CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bertudung Tapi Kain Terbelah Pula!

18-12-2015 11:25 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 41345| Komen: 276

Description: Akibat pemakaian yang kurang sesuai dengan imej bertudung, seorang gadis telah menjadi 'bahan' bualan dan tidak kurang juga yang mengecamnya.
Oleh Adib ZA

Akibat pemakaian yang kurang sesuai dengan imej bertudung, seorang gadis telah menjadi 'bahan' bualan dan tidak kurang juga yang mengecamnya.


Gadis tersebut mengenakan kain labuh namun terbelah tepi sekaligus menampakkan peha dan auratnya. Ia sama sekali tidak selari dengan imej bertudung yang dikenakan pada dirinya. 

Memetik laporan Suara TV, gadis tersebut telah memuat naik gambar itu di laman Instagram miliknya. 

Pastinya, tindakan gadis itu tidak boleh diterima oleh rakyat negara ini terutama di kalangan masyarakat Islam. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Suara TV


(Sumber foto: Suara TV)

25

Bagus
29

Marah
34

Terkejut
21

Sedih
18

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (148 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lina21 18-12-2015 08:07 AM
piwit....cantiknya paha ko
Quote bluehedgehog 18-12-2015 08:08 AM
apa la...
tiap2 hari aurat2 je....

bab ekonomi, kos kehidupan, masalah negara semua haprak...
Quote noor2 18-12-2015 08:08 AM
Ni mmg gila pakai macam ni....
Quote CrowneGlory 18-12-2015 08:10 AM
Kompom bukak tudung rambut serupa berus dawai...
Quote azimodin 18-12-2015 08:10 AM
Alang2 tu pakai mini skirt terus..  Baru la haters be trippin
Quote saladin780 18-12-2015 08:14 AM
Park Shin Hye: Aku yg pkai tudung malu gile bile pmpuan berpkaian mcm tuh.. Aku rase aku sepak je muke dorg


amboi kemain lagi komen bbnu kpop celup nih
Quote qronaldo7 18-12-2015 08:17 AM
gamba xkuar plk kt opis ni. sexy sgt kot
Quote kyleril 18-12-2015 08:19 AM
akan ada yang terhonrny nampak nya nanti
Quote mak_wa95 18-12-2015 08:24 AM
hahaha, teringin nk pakai mcm artis, duduk mcm artis..





~~~ meh saya pula komen, jarang,ketat (sock) tu tidak menutup aaurat la kak oii..
dia ni hanya menutup kepala dgn secebis kain sbb rambut dah mcm maggie mee
Quote haryatie 18-12-2015 08:28 AM
patut le kena bahan smpai ke peha
lau aku nak pakai camtu..aku trus x pakai tudung
normal la org x bertudung pakai seksi2
ni bertudung...
issshhhh..x kena sungguh..
Quote mrseller 18-12-2015 08:30 AM
Wow!  Fap fap fap
Quote gaara_X 18-12-2015 08:35 AM
entah laa......sesama muhasabah diri.....tegur lebih² kang....kata lain plak......ada hikmah disebalik apo yang berlaku......
Quote GhostWalking 18-12-2015 08:42 AM
Kompius letewwwww
Quote merrissa 18-12-2015 08:43 AM
malas nak komen...kang di label ostajah jadian
Quote melinda_kerr 18-12-2015 08:45 AM
Boringnya. Hal mcmni actually bersepah kt luar.
Quote chakcida 18-12-2015 08:48 AM
Nak menyeksi tapi sayang rambot menggerutu. Ujung2 terpakselah kaver dgn tudung. Yg penting dpt merasa pakai kain terbelah parat peha tunjuk kt org. Takdelah nak berangan2 dpn ceremin lagik.
Quote Mary_jane 18-12-2015 09:00 AM
Haha lucu sangat.
Quote mbhcsf 18-12-2015 09:04 AM
Edited by mbhcsf at 18-12-2015 09:06 AM

my italian friend pakai skirt above knee , cardy , nice materials actually - then dia pakai tight tebal warna gelap..nampak sopan

baju kurung di malaysia satu nikmat ....semalam dia pi swimming dengan partner dia kat sports centre, dan dia tak nak org lain nampak dia pakai swimwear..dia kata segan

kalau si italian ni tahu sopan dan decency so...

Quote bluehedgehog 18-12-2015 09:04 AM
mungkin dia ni bukan islam..cuma bertudung je

Lihat semua komen(276)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 09:22 AM GMT+8 , Processed in 0.077119 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top