CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Suami Sanggup Berbelanja Lebih RM2,000 Untuk Barang-Barang Solekan. “Kikislah Suami Anda Sebelum Orang Lain Kikis” – Fatin Afeefa

13-1-2023 10:17 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 3785| Komen: 47

Description: Kisah pelakon Fatin Afeefa dan suaminya, usahawan Aliff Awang yang dilihat sangat bahagia sering menjadi perhatian di media sosial sejak mendirikan rumah tangga dua minggu lalu.

Kisah pelakon Fatin Afeefa dan suaminya, usahawan Aliff Awang yang dilihat sangat bahagia sering menjadi perhatian di media sosial sejak mendirikan rumah tangga dua minggu lalu.

Baru-baru ini, Fatin ada berkongsikan suaminya sanggup berbelanja lebih RM2,000 untuk barang-barang solekannya.

Menerusi perkongsian video di TikTok itu, Fatin turut menitipkan pesanan buat isteri di luar sana supaya ‘mengikis’ duit suaminya sebelum orang lain berbuat demikian.

“Kalau bukan korang yang kikis semua ini, siapa lagi yang akan kikis. Jadi, buat para isteri di luar sana, kikislah suami anda sebelum orang lain kikis,” katanya.


Rata-rata netizen setuju dengan kenyataan Fatin itu. Malah, ada yang menyifatkan Fatin seorang wanita bertuah kerana suami tidak kedekut dengan isteri.

"Bak kata laki i, bini nak apa beli..bagi saja..bini seorang kan. Tak miskin la perabis duit kat bini. Lagi murah rezeki ada la. Sebab itu i kikis juga"

"Betullah, i memang kikis duit laki. Bulan ini dapat bonus dah send gambar sesiapa nak beli apa"

"Betul Fa, member pun ada cakap sebelum orang lagi perabis, baik kita bini yang perabis duit laki"
komen beberapa netizen.


Terdahulu, Fatin dan suami pergi berbulan madu dan menyambut ulang tahun kelahiran suaminya itu di Thailand. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosannazmia 13-1-2023 06:49 AM
Thumbs up tuk Fatin! kikis selagi boleh! Suami pon kaya and “hensem”
Quote slyfynx 13-1-2023 07:03 AM
Bimbo nye la hai.
Nk sgt orang tau laki die kaya.
Biase yg mcm ni xde duit sgt pun.
Tp kene tunjuk kaya supaya ramai terpengaruh
Quote blekkep 13-1-2023 07:21 AM
sheols ckp camtu sbb dlu sheols kikis duit laki org...
Quote Manjahati 13-1-2023 07:22 AM
Kikislah dik
Quote pittjie 13-1-2023 07:29 AM
Beli alat solek hbs rm2000 tak heran sgt kut. Bukan beli alat solek kt watson ke guardian kan. Sekarang ni sebatang lipstick YSL, Dior, Lancome apa jadah semua tu pun harga dah rm150 keatas. Baru lipstick. Belum lg eye shadow, blusher, mascara, foundation dah segala jadah yang lain.
Quote anilanil 13-1-2023 07:36 AM
Hmm kikis la buat beauty treatment kat korea. Bagi kulit putih melepak & hilang segala kesan kat leher. Asik pakai filter bertingkek je ko.
Quote mssuci 13-1-2023 07:44 AM
Dia ni baru dapat laki Kaya ke yg duk content sal ni tk habis2
Quote prizadane 13-1-2023 07:56 AM
Good luck lah dik. Tapi akak okay je kulit ori chuols normal meleis. Mohon jangan drip kasi putih macam mayat ya walaupun dah berlaki kaya
Quote watymuchaz 13-1-2023 07:57 AM
Kenapa byk sangat thread pipa ngan laki dia ni. X leh sekali kan ke
Quote MadameOnion 13-1-2023 07:59 AM
serious la sekitar rm2000 je? kawan iols yg lakinya bukan jutawan pun belanja mekap rm3000-4000 tapi mmg semua barang mekap highend la...iols yg keja gomen miskin ni pun masuk sephora masa black friday habis 1000+..
Quote miracle_forever 13-1-2023 08:01 AM
watymuchaz replied at 13-1-2023 07:57 AM
Kenapa byk sangat thread pipa ngan laki dia ni. X leh sekali kan ke

minggu ni, ada 2 couples je yang ada threads kat cari… couple pipah laki bini, dgn threesome PS-samdol-biRAh
Quote yum3 13-1-2023 08:11 AM
anilanil replied at 13-1-2023 07:36 AM
Hmm kikis la buat beauty treatment kat korea. Bagi kulit putih melepak & hilang segala kesan kat leh ...

hahahhah aduhaii.. pedih nya kalu  dia baca ni.. nakal tul  kol Anilani.. Betul. Gi buat treatment kt leher tu. Malu lah weh.. Dah alang2 dia kata laki dia ber wang. Lagi satu.  Nak putih sgt . Gi lah buat treamtnt . Pas ni tak yah pakai filter dah. hahahhah
Quote asudau 13-1-2023 08:19 AM
makeup beribu pun tetap berfilter jugak jah...

Quote KirazMevsimi 13-1-2023 08:40 AM
ye dik. kikis banyak banyak banyak
Quote syamzana 13-1-2023 08:44 AM
teruk nau filter semek ni.
bukan huduh sgt pun, kulit pun bersih takde jerawat apa cuma kelam sikit ye la dah melayu kan. insecure ape benda laaaa.
btw, betul la tu kikis duit laki tak ckp pun semua org tau
Quote makihamis 13-1-2023 08:57 AM
kikis la nok duit laki kau
Quote TerataiMelur02 13-1-2023 08:58 AM
anilanil replied at 13-1-2023 07:36 AM
Hmm kikis la buat beauty treatment kat korea. Bagi kulit putih melepak & hilang segala kesan kat leh ...

Dia kene tanya eina azman kt mana nak cucuk sampai puth gitu
Quote prizadane 13-1-2023 09:02 AM
TerataiMelur02 replied at 13-1-2023 08:58 AM
Dia kene tanya eina azman kt mana nak cucuk sampai puth gitu

Jangan la weh putih macam Eina Azman tu. Dah ghope michael jackson. Scary yach
Quote sukacactus 13-1-2023 09:12 AM
Kenapa ckp kikis, ko isteri kot
Itu nafkah ko la
Mmg laki patut kasi byk2 camtu sebab dia mampu

Lihat semua komen(47)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 10:27 PM GMT+8 , Processed in 0.206078 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top