CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tiket Dalam Talian Aksi Final Piala Malaysia Habis Dijual

10-12-2015 11:25 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 22860| Komen: 225

Description: Terbaru, sebanyak 10,000 keping tiket dalam talian yang diperuntukkan oleh Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) difahamkan telah habis dijual.



sumber foto : http://1.bp.blogspot.com/



Bahang aksi perlawanan akhir Piala Malaysia antara Selangor dan Kedah yang bakal berlangsung di Stadium Shah Alam Sabtu ini semakin terasa. 


Terbaru, sebanyak 10,000 keping tiket dalam talian yang diperuntukkan oleh Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) difahamkan telah habis dijual.


Tinjauan mendapati kesesakan teruk berlaku sejak laman sesawang www.tickethotline.com.my yang menjual tiket final Piala Malaysia dibuka bermula pukul 10 pagi, Rabu.


Menurut kenyataan yang dipetik daripada laman sesawang FAM, biarpun peruntukan tiket untuk penjualan online telah habis dijual namun peminat masih boleh dapatkan tiket di Stadium Shah Alam dan Stadium Darul Aman bermula esok.



Badan induk itu menetapkan harga tiket dewasa pada kadar RM40 manakala tiket kanak-kanak berharga RM5.









11

Bagus
21

Marah
17

Terkejut
14

Sedih
18

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (94 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote axl_bach 10-12-2015 12:07 PM
10, 000. Sold. Out... .. 2darinya. dlm. Genggamanku...... KEDAH. SERATA. RATA
Quote axl_bach 10-12-2015 12:08 PM
Pertembungan. epik. Berulang. Mlm. sabtu. Nnt..... misi33. vs. Misi5, siapa. yg. Akan. keluar. Selaku. JUARA
Quote lavagun 10-12-2015 12:09 PM
axl_bach replied at 10-12-2015 12:07 PM
10, 000. Sold. Out... .. 2darinya. dlm. Genggamanku...... KEDAH. SERATA. RATA

lu nak mai shah alam jgn lupa pakai waze...kang sesat sampai port klang kang...




Quote axl_bach 10-12-2015 12:09 PM
ANdik. Perlu. ditangani. dgn. Baik. Jika. LANG. MERAH. mahu. terbang. tinggi. Di. Final. Nnt
Quote axl_bach 10-12-2015 12:10 PM
lavagun replied at 10-12-2015 12:09 PM
lu nak mai shah alam jgn lupa pakai waze...kang sesat sampai port klang kang...

Aku igt nk lepak Puncak alam dgn Alam Damai dulu.... lepas tu nk gi Alam Flora jap sblom ke stadium melawati
Quote lavagun 10-12-2015 12:12 PM
axl_bach replied at 10-12-2015 12:10 PM
Aku igt nk lepak Puncak alam dgn Alam Damai dulu.... lepas tu nk gi Alam Flora jap sblom ke stadiu ...

lu nak pi mana...lu pi la...

jgn lupa pakai waze sudah...kang game dah habis baru lu sampai stadium kang..




Quote axl_bach 10-12-2015 12:19 PM
lavagun replied at 10-12-2015 12:12 PM
lu nak pi mana...lu pi la...

jgn lupa pakai waze sudah...kang game dah habis baru lu sampai sta ...

Ok,  tq atas igt ko tu Ba.... ko pun cuti2 nih jaga leklok anu tu,  baru sembuh jer luka tu... jgn lari2 sgt nnt bentan lak...
Quote masa_lalu 10-12-2015 01:51 PM
level permainan yg cuma layak ditonton kat TV jer
Quote Mary_jane 10-12-2015 03:12 PM
Merah kuning!
Quote lavagun 10-12-2015 03:23 PM
axl_bach replied at 10-12-2015 12:19 PM
Ok,  tq atas igt ko tu Ba.... ko pun cuti2 nih jaga leklok anu tu,  baru sembuh jer luka tu... jgn ...

lu kalu nak tiket lebih boleh kontek brader ni...

cod area kulim n sg petani je..






Quote axl_bach 10-12-2015 03:30 PM
masa_lalu replied at 10-12-2015 01:51 PM
level permainan yg cuma layak ditonton kat TV jer

Team ko main mana??  nou camp??  san Siro??  emirates??
Quote axl_bach 10-12-2015 03:31 PM
lavagun replied at 10-12-2015 03:23 PM
lu kalu nak tiket lebih boleh kontek brader ni...

cod area kulim n sg petani je..

Aku dh beli cukup dh smlm lg...... on9 la senang xyah bratur berebut.... tiket kat SDA sold out 20k td kol 1
Quote clarizsa 10-12-2015 03:34 PM
maskot kedah tu burung helang merah rupanya... i ingatkan burung nuri kaler ijau kuning... hahahahaha

sabtu, bolehla layan kt umah....
Quote axl_bach 10-12-2015 03:34 PM
Mary_jane replied at 10-12-2015 03:12 PM
Merah kuning!

Bahaya team sgor nih sbb ada andik dan nazmi,  strikeforce aku x rasa berbahaya sgt tp cubaan jarak jauh yg aku risau takut Firdaus lemas plak.......
Quote lavagun 10-12-2015 03:34 PM
axl_bach replied at 10-12-2015 03:31 PM
Aku dh beli cukup dh smlm lg...... on9 la senang xyah bratur berebut.... tiket kat SDA sold out 20 ...

mana la tau jiran2 lu mau ikut sama...boleh la tongtong jimat duit minyak duit tol..

duit lebih tu nanti...boleh la lu belanja famili lu western..

samada menang atau pun kalah kedah.




Quote axl_bach 10-12-2015 03:36 PM
lavagun replied at 10-12-2015 03:34 PM
mana la tau jiran2 lu mau ikut sama...boleh la tongtong jimat duit minyak duit tol..

duit lebih ...

Xyah tongting,  aku nk pegi romantic getaway la ko bebudak mana tau...... xder makna nk bawa org kg,  dorg sibuk di pwtc nun.. lul
Quote axl_bach 10-12-2015 03:38 PM
clarizsa replied at 10-12-2015 03:34 PM
maskot kedah tu burung helang merah rupanya... i ingatkan burung nuri kaler ijau kuning... hahahahah ...

Mana ada nuri la,  dulu maskot Kedah KENARI,  then Mukhriz wat transformasi masa tahun lepas sbb Kenari x ganas sbb tu tukar LLANG MERAH......
Quote lavagun 10-12-2015 03:38 PM
axl_bach replied at 10-12-2015 03:36 PM
Xyah tongting,  aku nk pegi romantic getaway la ko bebudak mana tau...... xder makna nk bawa org k ...

romantic mender pi stadium penuh dgn kedahan pi mai pi mai..

macam macam bau siot...




Quote mirage_46 10-12-2015 03:44 PM
semalam 8.30 am aku book...

Lihat semua komen(225)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 04:17 PM GMT+8 , Processed in 0.088645 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top