CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Meletup! Polis Evo Kutip RM8 Juta Kurang 2 Minggu Tayangan

29-9-2015 12:05 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 33396| Komen: 318

Description: Wow! Memang mengagumkan. Filem terhangat Malaya, Polis Evo kini telah mencapai kutipan sebanyak RM8 juta, kurang dari dua minggu tayangannya.
Oleh Adib Za

Wow! Memang mengagumkan. Filem terhangat Malaya, Polis Evo kini telah mencapai kutipan sebanyak RM8 juta, kurang dari dua minggu tayangannya.


Ini menjadikan ia memegang takhta sebagai filem paling laris bagi tahun 2015 dan mengalahkan rekod yang dipegang oleh Suamiku Encik Perfect 10 yang mengutip RM3 juta.

(Sumber foto: Astro Gempak)


Polis Evo turut mendominasi komen-komen netizen di laman sosial, rata-ratanya berpuas hati dengan filem tersebut. Malah, ia turut menarik perhatian mereka yang bukan datang dari kelompok peminat filem. Tahniah diucapkan! - CARI Infonet

Baca selanjutnya: Astro Gempak

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kelapaparut 29-9-2015 11:57 AM
Nasib baik heroin nora danish,kalau fazura maunye xlaku
Quote supernaturalee 29-9-2015 11:59 AM
good

kutipan filem jwanita plak mcmna?
Quote watachiwa 29-9-2015 12:09 PM
teringin jugak nak g tgk ni
Quote MH37O 29-9-2015 12:14 PM
gila lah...bonus sorang2 mesti lebat...

tp den rasa, antara zizan dan sam ,....zizan kot penarik utk org tengok movie ni...
Quote armin 29-9-2015 12:24 PM
best ke tak movie ni?
Quote haruslah 29-9-2015 12:31 PM
sape dah tgk?

muvie ni action+lawak ke?

cam citer2 MIG x?
Quote AprilLova 29-9-2015 12:36 PM
MH37O replied at 29-9-2015 12:14 PM
gila lah...bonus sorang2 mesti lebat...

tp den rasa, antara zizan dan sam ,....zizan kot penarik  ...

rasanya jugak disebabkan dialog2 dalam trailer tu  
Quote estrelle 29-9-2015 12:37 PM
haruslah replied at 29-9-2015 12:31 PM
sape dah tgk?

muvie ni action+lawak ke?

Dah tengok.yups.biasa la u know lawak zizan macam ne kan.tp dlm ni tak over sgt.sbb banyak action.zizan dlm ni mcm penakut sket la,sam yg banyak wat action.overall,nowa bg 4 bintang.
Quote Lavender_Violet 29-9-2015 12:39 PM
MH37O replied at 29-9-2015 12:14 PM
gila lah...bonus sorang2 mesti lebat...

tp den rasa, antara zizan dan sam ,....zizan kot penarik  ...

So sapa kata Zizang dah tak fofuler
Quote estrelle 29-9-2015 12:40 PM
Acting nowa pon makin improve.nak promot ganu pon ade gok sbb scene wat kat ganu.nowa2 skali ckp ganu.
Quote marion24 29-9-2015 12:42 PM

Best i bg ★★★★
Quote niieza 29-9-2015 12:56 PM
dh lama x tgk filem melayu kat pawagam...selalu tgk filem melayu free je kat tv...
Quote cik_kembong 29-9-2015 01:15 PM
Ahkak dah bwk anak2 g tgk smalam...
ok la...action pack...tak melalut dek lawak si zizang...

One thing for sure...tak de acuan metrowealth...
Quote Jagendas 29-9-2015 01:31 PM
ok la tu dlm keadaan ekonomi tenat skang ni dpt gak 8m
Quote hensem2012 29-9-2015 01:33 PM
mcm stupid je film nie
Quote InVendeTTa 29-9-2015 01:40 PM
ABehla nanti bederet sume nak wat filem polis camni gak.if u ask me,wud never watch.da serik tgom filem yg war2 kata best,kutipan kebabom tp bile tgok,i had the wtf moment the whole time:zz
Quote Mary_jane 29-9-2015 01:53 PM
Wah semua pakat kata best. Jom la serang cinema.
Quote maxim 29-9-2015 02:01 PM





.
Quote wannoorazlina 29-9-2015 02:05 PM

dia saja perli ka apa?
david teoh bukan producer filem ni
pening arrr kepala ni


Lihat semua komen(318)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 11:08 PM GMT+8 , Processed in 0.105170 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top