CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tahniah! Usop Kini Bergelar Bapa, Timang Cahaya Mata Sulung

25-11-2022 07:43 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 3276| Komen: 36

Description: Penyanyi Usop, 25, kini sudah bergelar bapa selepas isterinya selamat bersalin cahaya mata sulung mereka sebentar tadi.



Penyanyi Usop, 25, kini sudah bergelar bapa selepas isterinya selamat bersalin cahaya mata sulung mereka sebentar tadi.

Berita gembira itu dikongsikan sendiri oleh Usop atau nama sebenarnya Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor menerusi akaun Instagram miliknya.



"Alhamdulilah. Assalamualaikum Muhamad Saif Umar. Terima kasih yang mendoakan isteri Usop" katanya.


Rata-rata pengikut penyanyi yang lahir dari program Mentor itu telah menghujani ruangan komen dengan ucapan tahniah dan doa yang baik-baik buat bayi yang baru dilahirkan itu.

Tahniah diucapkan buat Usop dan isteri yang kini sudah bergelar ibu dan bapa.

Semoga bayi kepada pasangan ini membesar dengan sihat dan menjadi penyeri kebahagiaan dalam keluarga mereka. 


Untuk rekod, Usop berkahwin dengan Nur Fatihah yang merupakan seorang model pada 3 Januari lalu dalam sebuah majlis akad nikah di Pejabat Agama Daerah Butterworth, Kompleks Darul Hidayah, Permatang Tok Gelam, Pulau Pinang. - CARI

 




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mesmerize 25-11-2022 03:13 AM

tahniah dapat baby.
lainnya muka bini heols bila tak mekap.
Quote akido_kido 25-11-2022 03:14 AM
Tahniah...rezeki dorang baru kahwin cepat lekat.mesti comel babynya tu
Quote akido_kido 25-11-2022 03:19 AM
mesmerize replied at 25-11-2022 03:13 AM
tahniah dapat baby.
lainnya muka bini heols bila tak mekap.

Muka baru lepas bersalin sis...nak cantik macam mana.tunggu habis pantang nanti baru grooming balik
Quote TerataiMelur02 25-11-2022 06:07 AM
Tahniah...
Apa pun cantik wife sheols tanpa makeup n filter sekati
Quote orkid_amani 25-11-2022 08:31 AM
Bini dia beranak spital mana wei? Besar betol yaa tape plaster branula dia..kalau aii xselesa tape besar2 gitu
Quote kaoru44 25-11-2022 08:39 AM
wife dia nmpk lbh muda tnpa makeup
Quote lasagna 25-11-2022 08:46 AM
mesmerize replied at 25-11-2022 03:13 AM
tahniah dapat baby.
lainnya muka bini heols bila tak mekap.

haah lain benor..
Quote manehnya 25-11-2022 08:48 AM
mesmerize replied at 25-11-2022 03:13 AM
tahniah dapat baby.
lainnya muka bini heols bila tak mekap.

nampak bertambah kemamak kan nya kan?


Quote manehnya 25-11-2022 08:52 AM
orkid_amani replied at 25-11-2022 08:31 AM
Bini dia beranak spital mana wei? Besar betol yaa tape plaster branula dia..kalau aii xselesa tape b ...

wondering jugak kan, penang ka kolompo... ka kedah...


Quote yum3 25-11-2022 09:06 AM
kaoru44 replied at 25-11-2022 08:39 AM
wife dia nmpk lbh muda tnpa makeup

kan.betul... nampak cam budak sek kalau tak mekap. Dia dah neutral beauty. So tak perlu mekap sampai sekati .   Gambar kiri nampak cam kakak2. Gmbor 2  cam bdk sek.
Quote Cassieopeia 25-11-2022 09:18 AM
bini dia nk dkt bersalinpun berniaga lg kan.. bagus betul. tahniah ucop n wife.
Quote brunesss 25-11-2022 09:32 AM
mesmerize replied at 25-11-2022 03:13 AM
tahniah dapat baby.
lainnya muka bini heols bila tak mekap.

lain betul tanpa make up dan contacts, hilang penampakan kokosen dia. tapi still cantik dan glowing muka dia..
Quote orkid_amani 25-11-2022 10:25 AM
manehnya replied at 25-11-2022 08:52 AM
wondering jugak kan, penang ka kolompo... ka kedah...

Depa Dua Laki bini org mana? Kalau bini dia org Penang baik beranak balik Penang..Penang bersepah2 gak private spital dlm pulau ni
Quote babelina 25-11-2022 10:26 AM
bila x make up.. sesuai jer ngn usop sbnrnya.. apa pn tahniah ye.. moga dpermudahkn menjalani pantang..
Quote mamajawie 25-11-2022 10:39 AM
lain betul muka bini dia x mekap..tetiba dia boleh bertukar wajah, boleh bertukar suara..
Quote Suchi 25-11-2022 11:13 AM
Lain rupanya bini dia, mata hidung nampak lain.
Mata tanpa contact lens tu lebih ok laa dik.
Quote manehnya 25-11-2022 12:05 PM
orkid_amani replied at 25-11-2022 10:25 AM
Depa Dua Laki bini org mana? Kalau bini dia org Penang baik beranak balik Penang..Penang bersepah2 ...

bini org penang menlend jah, ada dok buka kedai makanan viral kt sg dua, usup tu klu x silap org kedah kan.. tah la x menat ngan mentor tv3 suku ni..
Quote tipah89 25-11-2022 01:21 PM
lawa je binik dia ni xde mekap. nampak muda
Quote jiwarasa 26-11-2022 06:43 PM
Rasanya wife dia kena make up light2 je pun cantik..tak payah pakai contact lagi

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:43 PM GMT+8 , Processed in 0.093829 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top