CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Comelnya, Cepat Betul Besar," Ramai Teruja Tengok Anak Ayda Jebat Dah Boleh Berjalan!

22-11-2022 12:46 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1559| Komen: 13

Description: Ayda Jebat tampil berkongsi perkembangan terkini anaknya, Ana Nayla yang sudah mula bertatih, semalam.
Ayda Jebat tampil berkongsi perkembangan terkini anaknya, Ana Nayla yang sudah mula bertatih, semalam.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram milik anaknya, Ayda juga meluahkan rasa teruja melihat gelagat puteri kesayangannya itu berjalan bersama suaminya, Nabil Mahir.


Foto: IG

“I can walk! Breakfast with me! Uncles aunties dah breakfast tak tadi? Baby dah boleh jalan. Lepas ni nak berlari pulak. Lari lari ke hatimu. Ching,” tulisnya.

Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan peminatnya turut teruja melihat perkembangan terkini anak pasangan selebriti itu.



“Eyhh kejapnya awak dah boleh jalan, cepat betol awak grow up ekk. Acik takut awak jadi sprinter pulak lepas ni. Jenuh daddy ngan mummy awak nak kejar.

“Lepas ni puas la Mommy Daddy kejar, mesti taknak orang pegang2 dah… Baby dah besyar lah.



“Mommy dah boleh standby nak kejar Nayla.

“Alololooo comeynyaa nayla cayang. Jenuhlah main kejar-kejar lepas ni,” komen peminatnya. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote teen_angelJB 22-11-2022 12:53 PM
Muka mak sgt..jadi 1 down .  10 to go..sebb pernah baca nabil nak 11 kan..
Quote whimsicalmusic 22-11-2022 01:51 PM
Sape yg teruja tu?
Quote Cassieopeia 22-11-2022 02:37 PM
baby besar ni mmg geram tgknya..esok dh laju jln mmg kejap je hilang dah
Quote orkid_amani 22-11-2022 03:07 PM
Aida & nabil kening kemain lebat..Mai kat nayla nipis ja keningnya..hampir2 xdak kening tu..Aida boleh Cuba petua org lama yg mintak org tua2 calit celak mekah serbuk tu kat kening ank bg tebal
Quote mizruncing 22-11-2022 03:50 PM
orkid_amani replied at 22-11-2022 03:07 PM
Aida & nabil kening kemain lebat..Mai kat nayla nipis ja keningnya..hampir2 xdak kening tu..Aida bol ...

rambut pon lambat pdhal ayda rambut punya la lebat mcm pkai wigs dahh
Quote Aneem 22-11-2022 04:04 PM
Masa kecik tak berapa comel, dah besau nnti mesti cantik menawan.
Quote orkid_amani 22-11-2022 04:58 PM
mizruncing replied at 22-11-2022 03:50 PM
rambut pon lambat pdhal ayda rambut punya la lebat mcm pkai wigs dahh

Ooh xperasan rambut. Tapi bulu kening tu ketara sgt..biasa org tua2 sapu kan celak mekah tu bg kening naik elok
Quote Olumis 22-11-2022 05:07 PM
Muka anak jenis muram jakkk. Kuat merajuk kot aida time pregnant
Quote likilu 22-11-2022 05:08 PM
Sorry bilal paling comel dan paling cepat dan paling baby ok

Quote rosedemon 23-11-2022 09:47 AM
tak comel. muka pon xpenah senyum. boring
Quote shaiy 23-11-2022 09:51 AM
orkid_amani replied at 22-11-2022 03:07 PM
Aida & nabil kening kemain lebat..Mai kat nayla nipis ja keningnya..hampir2 xdak kening tu..Aida bol ...

iol tgk si nabil tu tkda rambut lebat pun. Mcm nk botak je depan. tp kalo dh retis kan kena la jaga mybe ada buat rawatan tu yg rmbut nmpk sihat dan lebat.
Quote diss69 23-11-2022 09:56 AM
Comelnya kalau nengok baby yg baru² nk boleh jalan...
Quote chekacheku 23-11-2022 10:34 AM
Comel sgt bg aku..skali dia senyum kalo jenis muka masam2..manis sgt

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 02:11 AM GMT+8 , Processed in 0.086634 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top