CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Pelakon Marah Ibu Mentua Sebab Harta?

17-11-2023 10:02 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 29858| Komen: 240

Description: Seorang pelakon dan pengacara popular dikhabarkan berani memarahi ibu mentuanya berhubung isu harta yang berjumlah ratusan ribu ringgit. Kerana tidak berpuas hati, dia tanpa fikir sesaat mengeluarkan ...

Seorang pelakon dan pengacara popular dikhabarkan berani memarahi ibu mentuanya berhubung isu harta yang berjumlah ratusan ribu ringgit.


Kerana tidak berpuas hati, dia tanpa fikir sesaat mengeluarkan kata makian terhadap orang tuanya.



Menerusi laporan Utusan, sumber mengatakan dia ada berbincang dengan keluarga mentuanya berhubung dana yang bakal digunakan bagi membantu pemasaran produk keluarannya.


Namun perangai palatau (serba serbi tahu) si pelakon itu membuatkan diskusi itu jadi panas. Lantas, berlakulah perang mulut. Cuma si pelakon itu melebih-lebih sehingga mengeluarkan kata kesat.


Akhirnya, si mentua mengalah sahaja dan membiarkan menantu hantunya itu menggunakan dana tersebut untuk memasarkan produk yang sehingga kini, tidak nampak batang hidungnya dalam pasaran.


Dakwaan tersebut sukar dipercayai kerana selebriti itu memang baik dan penuh kesantunan. Pijak semut pun tak mati ya. Cakap lemah lembut, ayu sahaja bunyi.


Rupa-rupanya barannya boleh tahan juga dan tanpa segan silu, boleh sahaja maki sesiapa depan muka termasuk ahli keluarganya sendiri.



Sumber: Utusan


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 17-11-2023 10:19 AM
parking dulu..
Quote chandrahusin 17-11-2023 10:20 AM
Relate to yg campak skrip?
Basic?
Mertua dia capable ada dana2 ni
Quote terpaling 17-11-2023 10:22 AM
ok so sape??
Quote _kelly 17-11-2023 10:24 AM
ya hampun kenapa terbayang basic bila baca perenggan kedua last tu
Quote foxneo 17-11-2023 10:27 AM
_kelly replied at 17-11-2023 10:24 AM
ya hampun kenapa terbayang basic bila baca perenggan kedua last tu

sama jugak sisss
Quote _kelly 17-11-2023 10:28 AM
foxneo replied at 17-11-2023 10:27 AM
sama jugak sisss

semoga ada reputs tumpah teh
Quote Skyline_84 17-11-2023 10:33 AM
weeii basic ke..omaigodd
Quote abangadek 17-11-2023 10:33 AM
Basic ada produk sendiri ke, nmpak dok review produk org ja
Quote shida81 17-11-2023 10:34 AM
Siapa pulak basic ni
Quote telracs 17-11-2023 10:37 AM
Siapa pelakon & pengacara yang ada produk sendiri?
Tapi kat atas tu tulis, produknya tak keluar² pun....
Quote captainQUE 17-11-2023 10:41 AM
Kalau basic ada product kan… Yg dengan hidung tu… tapi katanya yg ni product tak keluar2
Quote Bergosip 17-11-2023 10:42 AM
abangadek replied at 17-11-2023 10:33 AM
Basic ada produk sendiri ke, nmpak dok review produk org ja

kalau dekat ig. dia declare dia founder dan creative director untuk 2 business

first business guna nama dia, business tudung
second business pulak business lipmatte, foundation dan jelly nest
Quote Tudungpink 17-11-2023 10:47 AM
Hmmm makin keluar perangai sikit2 kalau betul la nama yg disebut acik porum
Quote lee_sakura 17-11-2023 10:48 AM
siapa plak si basic ni...blh sesapa bg tau
Quote vanillaninja 17-11-2023 10:49 AM
Hebat jugak I dapat decode sape 'basic' seperti yang dibincangkan acik forum
Quote pavlovachoc 17-11-2023 10:52 AM
Dlm otak aku bacis je la
Quote idril 17-11-2023 10:56 AM
haiyooo la korang. basic pun xtau ke
Quote wirazam 17-11-2023 10:58 AM
terpaling replied at 17-11-2023 10:22 AM
ok so sape??


Janna Nick...






Tapi dalam drama Surat dari Tuhan tuuu....
Semalam kemain lagi siap tolak mentua jatuh tangga
Quote freyayong 17-11-2023 11:00 AM
reminds me of basic baca perenggan bawah2 tu..

Lihat semua komen(240)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-12-2023 06:16 AM GMT+8 , Processed in 0.040321 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top