CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Nenek Temui Ajal Ketika Seks Dengan Jiran

8-12-2015 03:28 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 17648| Komen: 120

Description: Wanita warga emas berusia 91 tahun meninggal dunia akibat sesak nafas ketika melakukan hubungan seks dengan jirannya.


Oleh : Dean BZ

Gambar sekadar hiasan


Wanita warga emas berusia 91 tahun meninggal dunia akibat sesak nafas ketika melakukan hubungan seks dengan jirannya.  


Memetik dari kualalumpurpost, wanita itu ditemui mati dalam keadaan bogel dari bahagian pinggang ke bawah dan didapati melakukan seks dengan Aveiro yang berusia 49 tahun di Porto, Portugal. 

Aviero yang juga yang telah berkahwin ditangkap selepas DNA ke atas air maninya ditemui di tempat kejadian.

Namun dibebaskan dengan ikat jamin selepas wanita itu dipercayai meninggal dunia akibat permainan seks yang diluar kawalan.


Mangsa menetap sendirian dan sangat aktif meskipun sudah berusia, kata jiran wanita itu. - CARI Infonet.

28

Bagus
35

Marah
50

Terkejut
39

Sedih
24

Lawak
34

Bosan

Friends Rank (210 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Syd 8-12-2015 12:29 PM
motip petik nama ai. hahahaha.
diam2 udah laa.

keh keh keh

dah ai jadik mcm team CSI plak

Quote lavacasanova 8-12-2015 12:30 PM
apadaaaa...khalwat berzina n mati dlm rumah sendiri pun mau kecoh kaaa..

biarkan aje la mayat tu reput dlm rumah sendiri nyeee punnn..

tak yah uruskan..



Quote mak_wa95 8-12-2015 12:32 PM
G25 nak mcm ni la..........
urusan peribbadi
Quote zuri154 8-12-2015 12:33 PM
permainan seks luar kawalan????

ayoooo dah umur 91 pun....
Quote GhostWalking 8-12-2015 12:33 PM
Syd replied at 8-12-2015 04:29 AM
motip petik nama ai. hahahaha.
diam2 udah laa.

uols nak meols padam lah nih
Quote bluehedgehog 8-12-2015 12:34 PM


adoi..nenek
Quote putehkundor 8-12-2015 12:40 PM
Iya....ada jua manusia nafsu gini. Fetish ni mcm2 jenis

Tapi akak ni katanya aktif...mesti lah agak fit kan kalau berumur 91 pun...
Quote Syd 8-12-2015 12:41 PM
zuri154 replied at 8-12-2015 12:33 PM
permainan seks luar kawalan????

ayoooo dah umur 91 pun....

pernafasan tak menentu gituhh

yelah, tak sama laa kot ye pung nenek aktif 91 ngan orang umur 40an
Quote Syd 8-12-2015 12:43 PM
putehkundor replied at 8-12-2015 12:40 PM
Iya....ada jua manusia nafsu gini. Fetish ni mcm2 jenis

Tapi akak ni katanya aktif...mesti lah  ...

ai terbayang mendiang mea young, alerrr si wrestler legend yang suka bogel tuhh
Quote GhostWalking 8-12-2015 12:44 PM
multiple orgasme mungkin
Quote putehkundor 8-12-2015 12:45 PM
Syd replied at 8-12-2015 12:43 PM
ai terbayang mendiang mea young, alerrr si wrestler legend yang suka bogel tuhh

Mae young+betty white
Kertu2 pun ttp konfiden nak..
Quote Syd 8-12-2015 01:22 PM
putehkundor replied at 8-12-2015 12:45 PM
Mae young+betty white
Kertu2 pun ttp konfiden nak..

ai ols ngeri occay
terbayang gambar bogeng dia
dah tua2 nehh

abes melayut semua ke bawah

atas bawah  
Quote chinta89 8-12-2015 01:58 PM
nek granny dgn lelaki 40 tahun? wowww nek, kerlassss taste nek!
Quote Maideen. 8-12-2015 02:18 PM
Allah lebih menyanginya.... Semoga rohnya ditempatkan bersama roh orang orang beriman.
Quote Bedah.Cun 8-12-2015 02:24 PM
Tapi seriously, from sexperience I, diranjangin dengan jantan Malays and Caucasian berbeza sangats. Dengan Malays I tak rase orgasm. Tapi dengan Caucasian dan sewaktu dengannye walaupun their dicks tak de lar saiz gargantuan, tapi I rase meletop2 pop pop pop rase macam ade renjatan elektrik terketar2 kaki I.... Hader ker sisters yang nak kongsi letusan orgasmic uouls or uouls takder rase pape except jantan tue terkulai layu lepas 2 minit? Uhhhhh ahhhhh!!!
Quote Suchi 8-12-2015 02:25 PM
91 tahun? wauuuu.. selalunya dah menopos gini takde nafsu dah ngn seks nih
lg satu kalo dh tua2 sgt gini selalu ade masalah ngn rahim jatuh, terbatuk sikit dah terkencing.sendi2 pun dh tak kuat bagai dah.
tp maybe nenek nih masih sihat dan aktif lg mengeseks.
Quote qronaldo7 8-12-2015 02:29 PM
Bedah.Cun replied at 8-12-2015 02:24 PM
Tapi seriously, from sexperience I, diranjangin dengan jantan Malays and Caucasian berbeza sangats.  ...

hamboihh.. menangkan kokesen
Quote sharlenetexas 8-12-2015 02:29 PM
Teringat arwah norita. Smg dia tenang di sana.
Quote Syd 8-12-2015 02:30 PM
Bedah.Cun replied at 8-12-2015 02:24 PM
Tapi seriously, from sexperience I, diranjangin dengan jantan Malays and Caucasian berbeza sangats.  ...

lepas 2 minit tu (ataupun less)

orang melayu tu kak bedahh

haha

Lihat semua komen(120)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 03:29 PM GMT+8 , Processed in 0.091885 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top