CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Hello Everyone," Ira Kazar Makin Disayangi, Penuh Komen Pujian Suruh Jadi Content Creator

19-9-2023 01:31 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4813| Komen: 38

Description: Selepas resipi sambal sotong menjadi kegilaan, Ira Kazar nampaknya makin ligat beraksi di dapur dan rajin berkongsi menu masakan yan lain.
Selepas resipi sambal sotong menjadi kegilaan, Ira Kazar nampaknya makin ligat beraksi di dapur dan rajin berkongsi menu masakan yan lain.

Terbaharu, kentang daging bakar, mi sizzling, bubur sumsum.


Foto: IG

Dulu masa kes cerai Puteri Srah bukan main penuh komen kejian, sekarang nampaknya Ira dan makin disayangi.

Ramai juga memuji suaranya yang dikatakan sangat sesuai menjadi content creator untuk program masakan.



“Alahai lembutnya suara, rasa tenang je dengar.

“Pandai rupanya Ira memasak, kenyang perut suami balik kerja,” komen netizen.


Malah ramai juga suka di awal video Ira Kazar kata "Hello everyone".




Rajin juga Ira membalas komen orang ramai dengan mengucapkan terima kasih atas semua pujian. Makin sayang orang dengan Ira nampaknya. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Glass_shoes 19-9-2023 01:31 PM
Hari2 ada thread birah kazar ye
Quote Antifake 19-9-2023 01:49 PM
Sapa yang terhegeh2 nak follow dia ni
Quote LostStar 19-9-2023 02:28 PM
yang bukak thread ni penyondol gak ke..
ea la sapa lagi nak sokong team penyondol kalau bukan penyondol..
Quote Robitadotcom 19-9-2023 02:32 PM
makin disayangi oleh siapaaaa????????
Quote miss_strangers 19-9-2023 05:20 PM
Kl ko xde sejarah sondol secara haram aku rasa ko leh pegi jauh sbg influenza...macam ada bakat.
Quote Sunkiss8999 19-9-2023 07:17 PM
Eee jibai la yg komen sedap la..ape la..bukan ko dpt duit pun duk puji si birah kazar ni..penyondol cmni ptt di endahkan je..
Quote tay22 19-9-2023 07:20 PM
Edited by tay22 at 19-9-2023 07:23 PM

Yg tulis artikel ni mesti tak pernah check-in IG irakahaksofficial

Side note, akaun ni dah kena katup ke owner tukar username? Dulu nama alinloy
Quote matjerk 19-9-2023 07:23 PM
Bubub satu tajuk je lah thread ni IRA MASAK APA HARI NI
Quote DeLuna85 19-9-2023 08:31 PM
Tak menyelerakan pun masakan dia. Nampak comot.
Quote Farnor 19-9-2023 08:40 PM
tay22 replied at 19-9-2023 07:20 PM
Yg tulis artikel ni mesti tak pernah check-in IG irakahaksofficial

Side note, akaun ni dah kena kat ...

Nnt c alinloy baca komen lah tu..
Quote sharlenetexas 19-9-2023 08:41 PM
Takde siapa yg sayang


Quote Tunakimchi 19-9-2023 08:42 PM
Apepun birah ni buat. Dia tetap penyondol paling jijik. Sbb sanggup anto video x senonoh ke puteri sarah
Quote razzia 19-9-2023 08:52 PM
warga  tt bkn main mengagumi si ira ni n mendapat byk puji pujian ye.pelik bnnu la
tu yg support
Quote ghalibboy 19-9-2023 09:01 PM
razzia replied at 19-9-2023 08:52 PM
warga  tt bkn main mengagumi si ira ni n mendapat byk puji pujian ye.pelik bnnu la
tu yg support

Menunjukkan sebahagian masyarakat sekarang sudah normalise kan aktiviti sondol menyondol atau caras mencaras. Bagi mereka, tak kisah ada rumahtangga yang hancur, ada isteri2 yg kecewa dan menderita, asalkan 'the best woman ' wins. Tidak rasa bersalah ,malah rasa bangga
Quote Perawankota 20-9-2023 12:08 AM
Laaa. Aku tgk gambar sepintas lalu, ingatkan deebazainol
Quote MademoiselleZan 20-9-2023 08:24 AM
Apa punya sengal ler , birah ni selebriti ke yg setiap kali masak nak kena buka thread, adoiii….
Quote annehuda 20-9-2023 08:31 AM
wartawan cari ni aku rasa mesti dah kene bayar suruh up citer mcm ni. mcm tak logik sungguh.  
Quote she 20-9-2023 08:59 AM
Haritu macik tengok igs Ira
Dia voice over
First time oiii macik dengar sore dia
Nampak takkkk macik tak pernah tengok dia berlakon

Pada macik
Suara dia sodap

Habislahhhhh
Nota lutut : sorry ehhh macik bukan peminat dia
Quote tay22 20-9-2023 09:14 AM
ghalibboy replied at 19-9-2023 09:01 PM
Menunjukkan sebahagian masyarakat sekarang sudah normalise kan aktiviti sondol menyondol atau cara ...

Yes. If potensi kena akta orang ke-3, berapa kerat je bini ada resources (duit, masa, emosi, tenaga etc) nak fight balik. Esp kalau lakinya melayan juga penyondol.

Report ke pejabat agama mcm jawi, jais pun jenuh bini yg kena file report kot and kumpul bukti which is ambil masa nak collate, sesambil tu mesti emosi naik turun tertengok convo, gambar and videos suami + penyondol. Kena recap A-Z ke pegawai agama, lawyers. Ni kalau jenis IK lah yg suka provoke, apa lah materials yg PS kena went through for the filing.

PS ni kira bertuah jugalah sbb ada most needed resources above. Isteri biasa (i mean bukan celebrity, lagi2 sahm) kena redha je lah nafkah zahir batin diabaikan, emosi diganggu penyondol, kena pukul laki. Sistem syariah and wali tak berapa function nak protect wives.

All these sending messages "alah tak pe, bukan kena apa2 legally pun kalau menyondol. Masyarakat kecam sikit, kejap je. Plus ada je penyokong aku ni sbb nak buat sunnah agama. Peduli apa aku isteri and anak2 tu affected. Asalkan aku bahagia, laki tu nak aku."

Lihat semua komen(38)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

30-9-2023 07:40 AM GMT+8 , Processed in 0.092953 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top