CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Teksi Kl Berang Sepak Terajang Teksi Uber/Grabcar

10-10-2015 04:42 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 15631| Komen: 95

Description: Tak tahu mana silapnya namun perkhidmatan UBER/Grabcar merupakan pilihan pelanggan daripada melanggan teksi biasa...
Oleh Fyruz Hanna

Tak tahu mana silapnya namun perkhidmatan UBER/Grabcar merupakan pilihan pelanggan daripada melanggan teksi biasa.


Keadaan ini yang menyebabkan teksi terutamanya di KLCC sukar mencari makan memaksa mereka menggunakan 'jalan' sendiri' untuk menyelesaikan masalah.

Terbaru, teksi telah menggunakan kekerasan dan menyerang kereta UBER/Grabcar yang dikatakan mengganggu periuk nasi mereka.

Perkara ini menimbulkan ketidakpuasan hati netizen yang rata-rata menganggap pemandu teksi di KL adalah sangat biadap dan sering penindas pelanggan. -CARI Infonet.

 
Loading FB Video...

Loading FB Video...





13

Bagus
13

Marah
16

Terkejut
21

Sedih
9

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (80 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mysterio 9-10-2015 06:00 PM
abang teksi tak bole cari makan ka ?  daripada terajang kereta orang, lebih baik improve servis sendiri.
Quote Themilo 9-10-2015 06:07 PM
Kepala bana punya taxi driver. Memang terserlah lah perangai samseng taik kucing diorang! Rakyat rasa selamatkah naik teksi dengan driver samseng persis watak antagonis filem tamil nih sis?
Quote bluehedgehog 9-10-2015 06:07 PM
padan dgn gelaran the worst taxi in the world
Quote mzzenma 9-10-2015 06:08 PM
terang2 attitude taxi drivers teruk
Bukan nak improve service..pi serang org lagi ada lah
Haishhh
Quote ellZack 9-10-2015 06:16 PM
Kabel kuat jadi tukang back up.
Quote bluehedgehog 9-10-2015 06:16 PM
Quote 123456 9-10-2015 06:18 PM
Teksi pun perlu "tongkat" ke?
Quote bluehedgehog 9-10-2015 06:19 PM
Quote bluehedgehog 9-10-2015 06:19 PM
Quote ecahaha 9-10-2015 06:21 PM
aku pun kena drp klia dl.. serbis bukanla bagus mana pun.. hadap sajolah..
Quote :::: 9-10-2015 06:23 PM
Kena parang nanti  jangan nangis sudah la
Quote mikasa 9-10-2015 06:23 PM
Setiap kereta uber/gc yg ditangkap....adalah  pemandu teksi dpt habuan soran rm100?
Quote cauliflower 9-10-2015 06:23 PM
napa blur kan nama pemandu txi babi tu? aku teringin nak maki babi tu
Quote shernazz 9-10-2015 06:31 PM
eloklah pemandu teksi ni muhasabah diri...pelancong pon x mau naik teksi ko...
pelancong arab pon amek orang depa yang dok sini jadi drebar..
Quote :::: 9-10-2015 06:31 PM
Harap pemandu uber grabcar semua tak pakat serang balik
Quote akubest 9-10-2015 06:34 PM
setiap kali ahkak naik teksi sengsorang di kl lutut ahkak kompem teketor2...
satu lagi perangai drebar teksi jantan hamsap kl nih yg ramah tamah sgt kenapa
ahkak benci tau sembang panjang2 ni ahkak jawab mana yg patut jah...
tanya laki mana, kerja apa, pehtu bulih plak stori pasei bini dia....byk kali akak tekena..
selalu ahkak bayo lebih je kalo hantar ahkak ngan selamat....sebab pikio at least aku selamat la....
Quote cmf_premierleag 9-10-2015 06:35 PM
Kdg2 aku mesian gak dgn cab driver ni
Dah le kene byr permit teksi...slalunya yg dpt permit teksi ni ialah babi2 unno ketua bahagian lah
Lps tu nk kene byr sewa teksi (kalo amik sewa la)
Tp some of them lak mmg slalu sembelih penumpang.maybe gomen kene buat sesuatu la
SPAD lak sume mcm bangsat...la ni nak naikkan tambang lrt lak
Quote milo_888 9-10-2015 06:40 PM
uber grabcar ni service macam mana?
Quote mikasa 9-10-2015 06:43 PM
milo_888 replied at 9-10-2015 06:40 PM
uber grabcar ni service macam mana?

Ko boleh request nk kereta cmana....tambang fix. Ada pilihan cashles.Panctual kecuali drebar bengap tak reti guna waze tau google map

Lihat semua komen(95)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

6-12-2023 07:00 PM GMT+8 , Processed in 0.078915 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top