CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fara Mendoza Mengalami Kemalangan Sehingga Kereta Terbalik!

19-10-2015 05:12 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 26544| Komen: 155

Description: Bagaimana pun, Fara menerusi akaun Instagramnya beritahu dia hanya mengalami kecederaan dalaman walaupun mengalami kesakitan. Artis hot Fara Mendoza yang sebelum ini menimbulkan kontroversi s ...




Sebelum ini, dia menimbulkan kontroversi setelah mendedahkan perbualannya dengan Fizz Fairuz di WeChat.

Kali ini, dia dikhabarkan terlibat dalam satu kemalangan jalanraya sehingga kereta terbalik semalam.

Artis muda yang dimaksudkan itu, tak lain tak bukan adalah Fara Mendoza.

Bagaimana pun, Fara menerusi akaun Instagramnya beritahu dia hanya mengalami kecederaan dalaman dan bahagian tertentu terasa sakit.

Seperti artis yang lain, kejadian yang dialaminya itu menerima reaksi berbeza daripada peminatnya. 

Ada yang mendoakan Fara segera sembuh supaya dapat menghasilkan lebih banyak drama yang mantap.  


Tak Kurang yang menganggap apa yang terjadi atas nya itu adalah satu teguran dari Tuhan dan menasihat Fara agar menjauhkan dirinya dari kehidupan di kelab malam yang kurang sihat.


Screen Shot 2015-10-19 at 10.02.07 AM.png
Screen Shot 2015-10-19 at 9.57.25 AM.png
23

Bagus
24

Marah
20

Terkejut
18

Sedih
16

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (129 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aderaderker 19-10-2015 03:54 PM
Kalau sempat selfie kat hospital maksudnya belum insof.
Sekian.
Quote cmf_premierleag 19-10-2015 03:54 PM
Almy nadia pasti tersenyum sinis jah
Quote fynnkakiblock 19-10-2015 03:55 PM
aderaderker replied at 19-10-2015 03:54 PM
Kalau sempat selfie kat hospital maksudnya belum insof.
Sekian.

Tgk ala2 candid sis
Quote milot 19-10-2015 04:00 PM
Nmpk kete teruk .syukur dik ko selamat..jgn sekejap je insaff
Quote kentel 19-10-2015 04:00 PM
lady driver sis....
Quote prettyuglybabe 19-10-2015 04:01 PM
bukan cedera dalaman tu lagi bahaya ke dari cedera luar?
geli hati pulak aku dengan statement dia..
Quote shazm85 19-10-2015 04:02 PM
cedera dalaman?? weih agak2 la.. kalau dalaman bahaya sgt
Quote aderaderker 19-10-2015 04:04 PM
fynnkakiblock replied at 19-10-2015 03:55 PM
Tgk ala2 candid sis

Ntah.
Mata aku macam nampak tangan kanan dia terangkat sikit macam pegang henpon.
Quote chinta89 19-10-2015 04:04 PM
iols tgk dlm Beautifulnara.. tgn sebelah sempat selfie, mata still eye shadow.


nyempat bsolek b4 bgmbr. ko mampu?
Quote fynnkakiblock 19-10-2015 04:05 PM
chinta89 replied at 19-10-2015 04:04 PM
iols tgk dlm Beautifulnara.. tgn sebelah sempat selfie, mata still eye shadow.



Mekap waterproof tu.. Haha
Quote chinta89 19-10-2015 04:08 PM

hahaha..waterproff gtuh
gmbr tt tu kurang jelas sb size kecik. iols tgk dlm beautifulnara terang benderang dia mmg bermake up.. adoi level confident down ni sampaikan keadaan mcm tu pun sempat mekap.


Quote minahmanja 19-10-2015 04:08 PM
shazm85 replied at 19-10-2015 04:02 PM
cedera dalaman?? weih agak2 la.. kalau dalaman bahaya sgt

agaknye dia nk ckp cedera ringan je kot..
Quote zuliana29 19-10-2015 04:09 PM
belom cukup insof lg tu.....
Quote aminsaniah 19-10-2015 04:09 PM
kecederaan dalaman yang dimaksudkan ialah kecederaan emosi..sekian...
Quote sarukhan 19-10-2015 04:12 PM
Soalan pertama, kereta ape tu? Bkn kereta mewah yg die duk posing dulu kan?
Quote miznieda 19-10-2015 04:16 PM
sarukhan replied at 19-10-2015 04:12 PM
Soalan pertama, kereta ape tu? Bkn kereta mewah yg die duk posing dulu kan?

yg komen kata kete vios lame je noks...cash laa eksiden ni...
syukur dpt kecederaan dalaman sajork..
gilo ke ape pmpuan ni...
mksud kecederaan luaran tu muka tersagat tar jalan gamak nyer...
Quote sitipynka79 19-10-2015 04:16 PM
aderaderker replied at 19-10-2015 03:54 PM
Kalau sempat selfie kat hospital maksudnya belum insof.
Sekian.

khennn..ramai je org gitu..masuk hospital sempat je nak selfie2. ada yg siap terlentang macam x boleh bangun..caption baik punye mintak simpati..hahahahah

Quote kikuri 19-10-2015 04:23 PM
cedera dalaman tu harap2 tak termasuk tercedera otak sekali....
Quote penpink 19-10-2015 04:26 PM
hmm.....iyo la tu...poyo ah ding dong

Lihat semua komen(155)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:54 PM GMT+8 , Processed in 0.096643 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top