CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Trademark Qu Puteh" Tak Disenangi Afdlin Shauki

18-1-2016 11:46 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 9848| Komen: 46

Description: Afdlin Shauki meluahkan rasa tidak senangnya dengan....


Oleh : Fyruz Hanna

Afdlin Shauki meluahkan rasa tidak senangnya dengan tindakan Datuk Seri Vida Seri Hasmiza Othman atau lebih glamor dengan Datu Seri Vida bersama dengan pemain pasukan kelantan dengan menggayakan 'trademark' Qu Puteh tersebut.



Trademark tersebut yang menggayakan isyarat tangan di pipi dilihat Afdlin sebagai satu cubaan mencipta budaya baharu dalam arena bola sepak yang melenyapkan identiti pasukan Kelantan sebelum ini.

Namun, perkara tersebut tidak disenangi oleh netizen kerana melihat ia sebagai hak penaja utama untuk membentuk imej pasukan tersebut.

Selain itu, netizen meminta Afdlin lebih berfikiran terbuka kerana ia merupakan satu strategi pemasaran yang menguntungkan pasukan. -CARI Infonet.

Sumber:AstroAwani

6

Bagus
9

Marah
24

Terkejut
18

Sedih
21

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (103 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote biozipstar 18-1-2016 11:56 AM
tapi kalau stay warna merah.. maintain identity.. heheh
Quote khairulazuan 18-1-2016 11:59 AM
aku pakai bedak jonson jer tu pun masa sek rendah dulu
Quote maxim 18-1-2016 12:02 PM
Dah ada


http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=946449&mobile=2
Quote Themilo 18-1-2016 12:14 PM
kikikiki.. motif? forumer dah cerca heols dua hari dua malam...
Quote comel91 18-1-2016 12:16 PM
alaaaa dah ade eh? soowiiee...
Quote Skuau 18-1-2016 12:23 PM
Themilo replied at 18-1-2016 12:14 PM
kikikiki.. motif? forumer dah cerca heols dua hari dua malam...

Dh 2 ari,2mlm aku belasah lagu ni.....xyh bka lg 'topik' ni....
Quote caplimau 18-1-2016 12:46 PM
duit die suke die la haiii..
Quote Lavender_Violet 18-1-2016 12:57 PM
Lebih ramai yg meminati DSV dari Afdlin
Quote matseh 18-1-2016 01:46 PM
Masa dah berubah wei. Bola sepak bukan lagi pasal bola, pemain & penyokong. Bola skrg ialah pasal duit. Duit banyak, menang selalu, stadium penuh. FA negeri untung, paling banyak untung FAM. Mcm mana nk duit banyak-
"SO WHAT IF YOU HAVE TO SELL YOUR FOOTBALL  SOUL TO BEAUTY COMPANIES! Janji Menang Piala. Walaupun hanyak, hanya 2  orang anak negeri sendiri yg main 1st team.(bukan 1st eleven)
Kena berubah. "Adapt or DIE"
Quote mizkajura 18-1-2016 02:29 PM
aplin dah kenapa?
suka hati tok dia nak suh bubuh apa dlm terms dia with team tu. dah dia punya tajaan. pesal bongoks sgt kau nih..??
Quote mizkajura 18-1-2016 02:32 PM
tu la...sapa suh letak hotak kat perot!!!
kan dah kena kecam ngan ummah
Quote nolya 18-1-2016 05:42 PM
khairulazuan replied at 18-1-2016 11:59 AM
aku pakai bedak jonson jer tu pun masa sek rendah dulu

awak lelaki pun pakai bedak ke ke sekolah?
Quote Skuau 18-1-2016 10:04 PM
'Jante'2 comel lote',tino2 smart2(lirik lagu kene tukor pulok dh...).
Quote foxy_kaypo 18-1-2016 10:07 PM
pasal duit, maruah pun tergadai..
cubalah tgk annuar musa tu punyalah garang and tegas sampai bergaduh2 dgn FAM, kena gam lah. now tersenggih2 macam kerang busuk dengan tangan qu putih tu....
Quote BebeQ 18-1-2016 10:37 PM
aflin..sila taja negeri kesayangan kamu tu dengan seluar pelikat tu pulak. bagus main bola sambil tutup aurat.
Quote khairulazuan 19-1-2016 08:44 AM
nolya replied at 18-1-2016 05:42 PM
awak lelaki pun pakai bedak ke ke sekolah?

pakai je sis..masa darjah satu hingga dua..hehehehe

Quote nolya 19-1-2016 09:05 AM
khairulazuan replied at 19-1-2016 08:44 AM
pakai je sis..masa darjah satu hingga dua..hehehehe

Ye lah kan... mak-mak memang suka  pakaikan bedak tabur kat muka anak2 lelaki mereka biar tak nampak pucat sangat.   Tapi tak delah implikasi apa2. Semoga hari ini tak berbedak lagilah ye.....
Quote ra5101 19-1-2016 09:10 AM
Sekali sekali boleh lah buat gaya qu puteh, tp selalu sangat buat gaya qu puteh nanti jadi bosan. Tengok nabil kat GV cukuplah mcm terpaksa jer buat
Quote khairulazuan 19-1-2016 09:11 AM
nolya replied at 19-1-2016 09:05 AM
Ye lah kan... mak-mak memang suka  pakaikan bedak tabur kat muka anak2 lelaki mereka biar tak namp ...

x pakai dah sis,cuma tlong sapukan bedak kat anak2 je sekrng

Lihat semua komen(46)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:17 AM GMT+8 , Processed in 0.073866 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top