CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Maryam Jatuh Tangga Lepas Ryzal Post Gambar Hitam Putih Yang Sinonim Dengan Kematian

21-11-2022 07:13 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2474| Komen: 31

Description: Sebelum ini, sebuah gambar dimuat naik Ryzal mendapat kecaman netizen dan ada video terbarunya turut mengigatkan netizen mengenai postingnya tersebut.Sebelum mengundi pada Sabtu, Ryzal ada memuat naik ...
Sebelum ini, sebuah gambar dimuat naik Ryzal mendapat kecaman netizen dan ada video terbarunya turut mengigatkan netizen mengenai postingnya tersebut.

Sebelum mengundi pada Sabtu, Ryzal ada memuat naik satu gambar hitam putih dengan ucapan selamat mengundi kepada rakyat Malaysia.


IG Ryzal

Gambar tersebut mendapat perhatian netizen dan ramai terkejut kerana gambar tersebut seolah-olah tidak menjaga sensitiviti memandangkan ada sesetengah netizen berpendapat gambar hitam putih tersebut lebih sinonim dengan kematian.

Sama seperti rakyat Malaysia yang lain, instafamous Ryzal Ibrahim sempat meluahkan rasa bangganya selepas menjalankan tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia menerusi perkongsian video di Instagram.


Pada video tersebut dia sempat menjelaskan kepada isterinya, Maryam You Narae tentang maksud di sebalik calitan dakwat kekal di jari kirinya.

Namun, ketika pasangan ‘Duriankimchi’ itu sedang menuruni tangga sambil bercakap menerusi kamera, Maryam secara tiba-tiba tergelincir.



Berkongsi tentang situasi cemas yang berlaku, Ryzal berkata, dia bersyukur kerana isterinya tidak mengalami sebarang kecederaan serius.

Dalam pada itu rata-rata netizen mendoakan agar Maryam berada dalam keadaan baik selepas insiden berkenaan.



IG Ryzal

Bagaimanapun, dalam masa sama ada juga dalam kalangan warganet menegur tindakan pasangan itu kerana mengabaikan keselamatan sendiri demi content. Bukan itu sahaja, ada juga netizen yang mula mengaitkan kejadian tersebut dengan ‘postingnya’ sebelum itu.


Sumber: Murai






Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote royaldanish 21-11-2022 07:56 AM
tahniah utk pasangan ni..mengekalkan kebodohan masing2.
Quote Carcosa 21-11-2022 08:16 AM
Apa kebongok lah ko nih. Menyesal aku tgk video kau yg 1st dulu masa kau pindah dulu.
Quote tri-max 21-11-2022 08:19 AM
demi content, laki bini pun sama gelenyar
agaknya kalau internet down mesti jadi zombi depa dua nih
Quote ayukpingu 21-11-2022 08:36 AM
bangang punya content.
benda begini dijadikan modal utk content.
mengundang kematian lebih awal?
Quote elzy 21-11-2022 08:43 AM
Sorry to say, saya memang tak pernah minat dengan pasangan ni.. For me, content dan cara mereka mengada-ngada.. tak menarik langsung, bosan!
Quote elnor_81 21-11-2022 08:54 AM
Konten bodoh!
Quote akuHavocczz 21-11-2022 08:57 AM
akal cetek. bila kau fofular sebab buat benda bodos, so selama nya kena lah buat benda bodos agar kekal relevan
Quote prince_marhaen 21-11-2022 09:09 AM
TAK PERNAH TAK BODOH...laki pondan memang suka attention...kalau boleh sampai salah sekor masuk hospital kritikal pun buat content lagi...
Quote salimrock 21-11-2022 09:22 AM
igt kan betul2 dah menemui ajal ryzal ni
Quote shernazz 21-11-2022 10:16 AM
Dia beli kete 3 jota tu betul2 ke atau sewa saja?
Quote makton 21-11-2022 10:16 AM
si katek ni makin terserlah nonoknya.
plus bodo laki bini
Quote Meiizu 21-11-2022 10:18 AM
Tolonglah jgn buat main gmbr hitam putih
Quote Meiizu 21-11-2022 10:21 AM
Last mth schoolmate buat alaaa mcm ni..fb posting
Innalillahi wainnailaihirojiun

Me ingat dia dah mati siap text kwn2 lain tanya..rupanya pesanan

Innalillahi wainnailaihirojiun & alfatihah bila dia mati...
Siyesss laa weh toksah duk buat main sambil selit kebaikan konon..hotak hang

Aku dari baring trus bngun terduduk baca mcm tu sedih kot kawan takde
Rupanya....


Patut kee aku sumpah dia mamposs
Quote HabukBesi 21-11-2022 10:27 AM
Quote VespaSilbe 21-11-2022 10:29 AM
Adan uke.. tgh turun tangga nengok fon
Quote prettyuglybabe 21-11-2022 10:46 AM
since when orang yang tak mengundi boleh masuk pusat mengundi juga ye?
kalau budak tu lain cerita la..
ini yang tua bangka tak perlu penjaga ni?
jadah buat semak ramai-ramai kat tempat mengundi tu?
tunggu bawah je tak boleh ke?
Quote likilu 21-11-2022 10:59 AM
Alahai cerdik sangat.
Dekat post dia mati tu kemain justify and melawan cakap orang tua kata tak reti baca la takde niat nak lawak lah

Budak tiktok bakery tu pun selalu up content dengan wife sejak kawen ni. Tak lama jangkit ni nanti gene pool cerdik cerdik patut bagi kawen sesama mereka je. Jangkit payah.
Quote missyL 21-11-2022 11:11 AM
Bodoh nyeeeee
Gini la kot klo dah terlampau taksub ngn socmed

Otak pn x berhubung da
Bkn bayi ank2 je xleh bg main hp sgt
Yg tua pn rizal ni pn kurang kn lah
Semakin bodoh dah ni
Quote mizruncing 21-11-2022 11:20 AM
demi konten

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 02:48 AM GMT+8 , Processed in 0.080726 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top