CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Nak Exposure, Nak Orang Tengok!" Nabil Aqil Memilih Stesen TV Untuk Cepat Glamour

24-11-2022 11:19 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 852| Komen: 16

Description: Nabil Aqil memberikan fokus kepada pemilihan stesen televisyen (TV) untuk mencipta nama dalam industri.
Nabil Aqil memberikan fokus kepada pemilihan stesen televisyen (TV) untuk mencipta nama dalam industri.

Menurut Nabil, pemilihan stesen TV penting kerana dia mahu hasil kerjanya ditonton orang ramai.


Foto: IG

“Saya nak exposure, nak orang tengok! Saya paling utamakan untuk orang senang nampak, macam orang buka TV, terus tengok, jadi ia lebih worth it.

“Berbaloi dengan masa yang saya habiskan di set penggambaran dan membuat kajian dalam sesebuah watak kerana saya mahu orang tengok hasil lakonan saya,” jelasnya.



Tambah Nabil, dia harus bijak mengurus masa biarpun sibuk dalam lakonan kerana bekas peserta Hero Remaja ini juga aktif dalam bidang peragaan.

“Selain aktif dalam bidang lakonan, saya juga masih menerima tawaran modelling untuk beberapa jenama. Tak susah mana pun untuk membahagikan masa.




“Kalau client minta tarikh dan ketika itu saya ada shooting, saya akan cakap tidak boleh. Kalau saya berkelapangan dan tiada sebarang penggambaran drama, saya akan cakap boleh sahaja,” ujarnya. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote elleaffa 24-11-2022 12:08 PM
Betul-betul memilih ni, sampai tak pernah nampak kat tv.
Quote lightheaded67 24-11-2022 12:26 PM
caption deep ada makna, gambor adek adek. nothing in life is promised except death.. smoga burjaya la deknyah, kluo kt henpon dulu takleh ke bru target cecah tb?  
Quote electricopop 24-11-2022 12:27 PM
elleaffa: Betul-betul memilih ni, sampai tak pernah nampak kat tv.


Kannnn. Tah citer apa je yang orang nak tgk dia.

Quote mamajawie 24-11-2022 12:40 PM
lightheaded67 replied at 24-11-2022 12:26 PM
caption deep ada makna, gambor adek adek. nothing in life is promised except death.. smoga burjaya l ...

lorhhh..ummah lemari gak ke?hmmm

Quote kakigojes 24-11-2022 12:44 PM
Handsomenyeee
Quote lightheaded67 24-11-2022 12:55 PM
mamajawie replied at 24-11-2022 12:40 PM
lorhhh..ummah lemari gak ke?hmmm

jgn ler gitu cuolzzzz imej nye adek adek idokle tau almari ke idok. ape nama deme sebut jantan metrosexual?? eh ke ade nama nye lagi jantan jaga penampilan ni hape lah lupe. kalau adek adek mcm gini, habang habang yg mcm mane yek? tiber
Quote insyi81 24-11-2022 01:53 PM
Haha sorry i rela tukar channel lain dari tgok muka kau
Quote pembacagosip 24-11-2022 02:10 PM
tapi dia berlakon x best
Quote KamikuP 24-11-2022 02:35 PM
Bersepah muka bbnu kat TV skrg ni meolls pun tataw nama sornag2 ek
Quote doubleharmonic 24-11-2022 02:43 PM
whoareyousss?
Quote doubleharmonic 24-11-2022 02:48 PM
sapa jah yang nak tengok ko ni noreeennn? lain la ko masuk kat animal planet baru lah acik @dudaberhias merembes tengok ko punya proses mengawan sampai tak kalih chanel lain dah
Quote dekmieDandy 25-11-2022 08:41 AM
dia ni memang hensem, tinggi pulak tu

tapi sama macam fatah, intonation/projection suara dia tak best

susah nak dapat jadi lead

watak support macam dalam cerita the maid tu ok lar, macam orang handsome bimbo

selain tu, susah la sikit
Quote heythere123 25-11-2022 10:54 AM
bukan memilih sebenarnya kan, tapi tak laku sangat dekat channel lain.

Heols dapat jadi lead pon dekat drama tv3 je, astro tak sapat
Quote Kancilkering 25-11-2022 11:03 AM
ingat
nabil aqil tu adik dia…adik dia bukan krja radio hotfm ke ..
Quote rosedemon 25-11-2022 11:12 AM
bolehla elok jugek
Quote Kepot 25-11-2022 11:15 AM
elleaffa replied at 24-11-2022 12:08 PM
Betul-betul memilih ni, sampai tak pernah nampak kat tv.

hahahahahahaahahhahahahaahahahahahhahahahaahah
make my day

Lihat semua komen(16)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:27 PM GMT+8 , Processed in 0.083189 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top