CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Semoga Tembak Ke Lobang Yang Tepat,"-Gambar Pernikahan Safawi Rasid Dan Syifa Melvin Dipenuhi Komen Lucah

29-11-2022 09:40 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5171| Komen: 31|Original author: Saiful

Description: Safawi Rasid dan Syifa Melvin dah selamat bergelar suami isteri.
Safawi Rasid dan Syifa Melvin dah selamat bergelar suami isteri.

Gambar-gambar pernikahan tular di media sosial.



Foto: IG

Ruangan komen dibajiri dengan ucapan tahniah dan mendoakan kebahagiaan pasangan ini.


Foto: IG


Namun tetaplah dicemari dengan komen-komen lucah.

Baca di sini.

Add Image Caption Here



Dalam masa yang sama, ada juga yang ungkit Safawi tak dengar cakap bos TMJ.




Apa pun semoga yang baik-baik untuk Safawi dan Syifa.

Cepat-cepat timang anak ya. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KBW2 29-11-2022 09:48 AM
Yucks tapi perlu ke ko bukak thread pasal ni sepol? Seronoklah pervert ni semua dapat attention.
Quote Mulotkoyak 29-11-2022 09:58 AM
Alahaiii tt pun…
Quote akuHavocczz 29-11-2022 09:59 AM
tolong lah check kalau laki ke tunang hangpa ada comment. geli lah melayu kengkonon nak cari isteri terpaling muslimah. padahal diri asyik nak melucah. Even kat ofis meols pun, budak budak laki cakap nak melucah je. Bila ada orang sapot makin menggalak lah diaorang ni
Quote jarikuku 29-11-2022 10:26 AM
Knp la sakai batak sangat netizen ni .
Quote kerani_je 29-11-2022 10:32 AM
Tu je la mentaliti geng pakcik fb.. masing2 dah tua n ada anak tapi pemikiran duk fikir ngeseks je diorang ni..buat malu je la jantan melayu gini..Asalkn org kawin je wish n komen lucah aje..
Quote virgo19 29-11-2022 10:35 AM
Kebanyakan lelaki melayu ni mmg sangap, meluat aku tengok. Dalam otak tu tak pikir lain, s*x je manjang.. bukan nak pikir lepas kawin tanggungjawab berat dah bermula, tapi asik la pikir tang yg satu tu..
Quote Prickford 29-11-2022 10:44 AM
Yg komen psl TMJ tu pon ada benarnya. TMJ ni mana2 player dia yg kawin public figure, mmg si polan tu lenyap tak dpt tempat dekat dunia hiburan. Takat buat video youtube & upload IG je la. Ikutkan umur 25 tahun Safawi tu boleh je kawin. Tp biasalah pemikiran org bisnes (baca TMJ), banyak benda nak kena buat, supaya dapat kukuhkan stamina & kerjaya dlm bolasepak. Tapi pawi bilih nak berbinikan si rempit, apa boleh buat.

Quote Sazreena 29-11-2022 10:52 AM
Meleis pervert suka sangat tunjuk kebangangan diri..tak malu ke kalau family/kengkawan baca. Itu je la level bani taytake dan koneck..
Quote JoyahJongos 29-11-2022 10:55 AM
Bodoh nya ucapan tahniah perkahwinan

Bahana sosmed dipenuhi B40 rempit
Quote lightheaded67 29-11-2022 10:59 AM
jantan mulayu mmg gitu, tmbah pawi ni pulak pemain bola tentu2 lah yg folo heols acik2 jantan lapisan pmikiran. tp sbb syipa pun kalau gempar kt medsos jur mesti gempar sbb kelaku sheolz adek beradek kan. jd nya nasib bdn komer lah. acik2 jantan tu mmg dh takleh tolong dh, muka2 tu mmg mulut celupar bab ngeseks blaka
Quote SherryZass 29-11-2022 11:04 AM
Yucks. Jijik. Geli aku baca. memang otak diorang tu fikir pasal itu jelah ya. Bebal. Ni lagi satu sepol, benda sarap+tahik ni pun kau nak bukak benang ke?
Quote elzy 29-11-2022 11:09 AM
Statement jejantans bini kerja nak mati, laki sibuk fikir betina & blue.. jijiks.
Quote SonicSiLandak 29-11-2022 11:11 AM
eeeeeeeeee

kalau tengok gambor si minah tu tanpa mekap

mmg menyesal

waaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkah

Quote SonicSiLandak 29-11-2022 11:14 AM
halah yang dalam forum ni pun

mcm la tak lapar seks

tah2 lebih buas daripada pasangan masing2

bkn boleh percaya

elok je berakak akak dengan puak2 gay pondan pedo etis berkulop forum ni

jantan betina pun dah tak kenal

ada hati meroyan membebel tentang kelucahan

eeeeeeeeeeeeeeeee

ptuuuuuuuuuuuihhhhhhhh

gth

waaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkahkah

Quote rosedemon 29-11-2022 12:44 PM
apa pasal aku tgk si sipah melvin ni kembang semacam.
Quote dudaberhias 29-11-2022 12:48 PM
ewww ziziq... bangsa2 ni lah nanti yang akan pergi ig retis atau influencer seksi lepastu komen pasal aurat deorang siap mention2 neraka tempat dia bersemadi... agittuhhh....

btw kaka pun sama jah macam theyols nak ucap tahniah... selamat melambung sampai ke syiling jangan sampai retak atap rumah jiran sebelah sudah....
Quote bankerpencen 29-11-2022 01:35 PM
Takpe pengantin pun jenis rempit, diorang happy je kot dapat komen camtu.
Quote makcun14 29-11-2022 01:47 PM
Eee laki sapa komen lucah tak hengat dunia ni. Sila kutip laki kau
Quote Ayda89 29-11-2022 01:50 PM
Kebanyakan elaki melayu bab komen lucah macamni memang juara. Bab lain langsung takleh pakai. Jijikz

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 06:50 AM GMT+8 , Processed in 0.078512 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top