CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Spot My Pisang' KJ Jadi Trending Media Sosial

23-12-2015 01:17 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 13106| Komen: 51

Description: Khaiy Jamaluddin sempat menjadi trending di laman sosial....




Oleh Fyruz Hanna

Dalam kesibukan menghadiri mesyuarat untuk menguruskan hal-hal negara Khaiy Jamaluddin sempat menjadi trending di laman sosial.


Mana tidaknya apabila gambar yang dimuatnaik oleh Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussien mencuri tumpuan KJ untuk ulang tweet (retweet) oleh KJ.



Retweet dengan tulisan "spot my pisang" menarik perhatian pengguna media sosial dan juga pengikut beliau yang berseloroh menyifatkan tulisan tersebut terkandung makna yang mendalam.


“@Khairykj that sounds so wrong,” tulis Zikri Mzd @ZikriMzd.
“@Khairykj nampak pishang sangt dlm tuh,” tambah seorang lagi pengguna, H ï l M ī @hafizul_hilmi.


Istilah 'pisang' diterima pakai oleh orang ramai sebagai kata lain merujuk kepada alat sulit lelaki.

KJ sebelum itu menghadiri mesyuarat Kabinet yang terakhir untuk tahun 2015. -CARI Infonet.






6

Bagus
11

Marah
17

Terkejut
11

Sedih
29

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (82 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote revolusi_30 23-12-2015 12:17 PM
Bodoh nya istilah.  Otak fikir seks saja lah ummah suchi ne.  Penulis rencana ne tak terkecuali. Bodoj kali dua
Quote Mary_jane 23-12-2015 12:20 PM
Layak keluar kat hmetro je kan sis?
Quote chinta89 23-12-2015 12:23 PM
anggap jenaka je. x nk pk semua tu buruk2.

kalau nk pk straight n double meaning, takdela hidup nk hepi2. semua nk serius sajork.
Quote DayangKirana 23-12-2015 12:23 PM
kj in suits..
Quote putehkundor 23-12-2015 12:29 PM
Biarlah...kj cuma nak gurau2 manja dgn abam hisam jah...bromance gitew
Quote senahsanasini 23-12-2015 12:31 PM
Mary_jane replied at 23-12-2015 12:20 PM
Layak keluar kat hmetro je kan sis?

dan utuseks
Quote elmen 23-12-2015 12:36 PM
bongok nye budak2 ni.. kepala ingat nak ngesek je.. ce tgk bebetul atas meja kj tu.. mmg ade pisang.. energy booster barangkali..
Quote -electrifying- 23-12-2015 12:39 PM
biasala budak2 ske double meaning
Quote kurunsing 23-12-2015 12:52 PM
elmen replied at 23-12-2015 12:36 PM
bongok nye budak2 ni.. kepala ingat nak ngesek je.. ce tgk bebetul atas meja kj tu.. mmg ade pisang. ...

dia kan munturi sukan, mustila nak tunjuk dia amalkan gay hidup sehat.


Quote hyunniesSS501 23-12-2015 12:55 PM
cari je la mane pisang tu..
sibuk nak berdabel meaning
Quote supernaturalee 23-12-2015 01:08 PM
xfhm
nape die tweet psl pisang tu
ape kaitan dgn tweet hisham?


Quote lampor 23-12-2015 01:47 PM
kurunsing replied at 23-12-2015 12:52 PM
dia kan munturi sukan, mustila nak tunjuk dia amalkan gay hidup sehat.

gayah hedop sehat sgt.
Quote Bateesta 23-12-2015 01:56 PM
sah2 la gayboy yg twit koju tu
Quote krustykrab 23-12-2015 01:57 PM
Lainla kalau dia selfie bhgn konek pastu diikuti dgn caption "spot my pisang" blh la nl blue...ni dia selfie pun bhgn atas badan je...pisang konek kejadah
Quote Mary_jane 23-12-2015 02:00 PM
Bateesta replied at 23-12-2015 01:56 PM
sah2 la gayboy yg twit koju tu

Koju
Quote Mary_jane 23-12-2015 02:02 PM
krustykrab replied at 23-12-2015 01:57 PM
Lainla kalau dia selfie bhgn konek pastu diikuti dgn caption "spot my pisang" blh la nl blue...ni di ...

Ntah nya. Terang2 pisang atas box kat meja tu hah. Quick bite gitu. Lagipun pisang membuat kan kita riang gembira.
Quote red_cattleya 23-12-2015 02:05 PM
hidup jgn serius sgt
Quote Bateesta 23-12-2015 02:09 PM

koju = kor*k  jub*r



Quote Mary_jane 23-12-2015 02:16 PM
Bateesta replied at 23-12-2015 02:09 PM
koju = kor*k  jub*r

Erkk        .

Lihat semua komen(51)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:48 PM GMT+8 , Processed in 0.090634 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top