CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Baju Tak Nak Kalah Dengan Bini," Da'i Syed Dikutuk Menari Terkinja-Kinja Di Majlis Kahwin, Dituduh Lalai Padahal...

5-12-2022 08:07 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12759| Komen: 124|Original author: Saiful

Description: Semua maklum Da’i Syed, 27, selamat diijab kabul dengan wanita pilihannya, Hana Ismail, 36, dengan sekali lafaz baru-baru ini.Selain perbezaan umur pasangan ini, ramai yang memberikan tumpuan kepada ...
Semua maklum Da’i Syed, 27, selamat diijab kabul dengan wanita pilihannya, Hana Ismail, 36, dengan sekali lafaz baru-baru ini.

Selain perbezaan umur pasangan ini, ramai yang memberikan tumpuan kepada baju yang dipakai oleh penyanyi itu.


Foto: IG

Kata mereka macam nak bersaing pula dengan isteri sebab siap ada lebihan kain bahu dan labuh di belakang.



Sementara itu, dalam majlis rese[idi Da'i Syed juga menari terkinja-kinja.

Netizen yang menonton video tersebut kurang senang dengan apa yang dilakukannya dan mendakwa dia leka dengan hiburan.


Bagaimanapun sebenarnya tarian tersebut adalah tarian Marawis yang dipercayai tradisi bagi keturunan Arab.

Di ruangan komen ada juga netizen yang menjelaskan Tarian Marawis adalah dipercayai tradisi bagi keturunan Arab Syed dan Syarifah. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote darkness 5-12-2022 08:16 PM
Asalkan arab mesti ke kita nak ikut
Quote dudaberhias 5-12-2022 08:27 PM
elok lah tu... si laki dah rhoper macam sun wukong.. bini rhoper macam dewi guan yin...

time menari kat pentas tu betul2 macam sun wukong tengah menari nak memanggil dewi guan yin datang untuk bagi bantuan sebab kayu sakti dia hilang...

yang sebelah tu hanya mampu berserah kepada ilahi jah...

kalau kaka kat situ memang awal2 lagi dah call perhilitan suruh kutip...

perhilitan kutip jap please... ada beruk laut liar timbul ke darat untuk bertelur...
Quote jambatannetizen 5-12-2022 08:35 PM
winky1 replied at 5-12-2022 08:23 PM
Guys, I found out today the broom closely related to kelabat Perghelih.  Ada sapa boleh confom haha  ...

Tak faham explain more… please
Quote vee_zara 5-12-2022 08:36 PM
Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik. Vice versea uols sambung.
Quote Piramida 5-12-2022 08:37 PM
Suami muda ko ada? Hihihi
Quote Incanto 5-12-2022 08:39 PM
buruk nya dia menari, tak ikut beat langsung.

sampai aku pi cari kat youtube camner rupa tarian marawis. Rupanya lebih kurang mcm zapin
Quote lightheaded67 5-12-2022 08:40 PM
dudaberhias: elok lah tu... si laki dah rho ...

ahahahaha aiolz dh gelak bnyk tgk jantan ni joget syok sndirik, skali aiolz tgk komen kaka pulak alamak ahahaha
Quote missyL 5-12-2022 08:42 PM
Mcm ika  nabela tgok bini die tersengih tu
Quote missyL 5-12-2022 08:43 PM
dudaberhias replied at 5-12-2022 08:27 PM
elok lah tu... si laki dah rhoper macam sun wukong.. bini rhoper macam dewi guan yin...

time menari ...

Adoiiiiiiiiiiii
Cannot lah kaka duda

Quote samperit 5-12-2022 08:47 PM
xde terkinja2 pun
Quote annehuda 5-12-2022 08:49 PM
Nampak nau penunggang agama kan? Majlis pun nari konon ikut arab. Ko punye darab arab pun agaknya tinggal tak smpi 1% kot. Tok arab hidung jambu ka
Quote Incanto 5-12-2022 08:51 PM
dudaberhias replied at 5-12-2022 08:27 PM
elok lah tu... si laki dah rhoper macam sun wukong.. bini rhoper macam dewi guan yin...

time menari ...

hahaha...dewi guan yin

mmg tak lawa mekap dia

lipstik merah sgt
Quote akuchenta 5-12-2022 08:55 PM
Boleh masuk kelab #suamimudakauada hajah lopak
Quote muntahijo 5-12-2022 09:20 PM
si syed ni tak pandai joget samrah. kalau tengok yang pandai,  synchronise, best jek tarian dia.
Quote miss_strangers 5-12-2022 09:23 PM
Kadang nampak syed ni spesis iqram dinzly... Cam mental2 sket
Quote Myhappyending 5-12-2022 09:51 PM
Mane nye bideo menari
Quote heythere123 5-12-2022 09:52 PM
i nak mencerca si jantan ni.

Pakaian kemain la pakai macam nampak beragama sangat tapi stylist still guna pompuan jugak. Geli la mamat penunggang agama ni

si bininya memang betul2 terdesak je sanggup sauk je jantan ni
Quote heythere123 5-12-2022 09:53 PM
Myhappyending replied at 5-12-2022 09:51 PM
Mane nye bideo menari

tu la i pon tak nampak jugak
Quote me12345 5-12-2022 09:56 PM
Wife 36 ... selamat pengantin baru.

Lihat semua komen(124)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:39 PM GMT+8 , Processed in 0.105923 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top