CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Avril Lavigne Kini Bergelar Janda, Umum Bercerai Dengan Chad Kroeger

4-9-2015 03:33 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13840| Komen: 76

Description: Berita sedih, penyanyi Avril Lavigne dan Chad Kroeger (vokalis Nickleback) telah pun berpisah....

Oleh : Dean BZ


Berita sedih, penyanyi Avril Lavigne dan Chad Kroeger (vokalis Nickleback) telah pun berpisah. Penceraian mereka diumumkan di Instagram Lavigne setelah dua tahun mereka berumah tangga, memetik laporan dari eonline.com.


"Dengan sangat berat hati Chad dan saya mengumumkan perpisahan kami hari ini," tulis Lavigne, 30, bersama sekeping gambar hari perkahwinan mereka. 



Rumah tangga mereka memang sudah berkali-kali dikhabarkan retak. Namun, keduanya selalu menyangkal khabar angin itu. Pengumuman penceraian ini amat mengejutkan followers Lavigne di Instagram.

Lavigne dan Kroeger berkahwin pada bulan Julai 2013 dan ini adalah perkahwinan kedua buat Lavigne. Beliau sebelum ini pernah berkahwin dengan Deryck Whibley, vocalist Sum 41.- CARI Infonet

37

Bagus
17

Marah
25

Terkejut
32

Sedih
21

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (159 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote samperit 4-9-2015 12:41 AM
Edited by samperit at 4-9-2015 12:52 AM


avril-lavigne-768.jpg



1384354606_avril-lavigne-chad-kroeger-467.jpg



image.jpg
Quote samperit 4-9-2015 12:41 AM
Edited by samperit at 4-9-2015 01:00 AM

original.jpg



split.jpg



009acd41e6f0f0424aff75f54891c62c.jpg


Credit: www.ctvnews.ca           
           www.usmagazine.com

           www.people.com


Quote samperit 4-9-2015 12:43 AM
Edited by samperit at 4-9-2015 12:53 AM

[youtube]5NPBIwQyPWE[/youtube]




[youtube]TIy3n2b7V9k[/youtube]





tetiba rasa muda balik ehhh
Quote bellaa 4-9-2015 08:09 AM
Kawen cerai kawen cerai.. Kau dah knp kaka avril? Aku membesar dgn lagu2 dia.. Tapi yg latest mcm hello kitty tu, mengarut betoi.

Suka tgk wedding dress hitam tuu. So gothic! Dgn black rose lagi.. Mmg my dream wedding..
Quote crazecousa 4-9-2015 08:41 AM
kotak suara dia pecah kan? lama stop nyanyi...
Quote bazinga 4-9-2015 09:03 AM
Eh rasa dah few months dgr diorang dah separate... So kali ni betul official la...

Quote nad014 4-9-2015 09:52 AM
siapa chad ke
Quote nicuya 4-9-2015 09:59 AM
mcm dh lme je.....tu la...syg btol..tp 2-2 marriage cerai cara baik
Quote tepisket.. 4-9-2015 11:00 AM
Siannye.. dua2 pon x sihat.. please reconsider balik.. u guys are so match together
Quote nadie90 4-9-2015 01:56 PM
Tu dia.....bgtau kat IG trus....xyah susah2 paparazzi pergi cari sumber berita kat mana2....takziah sy ucapkan....byk psgn Hollywood yg berpisah thn nie...tumpang sedih
Quote budakmanentah 4-9-2015 03:19 PM
dia pernah kapel kejap dgn broody jenner kan? mujur xsmpai kawen, kalau idak ade la muka dia dlm keeping up with the kadarshian
Quote armin 4-9-2015 03:30 PM
crazecousa replied at 4-9-2015 08:41 AM
kotak suara dia pecah kan? lama stop nyanyi...

pecah terus ke? jerit kuat sangat kot. ke rehat kejap utk kasi ok balik?

Quote ogata 4-9-2015 04:01 PM
latest dia ada nyanyi dengan Taylor swift kan?
Quote bazinga 4-9-2015 08:16 PM
budakmanentah replied at 4-9-2015 03:19 PM
dia pernah kapel kejap dgn broody jenner kan? mujur xsmpai kawen, kalau idak ade la muka dia dlm kee ...

Haah, kapel kejap ngan brody..
Quote samperit 4-9-2015 09:28 PM
bellaa replied at 4-9-2015 08:09 AM
Kawen cerai kawen cerai.. Kau dah knp kaka avril? Aku membesar dgn lagu2 dia.. Tapi yg latest mcm he ...

kawen yg first tu maybe still berhuha lagi kot
Quote samperit 4-9-2015 09:35 PM
crazecousa replied at 4-9-2015 08:41 AM
kotak suara dia pecah kan? lama stop nyanyi...

dia sakit kan?

Last December, Avril Lavigne asked fans to pray for her because she was having unspecified “health issues” that kept her out of the spotlight.

And now, the 30-year-old singer is opening up about her battle with Lyme disease and revealed at its worst, it kept her in bed for nearly five months.

Lyme disease, also known as Lyme borreliosis, is an infectious disease caused by bacteria of the Borrelia type.[1] The most common sign of infection is an expanding area of redness, known as erythema migrans, that begins at the site of a tick bite about a week after it has occurred. The rash is typically neither itchy nor painful. About 25% of people do not develop a rash. Other early symptoms may include fever, headache, and feeling tired. If untreated, symptoms may include loss of the ability to move one or both sides of the face, joint pains, severe headaches with neck stiffness, or heart palpitations, among others.
http://www.intouchweekly.com/posts/i-thought-i-was-dying-avril-lavigne-opens-up-about-her-battle-with-lyme-disease-55118


https://en.wikipedia.org/wiki/Lyme_disease
Quote samperit 4-9-2015 09:37 PM
budakmanentah replied at 4-9-2015 03:19 PM
dia pernah kapel kejap dgn broody jenner kan? mujur xsmpai kawen, kalau idak ade la muka dia dlm kee ...

klau x hancur lah dia 1 geng dgn kim sewel tu
Quote samperit 4-9-2015 09:37 PM
bazinga replied at 4-9-2015 09:03 AM
Eh rasa dah few months dgr diorang dah separate... So kali ni betul official la...

on & off relationship..tapi last for 2 years jgk
Quote samperit 4-9-2015 09:44 PM
ogata replied at 4-9-2015 04:01 PM
latest dia ada nyanyi dengan Taylor swift kan?

TS.png

yg ni ke?

Lihat semua komen(76)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 11:22 AM GMT+8 , Processed in 0.091461 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top