CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Seronok Tengok Si Cel*Ka Sekalian Bertanya,"-Tiz Zaqyah Berang Dituduh Berzina Dengan Lelaki Dalam Hotel

23-11-2022 05:01 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10005| Komen: 130|Original author: Saiful

Description: Tiz Zaqyah baru-baru ini memuat naik video melakukan trend tiktok dengan cara menghempaskan tubuhnya ke atas katil di sebuah bilik hotel.
Tiz Zaqyah baru-baru ini memuat naik video melakukan trend tiktok dengan cara menghempaskan tubuhnya ke atas katil di sebuah bilik hotel.

Namun kelibat lelaki di belakangnya menjadi bualan hangat.


Foto: IG

Di ruangan komen ramai yang menghentam pelakon ini kerana didakwa berdua-duaan dalam hotel dengan bukan mahram.

Ramai yang mempersoalkan siap lelaki tersebut dan menuduhnya melakukan zina dan perkara sumbang.



Antara komen: 

“Dah kahwin belum ni? Boleh mendatangkan fitnah ni dok sebilik dengan lelaki.”

“Soalan..betul ke Tiz dah kahwin?.”



“Siapa lelaki tuu.”

Tidak berdiam diri, Tiz ada memuat naik status di Twitter yang kemudiannya sudah pun dipadamkan.



"Bilik makeup and wardrobe tempat kita bersiap nyahh. Kau ghase? Them busuk hatis got the bait. HAHAHA seronok tengok si cel*ka sekalian ‘bertanya’."



Amboi marah benar nampaknya sampai memaki. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lightheaded67 23-11-2022 06:54 PM
entahla nyah, ko post kt tiktok memang lah, ce post kt porum ni mesti takde saper pedulik. iols komen ni pun alang alang kutip tacang
hashtag i have the numbers
Quote samshik 23-11-2022 08:23 PM
Dah tua2 ni.. Udah2la rebel tnjuk terpaling Liberal..
Quote Dzahin_poch 23-11-2022 09:21 PM
Udoh tua insap lah tiz oiii…. Nad pon tgh sakit tu. X ingt siti sarah ke? Atleast sara bertutup litup sebelum Allah ambil.
Quote DeLuna85 23-11-2022 09:34 PM
Kalau igt dia pernah skandal dengan sei rang artis lelaki berstatus suami orang. Tapi Tak sempat buat apa2 sebab lebih dahulu kantoi dengan si isteri. Ceritanya Tak sempat la.
Quote DeLuna85 23-11-2022 09:34 PM
Seorang****
Quote QueenIsolde 23-11-2022 11:20 PM
DeLuna85 replied at 23-11-2022 09:34 PM
Kalau igt dia pernah skandal dengan sei rang artis lelaki berstatus suami orang. Tapi Tak sempat bua ...

Yg call pukul 2 3 pagi tu ke? Cash la utk si bini sbb caras yg org lain jgk.
Tp utk tak ot, sheols kan dh tau netizen ni jenis menyukat dosa pahala org yg sheols gi post video yg ada laki dlm bilik tu nape nok. Nnt jadi cm janah claim depression bipolar tak abes2 lepas baca cercaan hinaan netizen.
Quote bankerpencen 23-11-2022 11:59 PM
Pandai buat pandai simpan la. Tiktok tu dah la sarang budak2 extremis
Quote CariMalay 24-11-2022 12:47 AM
Aku dulu kaki sosial. Dadah, arak, pelacur, parti liar, semua aku dah rasa awal 20an dulu. Aku pun liberal gak, jauh lagi teruk dari tiz sebab aku tak caye Tuhan. Tapi bila makin tua, elok je aku tinggalkan dadah, hidup pun tak sosial sangat dibanding dulu. tapi bila aku dah kahwin, aku nak benarkan anak aku tengok citer porn dan melancap sebab benda tu bukam jenayah pun. Kalau dia nak tebuk mana2 perempuan pun aku ok je, tapi dia dilarang perdaya perempuan tu, harus suka sama suka, aku nak galak dia pakai kondom dan bagi dia pil perancang keluarga. Dia minum arak pun aku ok, yang penting dia tak ambik dadah atau lakukan seks bebas sebab bahaya, boleh kena hiv. Aku nak dia membesar dalam keluarga liberal dan freethinker macam aku, tapi dia bebas nak ikut aku atau ikut agama, aku sekadar berikan dia jalan dan panduan.
Quote anony-mous 24-11-2022 12:53 AM
QueenIsolde replied at 23-11-2022 11:20 PM
Yg call pukul 2 3 pagi tu ke? Cash la utk si bini sbb caras yg org lain jgk.
Tp utk tak ot, sheols ...

Tiz dgn sapa ek? Mcm pernah baca dlu dah lupa
Quote kotakominami 24-11-2022 01:27 AM
CariMalay replied at 24-11-2022 12:47 AM
Aku dulu kaki sosial. Dadah, arak, pelacur, parti liar, semua aku dah rasa awal 20an dulu. Aku pun l ...

For me, ajal itu datang pada sape2 bila2 dan mana2....kita semua mahu nyawa kita diambil dalam keadaan Allah tak marah dgn kita waktu tu....we prepare for that moment and after....
Quote CariMalay 24-11-2022 02:16 AM
kotakominami: For me, ajal itu datang pada sape2 bila2 dan mana2....kita semua mahu nyawa kita diambil dalam keadaan Allah tak marah dgn kita waktu tu....we prepare ...
jadi liberal dan freethinker la best, hidup bebas. Tapi hidup kena sentiasa bezakan antara jenayah dengan dosa. Maksudnya ada dosa yang melibatkan jenayah, contohnya rogol, bunuh orang. Tapi ada gak dosa yang tak melibatkan jenayah contoh tengok porn atau lakukan hubungan seks, atau tak nak tutup aurat. Cuma didikan je kena betul, maksudnya kalau nak hubungan seks, harus suka sama suka, takleh paksa, then kena pakai kondom atau pil perancang. Kalau tak nak tutup aurat, tetap kena hormat orang2 islam dan budaya melayu kita, takleh sesuka hati pakai seksi2 yang melampaui batas. Kalau kita didik anak2 kita dengan betul, aku yakin diorang tetap mampu jadi manusia yang baik, bertanggungjawab, kuat bersedekah, hormat orang, dll walaupun liberal dan freethinker. Pastu time mati, aku nak gi luar negara, aku nak guna satu mesin yang mampu tamatkan nyawa seseorang tanpa rasa sakit. Indahnya dunia

Quote lightheaded67 24-11-2022 08:48 AM
CariMalay: Aku dulu kaki sosial. Dadah, a ...

apooo dri cara ckp pun tau ko ni hidop celaru. halooo religion tu utk impose yg kena sedar hidop ade limit kena blaja self control dan step2 yg diajar dlm agama tu lah cara2 nk ajor kita hidop self control solat puasa zakat haji percaya hari kiamat, blaja hidop nk seronok tu jgn lebih2. mula mula ko melancap2 lama2 self control dh tipis dek syok tipu tipuan yg ko rasa tu lama2 jd lah nak rogol anak org. minom arak pon dh cabut self control ko boleh sembang tak amik dadah tak seks bebas apoo. self control dah takde mcm mana nk sembng boleh beza jenayah dgn dosa??? self control dh takde dek hidop takde limit mabuk2 takde lansung waktu sober ko boleh sembng kuat sedekah hormat orang??  ko kawen pun belom, sendiri pun celaru ade lg sembang bg jaln bg panduan. i dont think u r dat old, 30 plus ajer bru sgt lg bkecimpong bende2 korok ni, ko tua betul2 sikit lagi ko masuk balik sni update hidop. bawak bawaklah bergaul bukak sikit mata tgk hidop org lain. ko masih rasa hidop mcm ni adelah ok sbb circle ko bukan org liberal
Quote sangbara2020 24-11-2022 09:01 AM
dia ni dh xlaku ke tiber buat cerita mengundang
Quote codenamedream 24-11-2022 09:10 AM
CariMalay replied at 24-11-2022 02:16 AM
jadi liberal dan freethinker la best, hidup bebas. Tapi hidup kena sentiasa bezakan antara jenayah  ...

Dah ada testimoni ke pakai mesin mati tak sakit tu?
Quote marchikobonzo 24-11-2022 09:27 AM
Nampak sangat yang laki tu tengah gosok baju kat belakang..agak la, takkan la skandal dia nak buat mcm tu
Quote apech 24-11-2022 09:31 AM
CariMalay replied at 24-11-2022 02:16 AM
jadi liberal dan freethinker la best, hidup bebas. Tapi hidup kena sentiasa bezakan antara jenayah  ...

sesatan jauh dah ni... moga tuhan masih sayang
Quote electricopop 24-11-2022 09:32 AM
Gitiew lah nyahh... relax sudehhh...
Quote apech 24-11-2022 09:38 AM
CariMalay replied at 24-11-2022 02:16 AM
jadi liberal dan freethinker la best, hidup bebas. Tapi hidup kena sentiasa bezakan antara jenayah  ...

Salah tu. selagi dia tidak mempercayai tuhan, dia bukan manusia yg baik.
Seks tanpa kawin tetap berzina walaupun suka sama suka.
Porn, arak, dadah tetap berdosa. Ada tertulis dalam kitab agama masing2.

Sesiapa yg nak mengamalkan free thinker, boleh la slow2 cari negara lain yg menerima.
Even chinese dan indian pun percaya pada agama.

Forum pun forum juga....



Quote babelina 24-11-2022 09:47 AM
CariMalay: Aku dulu kaki sosial. Dadah, arak, pelacur, parti liar, semua aku dah rasa awal 20an dulu. Aku pun liberal gak, jauh lagi teruk dari tiz sebab aku tak ...

Ayooo ko nie.. beriya tulis gini.. plot twist nye.. ko berangan.. hahaha..
utk TZ nie.. x sedar2 dh meningkat usia.. udah2 la..

Lihat semua komen(130)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 11:55 AM GMT+8 , Processed in 0.101094 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top