CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Negara Raih Pingat Emas Ke-2 Di Sukan Paralimpik Doha

31-10-2015 08:54 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7725| Komen: 16

Description: Pelari pecut paralimpik negara, Mohamad Ridzuan Mohamad Puzi berjaya meraih pingat emas acara 100 meter (m) lelaki T36 (cerebral palsy) pada Kejohanan Olahraga Paralimpik Dunia 2015 di Doha, Qatar pad ...




Pelari pecut paralimpik negara, Mohamad Ridzuan Mohamad Puzi berjaya meraih pingat emas acara 100 meter (m) lelaki T36 (cerebral palsy) pada Kejohanan Olahraga Paralimpik Dunia 2015 di Doha, Qatar pada Khamis.



Kejayaan Mohamad Ridzuan itu sekali gus menyumbang pingat emas kedua negara selepas Latiff Romly memenanginya dalam acara lompat jauh lelaki T20, Sabtu lalu 


Pada peringkat akhir 100m di Stadium Suhaim Bin Hamad itu, Mohamad Ridzuan mencatat masa 12.08 saat.


10

Bagus
10

Marah
16

Terkejut
15

Sedih
15

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (83 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 30-10-2015 09:04 PM
kekadang iols rasa bosanlah lava ke hulu lava ke hilir...cuba uols abaikan je tak payah sikit2 nak mention nama pondan tu kat mana2 thread...lebih mulia rasanya nyah...sorry ya iols rasa agak rimas ngan uols n dino sebab balik2 sebut nama pondan tu...
Quote MissNigga 30-10-2015 09:12 PM
hyie replied at 30-10-2015 09:04 PM
kekadang iols rasa bosanlah lava ke hulu lava ke hilir...cuba uols abaikan je tak payah sikit2 nak m ...

uols tak tau .. betapa rimasnya kami kena ngekor ngan ponen tue ke hulur ke hilir ... ignore cam ner pun .... gegeh gak ni nak beramas mesra ngan wols suma ... kalo ler si laba tu ngekor uols 34/7kat porem nie  .. tau ler uols cam ner perasaan kami suma ...
bak kata populer kat porem nie ... selagi tak kena batang idung sundiri ... selagi tu tak merasa




Quote MissNigga 30-10-2015 09:13 PM
bidio 100m final tak kuar lagi ... yang ada cuma bidio peringkat saringan jer ...

[youtube]3G0z0M9qtrs[/youtube]
Quote asfna 30-10-2015 09:20 PM
tahniah sebab mengharumkan nama negara walaupun kalian adalah paralimpik.. proud of you guys
Quote DaisyD 30-10-2015 09:23 PM
lajunya! aku pun tak laju macam tu
Quote HannahMontana 30-10-2015 09:34 PM
MissNigga replied at 30-10-2015 09:00 PM
Laba boleh menjadi wakil malaysia utk ketagori ... otak terencat ... dalam sukan paralimpik nie

missnigga pula jadi gadis pom pom




dgn otak terencat tu lava pecut sampai ke garisan penamat terus lari lagi.......mahu x menang...

gadis pompom pula cun.........
Quote dani-rox 30-10-2015 09:35 PM
Wah pecah rekod plak tuh... Tahniaaahh!
Quote lkick2113 30-10-2015 11:17 PM
MSN tabur labur kat paralimpik je LA lepas ni kalau laburkan duit kat atlet olimpik pun hampeh je keputusannya baik laburkan kat budak para ni hasil pun ada
Quote Changa 30-10-2015 11:20 PM
heshe lari macam tak cacat jah sis.
boleh la hantar heshe ke sukan sea kan sis??
Quote Artemesiaa 30-10-2015 11:24 PM
Tahniah, apa pun yang tak cacat tak rasa tercabar ke
Quote ellejo 30-10-2015 11:25 PM
12 saat.....
lajunya.
tahniahla abam. heshe boleh masuk olimpik tak mcm Oscar pistrorius yg takde kaki tu?
Quote mbhcsf 30-10-2015 11:30 PM
well done...

tetiba i teringat kaki  besi prosthetics yg wanita dalam Kingsman tu  guna untuk bunuh orang
Quote munchkin 31-10-2015 12:47 AM
Tahniahhhh. so proud of you!!!!!
Quote MissNigga 31-10-2015 05:19 AM
Bidio 100M final .... terbaekkkkkkk ....

[youtube]ttlET5b3afM[/youtube]

Lihat semua komen(16)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-12-2023 11:14 AM GMT+8 , Processed in 0.048454 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top