CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tunai Umrah, Fesyen Scha Alyahya Dan Awal Ashaari Dipuji Tetap Stylo Di Makkah

14-2-2023 11:15 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8518| Komen: 92

Description: Scha Alyahya dan Awal Ashaari tampil berkongsi gambar di Makkah.
Scha Alyahya dan Awal Ashaari tampil berkongsi gambar di Makkah.

Pasangan itu kini sedang menjalani ibadah umrah di sana.

Foto: IG


Dalam perkongsian tersebut, Scha dan Awal kelihatan segak mengenakan jubah berona sedondon untuk beribadah ketika berada di sana.

“Suka mirror selfie la cik abang ni,” tulisnya.






Sering dipuji dengan penampilan mereka yang sangat luar biasa ketika berfesyen, kali ini pun mereka dipuji tetap nampak stylo.




Malah, ada juga dalam kalangan netizen memuji kecantikan Scha mengenakan tudung dan mendoakan agar dirinya aktres itu istiqamah. -CARI


Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 14-2-2023 11:19 AM
Seronok shah berjalan2 di Kota Suci dgn isterinya, awalina sambil menunaikan ibadah.. ibadah..
Quote Riz_one 14-2-2023 11:19 AM
alhamdulillah...
Quote Burong_Hantuk 14-2-2023 11:22 AM
Quote NurAlia14 14-2-2023 11:37 AM
Burong_Hantuk replied at 14-2-2023 11:22 AM

Mcm sesuatu je gelak2 tu huhu
Quote babelina 14-2-2023 11:38 AM
Kurex: Seronok shah berjalan2 di Kota Suci dgn isterinya, awalina sambil menunaikan ibadah.. ibadah..

hahaha.. pasangan yg sesuatu sgt... tp alhmdulilah dpt g tanah suci mekah..

Quote TerataiMelur02 14-2-2023 11:42 AM
Semoga keduanya mendapat hidayah
Quote lasagna 14-2-2023 11:48 AM
belum tahalul mmg ler stylo, lps ni botaks ler..
Quote minahmanja 14-2-2023 11:49 AM
irkaz ni agensi baru ke.. lately mcm byk tgk artis pegi ngan diorng.. irkaz sponsor ke..?
Quote heythere123 14-2-2023 11:51 AM
scha surprisingly nampak macam suci gittew kalau tak bermekap. Ingatkan muka dia akan nampak haggard
Quote HoneyManjer 14-2-2023 11:59 AM
moga yg baik2 untuk kome....
balik ni terus berubah ker...
mane la kite tau kan...hidayah tu milik Allah....
Quote lasagna 14-2-2023 12:05 PM
minahmanja replied at 14-2-2023 11:49 AM
irkaz ni agensi baru ke.. lately mcm byk tgk artis pegi ngan diorng.. irkaz sponsor ke..?

rse xde lah baru sgt, cuma dia ada pakej umrah saje, xde pakej haji.
Quote Myhappyending 14-2-2023 12:08 PM
heythere123 replied at 14-2-2023 11:51 AM
scha surprisingly nampak macam suci gittew kalau tak bermekap. Ingatkan muka dia akan nampak haggard ...

Scha mcm muka kakak alip sokri kak yatie tu
Aritu scha mcm nampak muka mcm lepas cucuk tapi ni elok jah
Quote ira_229 14-2-2023 12:13 PM
minahmanja replied at 14-2-2023 11:49 AM
irkaz ni agensi baru ke.. lately mcm byk tgk artis pegi ngan diorng.. irkaz sponsor ke..?

ira kazar punya agency ke? ni soalan serious! siapa tau...?
dulu Sol belikan Sarah butik muslimah supaya dia dapat berhenti jadi artis..
Quote Masukkeluar 14-2-2023 12:14 PM
minahmanja replied at 14-2-2023 11:49 AM
irkaz ni agensi baru ke.. lately mcm byk tgk artis pegi ngan diorng.. irkaz sponsor ke..?

tgh nk promote agency la tu...sbb tu lepas satu, satu artis pergi. first lisa, yusri, lpstu elfira, now scha..next artis mana plak dia akn approach.
pegi mekah dh mcm pegi melancong dh.
Quote dudaberhias 14-2-2023 12:26 PM
apa yang stylonyaa... biasa ajerrr fesyen macam acik2 pergi mekah...
tapi dedua nampak wangi gittew pakai biasa2 pun nampak herlok...
Quote Nozot 14-2-2023 12:28 PM
Ko nak buat ibadah ke ko nak tunjuk fesyen .orang kalau betul2 nak ibadah tak ada mana nak fikir stylo ke tidak .janji selesa. Tapi entahlah pelik - pelik manusia sekarang
Quote minahmanja 14-2-2023 12:30 PM
ira_229 replied at 14-2-2023 12:13 PM
ira kazar punya agency ke? ni soalan serious! siapa tau...?
dulu Sol belikan Sarah butik muslimah  ...

ehhh kau sebut ni baru aku perasan.. tp tak kan lahhh..
Quote minahmanja 14-2-2023 12:30 PM
Masukkeluar replied at 14-2-2023 12:14 PM
tgh nk promote agency la tu...sbb tu lepas satu, satu artis pergi. first lisa, yusri, lpstu elfira ...

sbb tu aku tnye, artis ni pi sana fully sponsored by this agency ke ?
Quote Masukkeluar 14-2-2023 12:38 PM
minahmanja replied at 14-2-2023 12:30 PM
sbb tu aku tnye, artis ni pi sana fully sponsored by this agency ke ?

tak pasti..mybe half sponsored kot. tak pn blh discount ke..sbb obvious sgt kot agency ni..ms yusri lisa pergi punyalah byk content2 kt mekah.
dh mcm pegi melancong. nmpk sgt mmg nk promote agency diorg.

Lihat semua komen(92)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-5-2023 12:27 PM GMT+8 , Processed in 0.099341 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top