CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Julia Farhana Dan Che Hafiz Didakwa Bersekedudukan Sebelum Bernikah

6-12-2022 01:56 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11681| Komen: 78|Original author: Saiful

Description: Dah nak kahwin, macam-macam pula Julia Farhana dan Che Hafiz kena hadap.
Dah nak kahwin, macam-macam pula Julia Farhana dan Che Hafiz kena hadap. 

Terbaharu ada individu yang mendakwa pasangan ini bersekedudukan sebelum bernikah.


Foto: IG

Namun Julia kata ini semua fitanh besar yang dilemparkan kepadanya.

Malah dia mencabar individu tersebut untuk menunjukkan bukti.




"Saya tidak tahu apa-apa tentang itu dan saya tak nak komen. Sebab saya rasa perkara itu adalah satu fitnah yang sangat besar dan saya tak nak perbesarkan isu tersebut.

Saya rasa kalau ada.. keluarkan bukti. As simple as that!" katanya seperti dipetik dalam sebuah portal. 



Tambah Julia, dia berlapang dada berdepan semua ini walaupun sebelum ini namanya bersih daripada sebarang kontroversi.

"Saya rasa itu lumrah jadi seorang selebriti dan public figure. Kita nak simpan macam mana pun peribadi, kalau terkeluar kita terima dengan terbuka.

"That’s a lot dififferent comments what happening. Saya terima saja sebab saya tahu kebenaran. Jadi saya pegang dengan pendirian saya.



"Apa yang orang katakan saya tak boleh nak hentikan. Saya tak boleh nak hentikan mereka buat andaian dan spekulasi sendiri. Mereka tak ada dalam perjalanan hidup saya.

"Dan mereka tidak tahu apa saya lalui secara emosi atau mental. Dan mereka tidak tahu kenapa saya boleh sampai tahap untuk buat keputusan sebegini.



"Jadi, untuk mereka yang di luar sana, kalau nak terus menyokong saya.. alhamdulillah. Tetapi kalau mereka rasa macam ini buatkan Julia bukan lagi sesuai untuk jadi seorang pelakon dan public figure dalam industri pun saya terima." -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chekacheku 6-12-2022 01:59 PM
Cpt2la kawen julia..kesian plak rs
Quote codenamedream 6-12-2022 02:02 PM
Kesian pulak kat Julia ni.
Sheols tak hadap pun Haura tu.
Bazir je jaga anak perempuan psiko.
Quote ketambangkang 6-12-2022 02:03 PM
nak buat fake account pon jgn la nampak sgt mcm ko tau semua benda...tak pasal2 org boleh agak
Quote minahsenget 6-12-2022 02:04 PM
run julia run...blum apa2 dah serabut
Quote ayukpingu 6-12-2022 02:05 PM
makin dekat hari nikah, makin banyak pulak kontroversi.
satu per satu pulak tu
entah2 plan ex bini yang psiko tu
Quote babelina 6-12-2022 02:23 PM
klau dh kawin pn nanti jgn la ko involve ngn ex bini giler nie.. buat baik pn pasti di cari kesalahan ko nanti.. scary btl..
Quote ReginaGeorge 6-12-2022 02:24 PM
Teruskan kehidupan secara biasa julia. Orang gila tu ada keturunan otak tak centre.
Quote sharlenetexas 6-12-2022 02:25 PM
Ingatkan gayah tonggek.


Quote sukacactus 6-12-2022 02:26 PM
Kalau nak teruskan, harap mental ko kuat la
Nak berhadapan dgn onggila, nnt ko pun boleh gila skali
Quote DeLuna85 6-12-2022 02:27 PM
Lufya sendiri yang komen tu hahahahaah
Quote beatgirlX 6-12-2022 02:27 PM
Selain Sweet Qismina ngan Eyka tu...aku confius jgk si Wanna ngan Julia ni.
Quote Nnasda53 6-12-2022 02:33 PM
Kalau dah kawin ko jaga je laki ko tu.
Anak tu tak payah up sgt lantakkan pak dia handle.
Nanti penuh kisah royanan ibu tersakiti.
Quote jihyomelly 6-12-2022 02:34 PM
ni betul2 segabhok mcm2 b4 kawin ex dah mcm antu she will haunted sampai mati…
Quote jalfa 6-12-2022 02:46 PM
Ala...buat je la anak sendiri nanti..duit nafkah jgn culas.tu aje nak pesan.yg lain blok je ex gila yg meroyan tu dalam sosmed.
Quote virgocircus 6-12-2022 02:47 PM
Sian....mcm2 isu menjelang hari bahagia. Inikah dikatakan dugaan bertunang?
Quote heythere123 6-12-2022 02:50 PM
beatgirlX replied at 6-12-2022 02:27 PM
Selain Sweet Qismina ngan Eyka tu...aku confius jgk si Wanna ngan Julia ni.

sepesen kan
Quote heythere123 6-12-2022 02:52 PM
beatgirlX replied at 6-12-2022 02:27 PM
Selain Sweet Qismina ngan Eyka tu...aku confius jgk si Wanna ngan Julia ni.

btw ada org cerita pasal peel tak semenggah hero drama Ash & Aish masa satu show haritu.

Dia pergi hisap vape on stage, tunjuk middle finger, mencarut  jugak #donelahar
Quote whimsicalmusic 6-12-2022 02:54 PM
Kesian julia ni kena hadap ppuan psycho..tp xsangka la die nak plak kt ex lufya ni. Ex lufya ni nmpk ehem2 sikit..sheolls pn quite liberal..mesti pening kepala lyn drama ex laki nnt hehehe
Quote beatgirlX 6-12-2022 03:23 PM
heythere123 replied at 6-12-2022 02:52 PM
btw ada org cerita pasal peel tak semenggah hero drama Ash & Aish masa satu show haritu.

Dia perg ...

Si hero yg kunun nak mendunia kat Indon sana eh..I gatkan yg peel gitu Noh je aritu

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 09:23 PM GMT+8 , Processed in 0.085676 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top