CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Polis Evo Pecah Rekod, RM2.5 Juta Dalam 4 Hari Tayangan!

22-9-2015 10:33 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 46175| Komen: 119

Description: Dalam masa empat hari sahaja, filem yang membariskan pelakon Shaheizy Sam dan Zizan Razak ini telah mencapai kutipan RM2.5 juta!
Oleh Adib Za

Meskipun dunia perfileman tempatan dilihat berada dalam keadaan yang tidak memberangsangkan, namun baru-baru ini sambutan terhadap filem Polis Evo begitu mengejutkan.


Dalam masa empat hari sahaja, filem yang membariskan pelakon Shaheizy Sam dan Zizan Razak ini telah mencapai kutipan RM2.5 juta!


Bukan itu sahaja, lagu temanya yang berjudul 'Evo' turut mencatat rekod tersendiri apabila ia telah ditonton lebih 700,000 pelayar di Youtube.

Tahniah diucapkan kepada semua yang terlibat dengan penghasilan filem Polis Evo. Semoga lebih banyak idea segar untuk filem tempatan selepas ini. - CARI Infonet

Baca selanjutnya: Astro Awani



3

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
5

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AbukRokok 31-10-2014 10:01 AM
tajuk mcm sial
mesti ada evo

melayu katakan
Quote dekmieDandy 31-10-2014 10:09 AM
AbukRokok posted on 31-10-2014 02:01 AM
tajuk mcm sial
mesti ada evo

polis inspira nnt kurg kelas kekdahnye
Quote ctaz 31-10-2014 10:15 AM
evo apa?...evolusi...keta peronda evo polis....apa yg polis evo nyer....
ker sebab hero boleh msuk mana2 unit polis lain...
boleh jadi polis ronda...polis naik kapcai...CID...SB...UTK....dan sewaktu dgnnyer
tu yg tajuk terus letak EVO tu....
mcm tu ker..


WTH
Quote berun 31-10-2014 10:18 AM
ctaz posted on 31-10-2014 10:15 AM
evo apa?...evolusi...keta peronda evo polis....apa yg polis evo nyer....
ker sebab hero boleh msuk  ...

sABO- sabo Tgu 2015 Nanti
Quote hanna88 1-11-2014 07:41 PM
evo evolusi k..kL haha
police story rope nyer Last edited by hanna88 on 1-11-2014 07:42 PM

Quote eddlisa_uyuk 2-11-2014 01:28 AM
cam tajuk citer jackie chan lak
Quote enchikfitz 2-11-2014 09:29 PM
Tak tau la kenapa tajuknya POLIS EVO. But personally i think, sentuhan Ghaz tak pernah mengecwakan.
Quote eddlisa_uyuk 13-8-2015 07:32 AM
HARAP BEST LAAAA
Quote anwarnuwa 13-8-2015 08:48 AM
hak tu aaron dan nabil. hak ni sam dan zizan. amende la. lepas ni? bront dan johan?
Quote berun 17-9-2015 03:25 PM
tayangan free 10 minit : https://www.facebook.com/rotikaya/videos/10153809962400827/
Quote berun 17-9-2015 03:27 PM

mmg best!

nah tgk sikit free 10 minit  

https://www.facebook.com/rotikaya/videos/10153809962400827/
Quote espri6006 20-9-2015 07:14 AM
Polis Evo..memang best
Quote lurve82 20-9-2015 04:52 PM
best ke? last tgk citer melayu ombak rindu ler...yg lain tgk kat astro jah...sape dh pegi tgk brape bintg kasi?
Quote elastico 21-9-2015 07:30 AM
Polis evo dapat respon yang baik..akak lehat ramai memuji filem ini..akak pasti ke pawagam dik
Quote nadna 21-9-2015 03:23 PM
Best..tak rugi buang duit
Quote cicicumel 21-9-2015 05:35 PM
GHAZ ABU BAKAR ni i suka kerja2 camera dia..byk MV artis mesia dia buat cantik2 je..xde la kg,com  so u guys le xpect la utk lihat cinematography yg cun melecun n angle yg menarik dlm muvie 1st dia nih
Quote pompgun 21-9-2015 07:22 PM
cerita best. al fatihah untuk arwah HSB. watak arwah pun hidup. sam pun boleh bawak karakter polis kl .. tapi zizan tetap tak buang sifat kelolo. control sikit la bro.
tajuk dah best tapi bawak fight kat kampung... scene berkereta pun sikit saja.
perkataan evo dalam kepala saya maksud:
- high speed chasing - adegan kejar dalam KL. - watak back up harun dgn ayub tu kena banyak komunikasi dgn watak utama.  yang lain lain tu lulus.
tak salah ikut cara bad boys 2. tengok will smith cakap dengan askar back up dia. adegan berkereta pun banyak.
saya bagi 4 bintang. (ikut level kebangsaan bukan 4 bintang hollywood).
Quote pompgun 21-9-2015 07:24 PM
lagu evo jo flizo tu dah best kenapa tak selit dalam filem. hilang satu bintang kat situ.
Quote torres9 21-9-2015 09:21 PM
Filem ni terbaik..tak rugi pergi tengok..

Lihat semua komen(119)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 01:18 PM GMT+8 , Processed in 0.075025 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top