CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Sihir Kuat, Buat Jahat Kat Wife Saya, Makan Duit Haram, Datuk S*tan" Lelaki Buat Dakwaan Tak Enak Terhadap Arwah Suami Noniswara

2-10-2023 05:26 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 25028| Komen: 159|Original author: Saiful

Description: Sedia maklum bapa mentua MK K-Clique yang juga suami kepada Noniswara meninggal dunia pada malam Ahad.
Sedia maklum bapa mentua MK K-Clique yang juga suami kepada Noniswara meninggal dunia pada malam Ahad.

Namu n timbul cerita yang kurang menyenangkan tentang arwah, seperti didedahkan di Twitter.


Foto: IG

Seorang individu menggelarnya sebagai 'datuk s*tan'


"Saya terbayang apa dia buat kat isteri saya!! Kurung!! Sihir!!!!!! Dia ni sihir kuat!!! Buat jahat kat wife saya!! Makan duit haram lagi!! Susah saya nak maafkan dia!!!! Setann dah meninggal awal!!" tulisnya.







Tengok di thread tersebut, Noniswara juga pernah membalas dakwaan tersebut.

Add Image Caption Here
Add Image Caption Here
Add Image Caption Here



Setakat ini tak pasti sejauh mana kebenaran dakwaan tersebut. Semoga yang baik-baik sahaja. Al-fatihah -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missHaidiD 2-10-2023 05:32 PM
Wow panasnya

Siapa sbnrnya mertua mk ni. Apapun skrg dia di alam lain. Ada kejahatan jwb la sendiri disana
Quote prettyuglybabe 2-10-2023 05:40 PM
awal pulak i masuk..
Quote menjad 2-10-2023 05:43 PM
Bersangka baik jer lah. Kita pung tak tau duduk perkara. Moga Allah swt merahmati arwah dan oermudahkan urusan di alam barzakh.
Quote alesandra 2-10-2023 05:48 PM
Aku x paham..secara x langsung dia nk ckp wife dia ada skandal dgn arwah tu ke? ko pun kata nak tuntut kt akhirat sana jadi semoga dipermudahkanlah.nak bising2  pun org nyer dah meninggal
Quote Moyangkucing 2-10-2023 05:55 PM
Dah baca cerita gini, tengok gambar yg kat atas tu pun macam evil saja rupa dia...
Quote exclusive_vvip 2-10-2023 06:00 PM
dari bulan 3 lagi mamat ni dah berbunyi rupanya..berani la dia..ermmm, masa i tgk gmbr rumah arwah yg kat pahang tu, rasa mcm sesuatu..tapi pikir positif je la masa tu, kot arwah jenis eccentric..
Quote hanihan16 2-10-2023 06:05 PM
alesandra replied at 2-10-2023 05:48 PM
Aku x paham..secara x langsung dia nk ckp wife dia ada skandal dgn arwah tu ke? ko pun kata nak tunt ...

ke sebelum wife dia kawen dgn dia?
Quote irvene 2-10-2023 06:14 PM
dss tu adakah yg org,  kita ramai2 decode dkt thread sebelah hari tu?
Quote Tudungpink 2-10-2023 06:25 PM
wife dia sekarang mcm mana?  Aku penin
Quote dagusengett 2-10-2023 06:34 PM
irvene replied at 2-10-2023 06:14 PM
dss tu adakah yg org,  kita ramai2 decode dkt thread sebelah hari tu?

Bukan dss yg hat tu lain
Quote hareeeesah 2-10-2023 06:37 PM
tp mmg rumah dia creepy, surrounding yg sheswatu….
Quote Nham22 2-10-2023 06:44 PM
Rumah die cam kuil yindia...
Quote menjad 2-10-2023 06:56 PM
Rumah nya pelik. Zaman ni kan minimalis. Bila tengok rumah tuh terus tepuk dahi.
Quote rayray28 2-10-2023 07:05 PM
Tebalkanlah lg iman di dada tu dik..pns2 tu pn hasutan syaitan gk tu..byk2 istighfar..if mmg org tu berbust jahat maka dh tibe masanya duduk sorg dlm kubur tu..kita yg kt atas lg ni doa mintak jauh dr kne siksaan
Quote rayray28 2-10-2023 07:06 PM
irvene replied at 2-10-2023 06:14 PM
dss tu adakah yg org,  kita ramai2 decode dkt thread sebelah hari tu?

Bukan bukannnn hahahaaa
Quote kashaz 2-10-2023 07:08 PM
tepekla gambo rumah dia..
tapi teringin nak tau, laki tu marah buat kat bini dia sebelum kawen ke?
Quote makita 2-10-2023 07:10 PM
exclusive_vvip replied at 2-10-2023 06:00 PM
dari bulan 3 lagi mamat ni dah berbunyi rupanya..berani la dia..ermmm, masa i tgk gmbr rumah arwah y ...

Rumah tu mcm borobudur temple kan. Len mcm taste
Quote MisXoXo 2-10-2023 07:13 PM
A ah..perasan juga awat mcm kuil design umah dia.
Pastu awat sebut nonis ja..wife pertama aka mak isteri MK tu dah serai ke..tinggal nonis ja isteri no syatu dia.
Media xsebut pun nama isteri no satu.
Quote likilu 2-10-2023 07:29 PM
Edited by likilu at 2-10-2023 07:31 PM

Macam candi bobobodur pun ada

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0AuEofakscD5AACPgiqyehpSEZCWNaH7xzmeCNVZ2koh7CnEDAGhbceJFusYiDtN6l&id=100070467249619&mibextid=EBYMS6
[fbp]???? Take a look at this posthttps://m.facebook.com/story.php ... amp;mibextid=EBYMS6[/fbp]

Lihat semua komen(159)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

8-12-2023 05:59 PM GMT+8 , Processed in 0.063848 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top