CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Rafizi Jemput Ikuti Sidang Media Jam 1 Petang, Harap Tiada Konar-konar Lagi

25-1-2023 11:41 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2415| Komen: 63

Description: Menteri Ekonomi, Rafizi Ramli dijangka mengadakan sidang media pada jam 1 tengah hari, hari ini.Fokus sidang media itu bakal tertumpu kepada isu Indeks Harga Pengguna bagi bulan Disember 2022.Turut me ...
Menteri Ekonomi, Rafizi Ramli dijangka mengadakan sidang media pada jam 1 tengah hari, hari ini.

Fokus sidang media itu bakal tertumpu kepada isu Indeks Harga Pengguna bagi bulan Disember 2022.




Turut menjadi tumpuan adalah isu harga barangan dan makanan yang hangat diperdebatkan kebelakangan ini.

Ia susulan kenyataan Rafizi sebelum ini yang menyatakan bahawa harga bahan mentah telah mengalami penurunan serta menasihatkan agar peniaga menurunkan harga barangan dan makanan.



Bagaimanapun respons sebaliknya disuarakan para peniaga yang kebanyakannya menafikan perkara tersebut.


Sumber: AWANI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Skuau 25-1-2023 11:54 AM
Mari kita tengok...apa FORMULA piji.
Quote kaseh80 25-1-2023 11:58 AM
Marhaen menantikan formula terbaru dari Piji
Quote limesherbet 25-1-2023 12:03 PM
Im sure they have zero expectations..

they just wanna watch the show
Quote venom1 25-1-2023 12:07 PM
jangan harap harga nasi goreng USA jadi RM6
Quote krustykrab 25-1-2023 12:14 PM
Tak zabarrrrr nk tgk formula baru dari raja formula...
Quote ctaz 25-1-2023 12:16 PM
geng2 pro BN dlm forum ni...mesti tak sabar nak dgr formula terbaru beliau....



har...har...har...
Quote pu3_rania 25-1-2023 12:17 PM
Piji Oiii
KO nak keluar kan lagi formula haprak macam keluarkan barang dari poket Doraemon yang mana bila keluar ajerrr tup tup jadi kenyataan
Quote apam 25-1-2023 12:21 PM
venom1 replied at 25-1-2023 12:07 PM
jangan harap harga nasi goreng USA jadi RM6


Teringat zaman acik dulu nasi goreng usa, daging banyak ye, portion macam selera usa,,baru rm2.50 Tu pun dah dikira makan mewah tu.
Quote Mulotkoyak 25-1-2023 12:23 PM
Aku kalo org sebut formula ni nk gelak celah kain die. Auto jd menteri bodoh ye. Bile xjd menteri byk sgt formula and kondem. Tlg la kuatkuase je kedai yg mahal and dpt laporan terus kne tutop seminggu dua and bayar penalti kpd kerajaan. Kan sng nk cr duit dr peniaga yg cmni. Dpt je laporan and bukti then htr wakil jd penyiasat terus je keutkan kompaun and dipaksa tutop operasi selama dua minggu. Dh tau peniaga ni degil ko buat la kekerasan. Nnt org awam sibuk yg gomen xbuat kje. Padahal peniaga ni yg degil. Xreti bahasa.
Quote apam 25-1-2023 12:26 PM
Mulotkoyak replied at 25-1-2023 12:23 PM
Aku kalo org sebut formula ni nk gelak celah kain die. Auto jd menteri bodoh ye. Bile xjd menteri by ...

Bbnu memang akan rasa dorang ada fomula untuk segala-galanya. Macam acik zaman muda2 dululah. Rasa pandai aje.
Quote Mulotkoyak 25-1-2023 12:34 PM
apam replied at 25-1-2023 04:26 AM
Bbnu memang akan rasa dorang ada fomula untuk segala-galanya. Macam acik zaman muda2 dululah. Rasa ...

Kalo formula bodoh2 tu bukannya formula . Tu cadangan. Bile otak and mulot xreti guna mmg cmtu la kan menteri2 ni. Hahahah. Kan kan kan kak ????????
Quote tripleid 25-1-2023 12:41 PM
nampak jgk lah piji ni buat keje kalo nak compere dgn menteri dulu..

Quote kemaruk 25-1-2023 12:52 PM
tipu2 dia pon, dia dah jadi menteri sekarang.. dia peduli apa dengan korang

Acik2 yang terhasuti pulak sekadar melopong
Quote epal_putih 25-1-2023 12:53 PM
Yg abepiji kata nk buat rakyat terduduk kan

Harini kut haha
Quote TomyamPuteh 25-1-2023 01:01 PM
Malas aku nk tgk muka dia. Tggu member2 update dlm grup wasap je la.
Quote Buritan 25-1-2023 01:05 PM
Skuau replied at 25-1-2023 11:54 AM
Mari kita tengok...apa FORMULA piji.

Aku tak percayee.. buang masa aje tgk piji baik tgk spingebob dgn patrick.. sah sah bodoh
Quote Buritan 25-1-2023 01:05 PM
TomyamPuteh replied at 25-1-2023 01:01 PM
Malas aku nk tgk muka dia. Tggu member2 update dlm grup wasap je la.

Baik tgk patrick spongebob.. hohohohoh
Quote apam 25-1-2023 01:16 PM
Buritan replied at 25-1-2023 01:05 PM
Baik tgk patrick spongebob.. hohohohoh


Macam acik pesara lepak rumah tengok katun ajelah
Quote kasibiman 25-1-2023 01:19 PM
One thing takst ni Aku respek dia fluency dia utk menyampaikan dlm Bahasa melayu sepenuhnya hal2 ekonomi. Ini payah nak buat

Lihat semua komen(63)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 08:54 PM GMT+8 , Processed in 0.092782 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top