CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Keguguran Anak Keempat, Tok Ti Titip Doa Buat Nurul Izzah

25-1-2023 01:26 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2800| Komen: 36

Description: Bekas ahli parlimen Permatang Pauh, Nurul Izzah Anwar mengumumkan perkhabaran mendukacitakan.
Bekas ahli parlimen Permatang Pauh, Nurul Izzah Anwar mengumumkan perkhabaran mendukacitakan.


IG


Menerusi catatannya di laman sosia, beliau berkongsi berita sedih mengalami keguguran anak keempat ketika sibuk dengan tugas baharunya iaitu berulang alik antara Pulau Pinang dan Putrajaya.

“Banyak yang telah kami lalui bersama, selepas habis berkempen, saya dijangkiti Covid untuk kali kedua, dapat berita mengandung anak keempat, lepas tu, sibuk uruskan tugas baru, pergi balik, balik ke Pulau Pinang, kemudian ke Putrajaya,” tulisnya.



Dalam catatan yang dimuat naiknya menunjukkan gambar dia dipeluk bapanya, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan ibunya, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan.


Perkongsiannya itu turut mendapat perhatian beberapa ahli politik dan golongan selebriti yang bersimpati.




Sumber: Suara Merdeka

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SalenaGomez 25-1-2023 12:49 AM
Kesian nya…prenancy yg ni dgn hubby baru la kan..maybe terlampau penat celebrate cny sampai keguguran

Berapa umur izzah skrg ya??
Quote Atata 25-1-2023 01:03 AM
sayangnya mak ayah dia dengan dia
Quote mojarean_X 25-1-2023 03:47 AM
SalenaGomez replied at 25-1-2023 12:49 AM
Kesian nya…prenancy yg ni dgn hubby baru la kan..maybe terlampau penat celebrate cny sampai kegugur ...

42 tahun.....
Quote tikusmontok 25-1-2023 05:07 AM
Atata replied at 25-1-2023 01:03 AM
sayangnya mak ayah dia dengan dia

Mak ayah org lain tak sayang anak?
Quote LadyCarefree 25-1-2023 05:36 AM
Takde hal pon. Dah ada anak. Lagipon org melayu ckp nanti anak tu tarik makpak masuk sorga
Quote Suchi 25-1-2023 06:20 AM
Dah berumur inilah salah satu risikonya..

Semoga ada rezeki lagi, Insya Allah
Quote alesandra 25-1-2023 07:59 AM
Celah mana  dia ada 3 org anak tu?bukan 1st marriage ada 2 org je?
Quote muntahijo 25-1-2023 09:55 AM
dah 4 dah anak beliau? Aku ingat baru 1 jek
Quote stingerpressor 25-1-2023 10:05 AM
LadyCarefree replied at 25-1-2023 05:36 AM
Takde hal pon. Dah ada anak. Lagipon org melayu ckp nanti anak tu tarik makpak masuk sorga

Isteri mana yg tak hinginkheun zuriat dari seorang suami LCF? kecuali greentea je...ko ni pun takda empathy langsung ler....

Macam aku nak pang je....
Quote stingerpressor 25-1-2023 10:06 AM
muntahijo replied at 25-1-2023 09:55 AM
dah 4 dah anak beliau? Aku ingat baru 1 jek


Yeler dgn yg terkini belum lagi...tentunya ghairah dan mengharap ler...bukan macam greentea....

Duhhhhhh
Quote stingerpressor 25-1-2023 10:07 AM
Suchi replied at 25-1-2023 06:20 AM
Dah berumur inilah salah satu risikonya..

Semoga ada rezeki lagi, Insya Allah

Greentea menjeling? Risiko apanya? Aku yg tak nak....
Quote cik_kaer 25-1-2023 11:19 AM
alesandra replied at 25-1-2023 07:59 AM
Celah mana  dia ada 3 org anak tu?bukan 1st marriage ada 2 org je?

Dia kira anak tiri dia sekali
Quote tepisket.. 25-1-2023 11:20 AM
Edited by tepisket.. at 25-1-2023 11:22 AM
alesandra replied at 25-1-2023 07:59 AM
Celah mana  dia ada 3 org anak tu?bukan 1st marriage ada 2 org je?


Suami baru kan duda anak 1. Izzah mmg sebut skrg anak dia 3. Safiyyah, Harith n Yu Zhou
Quote Tinot7 25-1-2023 11:25 AM
Takziah..
Quote mizruncing 25-1-2023 11:27 AM
tu la baca semalam. sedih plak
Quote Kitty_catz 25-1-2023 01:18 PM
salam takziah

lepas ni hari2 buat naaaaaaaaaaaaa ,  InsyAllah lekat
Quote miszclassique 25-1-2023 01:29 PM
Kitty_catz replied at 25-1-2023 01:18 PM
salam takziah

lepas ni hari2 buat naaaaaaaaaaaaa ,  InsyAllah lekat

Haipppp better tunggu 3 bulan baru try semula sbb badan masih lemah lagi even cuma keguguran je
Quote cmf_almondpecan 25-1-2023 01:38 PM
alesandra replied at 25-1-2023 07:59 AM
Celah mana  dia ada 3 org anak tu?bukan 1st marriage ada 2 org je?

Anak suami dia ada sorang so anak ketiga dia la tu.
Quote dua_chzy 25-1-2023 02:00 PM
SalenaGomez replied at 24-1-2023 04:49 PM
Kesian nya…prenancy yg ni dgn hubby baru la kan..maybe terlampau penat celebrate cny sampai kegugur ...

Atau Covid tu buat baby tak cukup oksigen then gugur. Kata aiol memandai.

Actually, elok la gugur. Baby2 sebegini jika survive mesti cacat. Samada cacat fizikal atau mental atau keduanya sekali.

Lihat semua komen(36)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:48 AM GMT+8 , Processed in 0.088443 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top