CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ustazah Asma Harun Ketuai Bacaan Yassin Buat Nad Zainal, Lebih 4,500 Masuk Sesi Live

24-11-2022 05:32 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1943| Komen: 14

Description: Industri seni tanah air dikejutkan dengan berita sedih apabila aktres versatil Nad Zainal dikejarkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) akibat jangkitan kuman di paru-paru.
Industri seni tanah air dikejutkan dengan berita sedih apabila aktres versatil Nad Zainal dikejarkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) akibat jangkitan kuman di paru-paru.


Sehubungan dengan itu, satu inisiatif telah di ambil oleh The Khadijah iaitu mengadakan satu bacaan Yassin khusus buat Nad yang diketuai oleh Ustazah Asma Harun.

Foto: IG

Menerusi hantaran di Instagram milik Asma, dia menjemput semua orang untuk hadir bersama-sama membacakan Surah Yassin bagi mendoakan kesembuhan pelakon tersebut.

“Atas permintaan dan anjuran D Khadijah, jemput semua hadir majlis bacaan Yassin secara live jam 8.30 malam ini di Instagram Ustazah Asma’ Harun, buat adinda Nad Zainal yang kini bertarung di ICU kerana jangkitan kuman di paru-paru. Mohon doakan Allah ya Salam memberikan kesembuhan yang sempurna,” tulisnya.




Asma juga memuat naik rakaman bacaan Yassin semasa sesi live di Instagram itu dan hampir 4,500 orang yang memasuki sesi live tersebut bagi bersama-sama mendoakan kesembuhan Nad.



Sedikit info, Nad terpaksa ditidurkan selepas pembedahan dan dimaklumkan Nad mengalami autoimun yang menyebabkan sistem imun menyerang sel tisunya sendiri. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 24-11-2022 05:38 PM
semestinyaaaa...menyelitttt......feeling geng-geng artis gittew..
Quote Nizleen86 24-11-2022 05:40 PM
Untung jadi artis..ramai yang mendoakan.
semoga nad zainal sembuh seperti sedia kala.
Quote minahmanja 24-11-2022 05:42 PM
Td tgk tt noreen, katanya o2 dh naik to normal 100 ke apa gitu..
Quote Goodluckdontcry 24-11-2022 06:00 PM
Nizleen86: Untung jadi artis..ramai yang  ...


Begitulah kome...bila memerlukan, dirayu segala doa utk kesejahteraan diri...tp bila ditegur waktu sihat walafiat, mcm2 alasan..bahkan kata2 makian pun ada terselit..takpun ayat lazim. Kubur msg2..xsuka swipe je...etc kehkehkeh

So den cuma nk tulis..ape2 pun klu org tegur..klu org tegur baik...bgsla..klu yg tegur kasar tu..cuba ignore je tp amikla ape yg ditegur tu dgn fikir baik2..bkn dgn membalas mcm diri itu sempurna...so sama2 la amik pengajaran walaupun hakikatnya pengajaran sentiasa ada didepan mata..hendak dgn tak hendak je... ingatan tulus ni bkn utk retis je..tp semua juga tmsk den juga..tp tentulah khas tuk golongan terpaling iaitu golongan retisla.. kehkehkeh

Apepun Allah SWT yg maha mengetahui apa yg baik utk dirinya..andai kematian dah ditentukan...moga diberi kematian yg baik...andai masih pjg umurnya, moga hidupnya juga baik...amin yra..apepun semua milik Allah SWT...moga diberi yg terbaik oleh Allah SWT utk dirinya dan utk den dan forummers juga...amin ya rabbal a'lamin...
Quote red_velvet 24-11-2022 06:05 PM
Baca kt ig story ku mael hari ni antibody nad lemah. So doc x izinkan pelawat dtg tgk dia .. aku trrfikir ni dari smlm... Kt private ni dlm icu pun boleh kekawan jengah bisik2 macam noreen smlm tu kn . Tak terdedah ngan kuman ke pt tu... Neway benda baik kan tazah buat, aku aminkan saja .. moga ada doa yg diangkat Allah n dikabulkn NyA
Quote Incanto 24-11-2022 06:30 PM
Nad ni mesti ada kebaikan yg dia pernah lakukan

bila dia sakit ramai yg doakan/ baca Yasin etc

semoga cepat sembuh

Quote CariMalay 24-11-2022 09:13 PM
Anak2 dia hodoh cam muka bapak dia. Bentuk badan lak ikut mak dia yang gemuk. Bapak kurus hodoh, mak cantik gemuk. I have lots of mix bak kata King Coco.
Quote habisnamadahni 24-11-2022 09:17 PM
CariMalay replied at 24-11-2022 09:13 PM
Anak2 dia hodoh cam muka bapak dia. Bentuk badan lak ikut mak dia yang gemuk. Bapak kurus hodoh, mak ...

astaghfirullah mulut..ada masalah hati ke,mak bdk² tu tgh sakit tu boleh plak kau kutuk² ank² dia?x baik la kau ni!
Quote DeLuna85 24-11-2022 09:29 PM
CariMalay replied at 24-11-2022 09:13 PM
Anak2 dia hodoh cam muka bapak dia. Bentuk badan lak ikut mak dia yang gemuk. Bapak kurus hodoh, mak ...

Jangan la mcmni u. One day anak2 dia dah pandai baca forum. Mak bapak dorang Tak pernah pun bitter dengan netizen. Tak bermusuhan dengan netizen seperti artis2 yang we know who.
Quote Nizleen86 24-11-2022 09:40 PM
CariMalay: Anak2 dia hodoh cam muka bapak ...


If you dont have something nice to say, please dont say anything at all.. org tengah sakit kritikal kot. Have some mercy!
Quote SayaSayangMama 24-11-2022 09:53 PM
maulana helmi versi perempuan. klu melibatkan artis cepat je, klu gambar dgn artis cepat upload…
Quote SayaSayangMama 24-11-2022 09:54 PM
syafakillah ye Nad Zainal, semua semua nya baik baik belaka.
Quote F685 24-11-2022 09:55 PM
Team Khadijahs ni beberapa kali jgk nampak buat majlis Yassin utk rakan selebriti
Quote rosedemon 25-11-2022 11:18 AM
moga smpat bertobat

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 02:52 AM GMT+8 , Processed in 0.199998 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top