote lindarafee 18-1-2016 12:43 PM
estrelle replied at 18-1-2016 11:33 AM
Alahaii takde taste ke vie ni..dia dah la cantekk sgt..

cantik tapi pengotor. euwww i ada experience dgn dia.
Quote suterabiru123 18-1-2016 12:45 PM
maigaddd vie?..
Quote pichee 18-1-2016 12:48 PM
i x ksh je zizan ngn sape2 selagi org tu bkn hak milik sape2...

tp rsenye ade dengar desas desus yg eizlan try utk tackle blk hati ex wife die...sbb still sygkan pmpuan ni..sian la eizlan...dh la kacak tetap kecewa ngn wanita..
Quote krustykrab 18-1-2016 12:55 PM
lindarafee replied at 18-1-2016 12:43 PM
cantik tapi pengotor. euwww i ada experience dgn dia.

cer citer cer citer

Quote elamor 18-1-2016 12:58 PM
tgk cite papa heroku apa ntah, cantik..hensem anak theyols...
Quote jula7 18-1-2016 01:01 PM
aah i simpati plak dengan eizlan..sebba dia ada bagi statement nak baik balik dgn vie..
dan punca penceraian mrk sampai la ni pun xtau pasai apa kan..kalau eizlan tu hati busuk..lama dah bongkar pasai apa berpisah..macam cerita syura ngan laki dia..laju jah laki ckp lupa diri kan..
tapi hak eizlan ni..baik betui smpai la ni..xdak haih ckp apa..

hak zizan ni..cemuih la..
cukup xbekenan dgn budak ni
Quote user2012 18-1-2016 01:02 PM
fifie_olin replied at 18-1-2016 12:38 PM
nk plk awek2 pan asian ni melayan zizang ni ek

Dah duit juta2 uolss, kete sport segala sapa tak mau?
Quote kakasotong 18-1-2016 01:04 PM
Mmg nmpk sunggoh zizan ni nak memperbaiki keturunan

Carik calon makwe/bini semua ala2 kacukan muka lawoo gitu

Mentang2 la skrg dah glemer. Dlu masa sendu sedan amik leez af jah buat makwe
Quote bambimbom 18-1-2016 01:06 PM
alahai vie yg janda gak ko minat jijan... arap gosip je jah...

Lihat semua komen(220)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:46 AM GMT+8 , Processed in 0.067424 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top