CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Kali Ni Dah Too Much, Depan-Depan Anak Kami Act Normal, Sakit Dan Geram," Amyra Rosli Dah Tak Tahan Dengan Amar Bahrin?

15-11-2023 12:38 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 14908| Komen: 63

Description: Amyra Rosli memuat naik video memaparkan dirinya bersedih dan kecewa.
Amyra Rosli memuat naik video memaparkan dirinya bersedih dan kecewa.

Amyra kata dirinya sudah tidak dapat tahan lagi dengan situasi yang berlaku dan tidak mempunyai sebarang niat untuk mengaibkan suaminya, Amar Bahrin.


Foto: IG

"Kali ni dah too much, depan-depan anak kami act normal. Sakit dan geram."
 
Sewaktu Amar masuk ke bilik tidur mereka, aktres tersebut meluahkan segala perkara yang ‘terbuku’ di hati kepada suaminya."



"Daddy ingat Mummy diam, Mummy tak tahu ke? Mummy perhati je tau tak."


Di akhir video tersebut, rupanya ‘pergaduhan’ yang terjadi di antara Amyra dan Amar adalah gimik untuk mereka mempromosikan sebuah produk makanan.

Di ruangan komen, rata-rata netizen serta rakan selebriti meluahkan rasa lega bahawa segala yang berlaku adalah sekadar lakonan sahaja. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MatDeghem 15-11-2023 12:40 PM
Demi sesuap nasi....
Quote cmf_premierleag 15-11-2023 12:53 PM
Amyra pun dh jd retis pprt ke?
Quote cikatilia 15-11-2023 01:01 PM
about my privacy?
Quote Fly_over 15-11-2023 01:04 PM
cringe nak tgk sampai habis. mampu tgk smpi too much je
Quote NazRysha 15-11-2023 01:12 PM
ewwwwwwwwwwwww
Quote cantthinkofany 15-11-2023 01:14 PM
chehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
Quote stingergrumpy 15-11-2023 01:16 PM
cantthinkofany replied at 15-11-2023 01:14 PM
chehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

Watak women empowerment yg pazzpizzpuzz trying to emulate woooo

Jgn takut utk berkata benar demi maruah .....

Kahkahkahkahkahkah
Quote chikumanis 15-11-2023 01:17 PM
kevarvian apakah ini?
Quote cruz2 15-11-2023 01:18 PM
Oh amyra.. Sampai tahap ni di rendahkan maruah sendiri?
Jodoh tu rahsia tuhan dh tertulis di loh mahfuz tp iols admire sungguh dia zaman2 bujang lawa sgt ingat dpt tangkap orka hidup tai tai jer
Quote stingergrumpy 15-11-2023 01:18 PM
Fly_over replied at 15-11-2023 01:04 PM
cringe nak tgk sampai habis. mampu tgk smpi too much je

In character betul kheun? The sign of a  very good actress....
Quote I.K.A888990 15-11-2023 01:50 PM
terkezutttttttt kita tauuu
Quote idril 15-11-2023 01:54 PM
cmf_premierleag replied at 15-11-2023 12:53 PM
Amyra pun dh jd retis pprt ke?

sejak dia kawin
Quote cantthinkofany 15-11-2023 02:10 PM
stingergrumpy replied at 15-11-2023 01:16 PM
Watak women empowerment yg pazzpizzpuzz trying to emulate woooo

Jgn takut utk berkata benar demi  ...

not many wants to know the truth...most only need want they want to hear....btw truth or benar ni subjective sangat....it can the truth for me but not for you....and vice versa....
Quote prettyuglybabe 15-11-2023 02:26 PM
pak mat western ni laku gila ke?
tengok macam-macam retis promo pmw ni..
langsung i tak teringin nak beli sebab bodoh amat promo nya..
Quote bulalof 15-11-2023 02:29 PM
hhhaaarrkkkktuiiih......
Quote bankerpencen 15-11-2023 03:01 PM
Punya la lawa minah ni masa belum kahwin dulu. Suka tengok. Sayang seribu kali sayang.
Quote salimrock 15-11-2023 03:04 PM
keniney tul..

aku dulu igt sabri yunus dgn angelina tan tu babak lakonan rupa2nya betul ,

ni amyra rusli ni pengacara nona tau...ada prestige tau,,

  apa lak hauk benar gimik ko myra...
Quote sharlenetexas 15-11-2023 03:06 PM
Baju pink mcm ps


Quote kaseh80 15-11-2023 03:08 PM
Low class gimmick
Pirrrahhhhhhh

Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-12-2023 06:19 AM GMT+8 , Processed in 0.032235 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top