CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

ND Lala Hadir Ke Majlis Pertunangan Shila Amzah, Tersenyum Bergambar Bersama Keluarga

27-5-2023 11:17 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 5769| Komen: 41

Description: Adik kepada Shila Amzah iaitu Syada berkongsi gambar keluarga memaparkan kehadiran ayah mereka, Datuk ND Lala pada majlis pertunangan penyanyi itu dengan pempengaruh, Ubai.Perkongsian menerusi IG Stor ...
Adik kepada Shila Amzah iaitu Syada berkongsi gambar keluarga memaparkan kehadiran ayah mereka, Datuk ND Lala pada majlis pertunangan penyanyi itu dengan pempengaruh, Ubai.

Perkongsian menerusi IG Story itu sekali gus menandakan kemelut yang melanda keluarga itu sudah semakin pulih.



Menerusi hantaran gambar tersebut, ibunya, Datin Fauziah Sarman juga tersenyum manis.

Syada, 25, turut membuat ucapan tahniah kepada kakaknya yang selamat melangsungkan pertunangan dengan jejaka pilihan hati.

Terdahulu, Syada tampil menulis surat terbuka buat ayahnya selepas mendakwa tidak mempunyai akses untuk berhubung.

Pada 1 April lalu, Fauziah memuat naik foto seorang wanita termasuk mendedahkan namanya di Instagram dipercayai individu menjadi perosak rumah tangganya.


Sumber: mStar, IG Syada Amzah

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote supernaturalee 27-5-2023 11:26 PM
Serious ar bertunang

Congrats??


Quote DeLuna85 27-5-2023 11:41 PM
Tahniah shila. Mesti dia betul2 bahagia dengan ubai
Quote I.K.A888990 28-5-2023 03:00 AM
mana je madu mudaku tu
nk tgk gak mukanyerrr
Quote MatDeghem 28-5-2023 06:31 AM
mana gambar anak nya shila?
Quote nonarona 28-5-2023 06:36 AM
ok la tu nnti nak nikah pun bapaknye kne hadir jd wali...
Quote timah03 28-5-2023 07:49 AM
Nampak mak nye pula yg melebih... Sementara bapak nya Kaku...
Quote Burong_Hantuk 28-5-2023 07:54 AM
Moga berbahagia
Quote rayray28 28-5-2023 07:56 AM
Helokkk je rupa maknya tersenyum sebelah pak andi
Quote Nurul_007 28-5-2023 08:06 AM
Serius eyh dh tunang?shila dh fikir msak2?tk apa lh moga bahagia lh shila
Quote eely_shana 28-5-2023 08:07 AM
Dah bertunang ye. Tahniah dan moga2 cepat naik pelamin.
Quote Diamondmoney 28-5-2023 08:11 AM
Mesti cinta ubai mengasyikkn
Quote zuriey 28-5-2023 08:16 AM
Amboi mak nya ambik kesempatan bergesel dgn bapak nya
Blm bercerai lagi kan
Kang meroyan pula madu kt rumah sana
Quote ujio 28-5-2023 08:16 AM
Alhamdulillah, tahniah. Semoga dipermudahkan urusan..
Quote nuryakmal 28-5-2023 08:22 AM
Derang tak sediakan baju utk bapaknya ke. Da macam mc kat majlis anak sendiri.
Quote NazRysha 28-5-2023 09:08 AM
propa sangat keluarga ni
dari bapak anak2 bermasalah
tu org kata kalau ada hal settle diam2 jer
Quote TomyamPuteh 28-5-2023 09:13 AM
Mana dia puak2 mulut cibai yg dok kutuk2 deme berdua tu?
Quote Moyangkucing 28-5-2023 09:16 AM
timah03 replied at 28-5-2023 07:49 AM
Nampak mak nye pula yg melebih... Sementara bapak nya Kaku...

Bapak dah tak heran bini lama... tak koser nak posing sweet2 lagi. kau sweet la sensorang bini tua... gigih iols memfitnah tok lalat
Quote Hoola 28-5-2023 09:25 AM
mcm2 la fmlyni
sat bapa hilang, sat ni timbui balik
sat kwn 2, sat si mak up foto madu
sat si ank bchenta post 5mth anibersary tp post xclear org ingt ko putus tp kedian kata acah psgsurut know2 btunng suprisekn rkyt msia

#rakyat tersenyum lebar

Quote 3chanceno 28-5-2023 09:26 AM
Baguslah dah jumpa jalan pulang, walaupun untuk majlis anak  tunggu kalau ada story mory kisah camna tok lalat nie boleh dihubungi & datang ke majlis pulak  reporter belum jumpa tok lalat nak interbiu pasal kawin dua tu

tahniah pada pasangan yg baru bertunang..

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

30-9-2023 05:11 PM GMT+8 , Processed in 0.096377 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top