CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nad Zainal Kritikal, Ungku Ismail Teman Di Hospital- "Oksigen Kurang Dalam Darah, Pendarahan Pada Paru-Paru"

23-11-2022 12:46 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13316| Komen: 95|Original author: Saiful

Description: Nad Zainal semakin kritikal.
Nad Zainal semakin kritikal.

Ungku Ismail kata,  "Nad sekarang kritikal. Dia masih berada di unit rawatan rapi (ICU) dan keadaannya lemah disebabkan kandungan oksigen kurang dalam darah.


"Doktor perlu letakkan dia dalam keadaan rehat supaya lebih stabil."


Foto: IG

Tambahnya, terdapat pendarahan di bahagian paru-paru aktres berkenaan dan dia perlu menjalani beberapa rawatan susulan.

"Sebelum ini doktor dah berikan antibiotik, kemudian ada pendarahan di bahagian paru-paru. Itu yag baru berlaku.

"Pihak hospital akan menjalani beberapa rawatan lain pagi ini (Rabu) untuk masalah tersebut," katanya kepada mStar Online


Ungku juga memohon doa orang ramai agar mendoakan Nad kembali pulih.




Dia juga berharap tidak ada mana-mana pihak yang membuat sebarang spekulasi berkaitan penyakit yang dihidapi Nad demi menjaga hati keluarga.

"Sejak masuk hospital Ahad lalu, saya memang ada sentiasa menemani dia. Saya cuba bantu apa yang termampu ketika dia dalam keadaan begini.



"Sama-samalah kita doakan Nad kembali pulih. Harap tidak ada sebarang spekulasi yang tidak betul!" -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosedemon 23-11-2022 01:14 PM
semoga cpt sihat jangan meniggal sian anak2 kecik lagi
Quote melinda_kerr 23-11-2022 01:23 PM
didoakan semoga cepat sembuh..
Quote AKAZ85 23-11-2022 01:23 PM
Risau jugak bila sampai tahap kritikal ni.. Antara hidup dan mati je.. Moga diangkat sakit nad dan cepat sembuh.. Kesian kat anak2 kalau pape jadi kat nad
Quote seeriesagain 23-11-2022 01:25 PM
Paru2 berdarah or pulmonary hemorrhage. Mmg kritikal la if sampai tahap gini
Quote babycc 23-11-2022 01:26 PM
3 hari lepas Nad ckp UA hero saya sebab UA yg sentiasa teman kat hospital kot..
Quote Geeayden 23-11-2022 01:27 PM
Semoga nad cepat sihat, dan sakitnya diangkat oleh Allah. Rasa sedih bila tengok wajah anaknya.
Quote nena9042 23-11-2022 01:29 PM
Alahai. Bila dah kritikal dekat ICU, memang teruk sangat la tu. Semoga dapat lawan & sembuh kembali.
Quote Prickford 23-11-2022 01:33 PM
Ado plak budak opis iolls cakap jgn2 Nad kena dgn bekas suami dia. Bekas suami Nad tu dah la kawan iolls, takde nya la nak kena kan bekas isteri dia. Ada anak2 bersama kot
Quote makadek 23-11-2022 01:35 PM
Prickford replied at 23-11-2022 01:33 PM
Ado plak budak opis iolls cakap jgn2 Nad kena dgn bekas suami dia. Bekas suami Nad tu dah la kawan i ...

Santau eh...tp nampak gaya dia kapel dgn ungku
Quote makadek 23-11-2022 01:36 PM
Semoga nad kembali sembuh
Aku suka dia belakon
Sesuai la dia dgn ungku baru sekufu sama2 herlok
Quote nylliette 23-11-2022 01:37 PM
semoga sihat kembali Nad. risau berita begini teringat arwah SS. baru je lagi nad bertudung kan. beruntung nad andai dah sempat bertaubat sebelum ujian ni datang
Quote Prickford 23-11-2022 01:37 PM
makadek replied at 23-11-2022 05:35 AM
Santau eh...tp nampak gaya dia kapel dgn ungku

Itu la. Dari lepas 1st time orang nampak yg deyols cuti dgn Nazim tu, orang dah speku deyols kapel. Semoga Nad cepat sembuh. Kesian, anak kecik2 lagi.

Quote jiwakacau06 23-11-2022 01:39 PM
Prickford replied at 23-11-2022 01:33 PM
Ado plak budak opis iolls cakap jgn2 Nad kena dgn bekas suami dia. Bekas suami Nad tu dah la kawan i ...

ex laki dia elok ja post mintak doakan kawan dia nad ni...
Quote Purplehaz 23-11-2022 01:45 PM
Sentiasa lah berkata baik, sentiasa minta maaf sbb kita x tau bila pengakhiran kita di dunia ni.

Nad ok ..nothing to worry.
U.ismail yg sentiasa di sisi??

Quote chandrahusin 23-11-2022 01:45 PM
Semoga kembali sembuh
Simpati pd anak2 masih kecil
Quote Prickford 23-11-2022 01:45 PM
jiwakacau06 replied at 23-11-2022 05:39 AM
ex laki dia elok ja post mintak doakan kawan dia nad ni...

itu iolls cakap, Faliq yg iolls kenal, bukan jenis membongak. Jgn pandai2 la orang tuduh dia bukan2.

Quote Lampuled 23-11-2022 01:56 PM
Semoga diberikan kesebuhan seperti sediakala.

Dia baru sakit or mmg dh ada sakit tu?
Quote Dzahin_poch 23-11-2022 01:58 PM
Dorang cerai sb apa u? Sb nampak dua2 mcm loving couple je kan?
Quote Dzahin_poch 23-11-2022 01:59 PM
Prickford replied at 23-11-2022 01:45 PM
itu iolls cakap, Faliq yg iolls kenal, bukan jenis membongak. Jgn pandai2 la orang tuduh dia bukan ...

Dorang cerai sb apa u? Sb nampak loving je each other kan? N xde pulak gossip2
Panas.

Lihat semua komen(95)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 04:04 AM GMT+8 , Processed in 0.101012 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top