CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Peminat Tak Kuat Baca Ucapan Meerqeen, Cepatlah Nikah Dengan Anna Jobling

2-5-2023 11:02 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1542| Komen: 14

Description: Muat naik gambar bersama Anna Jobling di Instagram Meerqeen mencuri perhatian peminat.Menurut pemilik nama sebenar Muhammad Shameer Shauqeen Shaiful Izam, dia tidak sempat membuat sebarang kemas kini ...
Muat naik gambar bersama Anna Jobling di Instagram Meerqeen mencuri perhatian peminat. 

Menurut pemilik nama sebenar Muhammad Shameer Shauqeen Shaiful Izam, dia tidak sempat membuat sebarang kemas kini mengenai drama Melur Untuk Firdaus 2 kerana sibuk dengan kerjanya di luar negara.




“Saya tidak update apa2 mengenai melur untuk firdaus kerana sibuk dengan jadual kerja yang padat, saya nk ucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang sentiasa menyokong melur untuk firdaus, tanpa cinta dan sokongan dari kalian drama ini tidak akan jadi seperti ini. Sebenarnya dalam hati ini masih anyak yang saya ingin ucapkan, tiga ucapan yang saya ingin berikan kepada anda. Terima kasih untuk semuanya, Saranghaeyo dan saya hargai kalian”-tulis Meerqeen


IG/Murai


Rata-rata peminat sebak membaca ucapan tersebut dan mereka berterima kasih kepada Meerqeen dan Anna kerana telah menceriakan hari-hari mereka. Mereka juga tak sabar untuk melihat Meerqeen dan Anna, ke hubungan yang lebih serius sehingga ada yang meninggalkan komen “nikah” pada gambar berkenaan.



Bagaimanapun, sehingga kini masih tiada tanda yang mereka ingin bernikah, namun marilah doakan yang terbaik buat pasangan ini.


Sumber: Murai 

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote I.K.A888990 2-5-2023 11:46 AM
kawen la cpt2 dik. bior menggelupur keseronokan fans korang
dpt telur cpt2
Quote kisahkeaku 2-5-2023 12:22 PM
kenapa gambar promo tu anna nmpk mcm elisya sandha??
kawen la cpt.penat tgk fan korg gaduh dgn org lain dlm twitter.x blh kutuk langsung cite sampah ni
Quote mizruncing 2-5-2023 12:47 PM
best sangat ke citer ni? aku tengok kejap masa bulan puasa aritu rasa nak tampo je merqeen ni bila bukak mulut
Quote rbmy 2-5-2023 01:18 PM
anna ni dia dgn marqeen ke dgn aedy?
konpius aku ..
Quote insyi81 2-5-2023 01:20 PM
rbmy replied at 2-5-2023 01:18 PM
anna ni dia dgn marqeen ke dgn aedy?
konpius aku ..

meerqeen lah..yg aedy - amelia henderson kan
Quote rbmy 2-5-2023 01:23 PM
insyi81 replied at 2-5-2023 01:20 PM
meerqeen lah..yg aedy - amelia henderson kan

ohh aku yg tersalah terkonpius, tu yg aku heran apsal dorang kenenkan dgn marqeen rupanya org yg lain.
hahaha ses yg salah
Quote BoongaKertas 2-5-2023 02:12 PM
cptlh kawen dik oi. sheols lawo kot.
Quote immaryjane 2-5-2023 02:37 PM
I yang tak reti baca or ape ni, dalam tu ade declare diorang couple ke smpai mengelupur suruh nikah la ape la. Appreciation post je pn, minah tu pn reply love gtu je.
So yg masing2 bersorak tu kenapa ye?
Same mcm kes lofattah dlu, fattah tu ckp “were” bersorak smua benak coz ingat fattah confirm kn diorg couple. Apooo
Quote insyi81 2-5-2023 03:16 PM
immaryjane replied at 2-5-2023 02:37 PM
I yang tak reti baca or ape ni, dalam tu ade declare diorang couple ke smpai mengelupur suruh nikah  ...

ada kan meerqeen tulis tu i love u tp dlm bahasa korea.. btw fattah lofa bkn couple ke..sorry la tnya I bkn lopattah haahaha
Quote puanserama 2-5-2023 03:39 PM
rbmy replied at 2-5-2023 01:23 PM
ohh aku yg tersalah terkonpius, tu yg aku heran apsal dorang kenenkan dgn marqeen rupanya org yg l ...

laaa aku pon salah la selama ni, ingatkan org yg sama si marqin and aedy suka
Quote rbmy 2-5-2023 03:55 PM
puanserama replied at 2-5-2023 03:39 PM
laaa aku pon salah la selama ni, ingatkan org yg sama si marqin and aedy suka

kan. hahahhaa mcm pelik aku marqeen tak marah aedy mesra2 rupanya salah org

Quote immaryjane 2-5-2023 04:19 PM
insyi81 replied at 2-5-2023 03:16 PM
ada kan meerqeen tulis tu i love u tp dlm bahasa korea.. btw fattah lofa bkn couple ke..sorry ...

Ohh ptut la tk phm bahase korea. Lofattah tu cinta 2 bulan je tp some of benak, smpai skrg tk move on. Diorg dua ni bakalan jd bnde same gk, dh la smpai ke indon sne, kang bakal laki/bini ade jgk kene harass coz tk terima
Quote selipar_hijau 2-5-2023 04:24 PM
anna jobling ni selain muka mcm kudsia kahar, mcm nora fatehi pun ada. tak nmpk omputihnyaa
Quote diamondhoney 2-5-2023 04:30 PM
Kenapa nak kena kawen time umo tgh muda?? Over shipper..

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-10-2023 05:10 PM GMT+8 , Processed in 0.089898 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top