CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jarang Dilihat Bersama, Sweetnya Zainal Abidin Rakam Isteri, Fyna Jebat Menyanyi Di Pentas

18-3-2023 12:55 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 6384| Komen: 43

Description: Nama bekas jurulatih Liga Super, Datuk Zainal Abidin tiba-tiba menjadi bualan netizen apabila dikhabar sudah pun berkahwin lagi satu bersama penyanyi muda iaitu Fyna yang juga merupakan adik kepada pe ...



Nama bekas jurulatih Liga Super, Datuk Zainal Abidin tiba-tiba menjadi bualan netizen apabila dikhabar sudah pun berkahwin lagi satu bersama penyanyi muda iaitu Fyna yang juga merupakan adik kepada penyanyi Ayda Jebat pada awal Januari lalu.

Lebih mengundang kecaman ramai, perkahwinan itu adalah tanpa pengetahuan isteri pertama, Datin Zalini dan itu juga menyebabkan berlaku satu pertelingkahan di sebuah restoran.

Bagaimanapun, isu terbabit difahamkan sudah pun berakhir selepas Datin Zalini dan madu mengambil keputusan untuk selesaikan ia secara baik dengan menarik balik laporan polis.

Terbaharu, hlive menerusi Instagramnya ada memuat naik satu video memaparkan Zainal Abidin sedang merakam isteri kedua, Fyna membuat persembahan di sebuah majlis.



Boleh dikatakan pasangan tersebut jarang sekali dilihat bersama di hadapan kamera ataupun di mana-mana platform media sosial, jadi video yang dimuat naik itu sememangnya menarik perhatian ramai.



Meninjau di ruangan komen, netizen kebanyakannya lebih meninggalkan reaksi negatif berbanding positif, lagi-lagi setelah melihat Fyna terkinja-kinja di hadapan khalayak ramai dan suaminya ‘syok’ merakam tanpa rasa segan silu.


Bukan saja kurang senang melihat video tersebut, malah ramai juga yang menegur nyanyian Fyna Jebat sangat sumbang.

Mengikut rekod, Zainal Abidin berkahwin kali pertama pada 1980-an dan dikurniakan tiga anak.

Zainal Abidin cukup terkenal sebagai penyerang skuad kebangsaan era 1980-an dan 1990-an yang membantu Malaysia meraih pelbagai kejayaan. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote beatgirlX 18-3-2023 01:00 PM
Mcmana dia blh jd penyanyi?? ????
Quote snowater 18-3-2023 01:08 PM
Sjk kawen baruladgr nama die, klu tak sjk keluar af bertahun2 duk dlm freezer je
Quote Hoola 18-3-2023 01:12 PM
ahli2 kelab suami poligami tersenyum manjah
Quote cahaya_almas 18-3-2023 01:14 PM
Muka dia lain sgt kan dgn kakak dia...
Quote chandrahusin 18-3-2023 01:17 PM
Alhamdulillah
Pandai ZAH jaga isteri2
Quote anony-mous 18-3-2023 01:26 PM
Lelaki mcm ni actually nk cari simpanan yg halal je kan? Im sure klau 1st wife nk buat begitu masa baru. Khwin laki dia xbg
Quote dudaberhias 18-3-2023 01:36 PM
Wah tahniah dapat tundukkan botoi kicap dan madu.
Quote rosevelvet 18-3-2023 01:44 PM
Cer tgk balik apa yg direkod. Kot tsilap rekod muka sdiri
Quote wikedsaikel 18-3-2023 01:44 PM
anony-mous replied at 18-3-2023 01:26 PM
Lelaki mcm ni actually nk cari simpanan yg halal je kan? Im sure klau 1st wife nk buat begitu masa b ...

Ya  setuju. Ada yg aku kenal ni seciond wife seorang ostad. Bini first macam macam tak boleh buat. Semua nak dapatkan izin dan ada yg tak boleh. Mithali much? Sounds like tikus la dari cara second wife tu cerita pasal cara first wife. Kesian lak dengar. Bini second banyak benda boleh. Mentang mentang hot mix and rich.
Quote colorpensel 18-3-2023 02:04 PM
Bini suruh rakam la tu. layan kan je agaknya
Quote Parit.Hilton 18-3-2023 02:40 PM
rosevelvet replied at 18-3-2023 01:44 PM
Cer tgk balik apa yg direkod. Kot tsilap rekod muka sdiri

HAHAHAHAHA bongok ahhhhh
style orang tua2 pakai smartphone kan
semua benda tak geti
Quote RoseLuna 18-3-2023 02:55 PM
rosevelvet replied at 18-3-2023 01:44 PM
Cer tgk balik apa yg direkod. Kot tsilap rekod muka sdiri

Quote anony-mous 18-3-2023 03:10 PM
wikedsaikel replied at 18-3-2023 01:44 PM
Ya  setuju. Ada yg aku kenal ni seciond wife seorang ostad. Bini first macam macam tak boleh buat. ...

Sbb pelik baru kahwin xkn xjeles tgk wife gelek2 dgn baju ketat? Klau yg baru kahwin, wife no 1, perkahwinan pertama , majority laki xbg gelek2 dpn org ramai mcm tu. Ni mcm bangga. Bini aku bergetah. Klau bkn islam, xnikah dah kot
Quote babynina30 18-3-2023 06:00 PM
1. Tak sedap gila suara
2. Camne bleh masok Af , duo apebagai
3. Rilek je lakinya mcm bangga bini bergelek dgn baju sendat mendat
4. Dlm duo pon i tak penah nmpk dia pakai baju yg decent sket. Semedanggg ketattt melekatt
Quote noor2 18-3-2023 06:14 PM
Gelinya dgr lagu mcm ni.....yuckkk
Quote MarryPottet 18-3-2023 07:01 PM
Hauknya ko nyanyi pina
Macam bunyi angsa tengah mengawan
Quote nakkomenjugak 18-3-2023 07:38 PM
bangga tok kenyaaaaa
bini muda bergetah rasa mudaaaa selalu ye dokkk
Quote hokeypokey 18-3-2023 08:43 PM
tak sweet pon, muka laki hauk mcm bontot kuali
Quote 3chanceno 18-3-2023 08:45 PM
Kat kosmo online, fyna nie cakap hubungan dgn madu ditahap harmoni  tok laki pun berlaku adil & selalu kasi nasihat & tunjuk ajar  dah boleh tayang gambar berdua kiranya setelah adegan tarik rambut dah setel

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-3-2023 08:50 AM GMT+8 , Processed in 0.092844 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top