CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Berpeluk Dengan Perempuan Seksi, Siap 'Comolot', Leher,Pipi,-Ismail Izzani Syok Berseronok Di Kelab Malam

23-11-2022 12:06 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18125| Komen: 166|Original author: Saiful

Description: Sebuah video panas tersebar, menyaksikan lelaki mirip Ismail Izzani sedang berseronok di kelab malam.
Sebuah video panas tersebar, menyaksikan lelaki mirip Ismail Izzani sedang berseronok di kelab malam.

Apa yang menjadi perhatian, lelaki berkenaan dilihat syok berpelukan dan berciuman dengan seorang wanita seksi.




Lelaki itu dilihat memeluk, cium pipi, mulut serta leher wanita berkenaan.



Ini bukan kali pertama sebab sebelum ini namanya pernah menjadi bualan hangat kerana memeluk seorang aktres senior di kelab malam juga. -

Kali ini nak nafikan juga ke? Nantikan sahaja, nanti ibunya datang back up.- CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lolita737 23-11-2022 12:09 PM
umat akhir zaman..bangga menayang2 dosa sendiri..
Quote lasagna 23-11-2022 12:13 PM
syhhh diam diam, kang datin back up anak dia terpaling..
syhhh senyap weh senyap
Quote ayukpingu 23-11-2022 12:13 PM
takpe la, nanti mak dia muncul back up anak nya.

anak sapu arang kat muka, mak dia tolong cuci

anak pun dari dulu mmg banyak gosip buruk kan
Quote Pujangga22 23-11-2022 12:14 PM
xpe... kan ibu dia ckp saya tahu anak sy mcm mn..dia ada agama, tiada masa nak buat seks rambang
Quote shernazz 23-11-2022 12:15 PM
Melendut.je tek pompuan tu..
Alahai.mail 2.singgit neh
Quote esbok 23-11-2022 12:15 PM
sedang membayangkan perasaan orang yang ada anxiety dgn body contact, covid, mungkin perasaan nya nak simbah satu club ni dgn sanitizer
Quote Note8687 23-11-2022 12:19 PM
Teringat mak dia backup anak beria haritu. Ni bukti terpampang, nak konar baring mcm mana lg.
Quote zeetot 23-11-2022 12:20 PM
Salah dap wehhhh
Quote acepark 23-11-2022 12:21 PM
wow....ni semua salah dap
Quote babelina 23-11-2022 12:27 PM
x silap aku dulu anju pnah ckp pasal dia nie x byr bil hotel hahaha..
mmg f**k boy dia nie.. sebaik la muka ko gitu jer mael.. klau herlokkkk lg la ko over..
Quote mizruncing 23-11-2022 12:30 PM
lahhh dia  ni memang tak serik kann
Quote Kancilkering 23-11-2022 12:35 PM
pening mak…sabar lah dengan ujian…moga mael balik ke pangkal jalan sebelum terlambat….
Quote Madel 23-11-2022 12:38 PM
Esok2 mati
mengelabah mak bapak tok nenek sedara mara fanatik minta delete semua gambar2 video2
Aib katanya..org dh meninggal sebut n doa yg baik2 kata nya
anjirrrr!!!!
Quote jihyomelly 23-11-2022 12:39 PM
xpe anak mak..nanti mak baek punya back up mael….
Quote epullipan 23-11-2022 12:42 PM
aritu mak dia bgtau anak ade didikan agama bagai..ni mcm takde agama aku tgk
Quote TerataiMelur02 23-11-2022 12:45 PM
Note8687 replied at 23-11-2022 12:19 PM
Teringat mak dia backup anak beria haritu. Ni bukti terpampang, nak konar baring mcm mana lg. :lau ...

Nanti mak backup gtau anak d perangkap
Quote kisahkeaku 23-11-2022 12:47 PM
baju minah tu mcm baju jinjang yg pegawai perhubungan awam suka pakai.tp tang mekap tu aku geram je mmg kena jenis eyeliner putih gitu ye dik.
mail 2 singgit ni tggu jelah mak ko kutip.
Quote margo20 23-11-2022 12:50 PM
Dok mabuk la ni tak perasan ape org rakam
Quote lyshafull 23-11-2022 12:51 PM
Huhuhuh nmpk sgt tgh high
Minh tu. Kg sngt xde yg lgi elok ke

Lihat semua komen(166)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 03:11 AM GMT+8 , Processed in 0.107349 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top