CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Polis Siasat Video Tular Bekas Suami Penyanyi Dangdut Belasah Wanita Dalam Rumah

18-11-2022 11:34 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8150| Komen: 66

Description: Ketua Polis Daerah Kajang mengesahkan pihaknya membuka kertas siasatan terhadap video tular lelaki belasah wanita yang ditendang dan diheret dalam sebuah rumah, di kawasan Kajang.
Ketua Polis Daerah Kajang mengesahkan pihaknya membuka kertas siasatan terhadap video tular lelaki belasah wanita yang ditendang dan diheret dalam sebuah rumah, di kawasan Kajang.


Asisten Komisioner Mohd. Zaid Hassan bekata, pihaknya ada menerima laporan berkenaan kes tersebut.


Tangkap layar video lelaki belasah wanita yang tular di media sosial dan kini dalam siasatan pihak polis.

“Saya boleh sahkan kami terima laporan dan sudah membuka kertas siasatan. Tindakan juga sedang dibuat,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Terdahulu, tular di media sosial sejak semalam satu rakaman video perbuatan lelaki dipercayai suami mendera wanita dalam kejadian yang berlaku di sebuah rumah.

Video berdurasi satu minit tujuh saat itu menyaksikan mangsa diheret dan ditendang di bahagian muka serta badan berkali-kali.

Turut diperlihatkan, kanak-kanak perempuan yang berada di lokasi kejadian juga menangis sambil mengangkat tangan sebagai tanda memohon maaf kepada individu berkenaan.


Sumber: KOSMO! ONLINE






Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SherryZass 18-11-2022 11:47 AM
Tangkap terus jantan tak guna ni. Suka hati je kau nak bantai anak orang. Nak mengajar bini konon. Polis sila bantai jantan tak guna balik
Quote ejrazak 18-11-2022 11:52 AM
Katanya bekas suami penyanyi dangdut. Sapa eh?
Quote selipar_hijau 18-11-2022 12:07 PM
Ex mami?
Ex amelina?
Baby shima tak menikah lagi kan?
Quote phalanx 18-11-2022 12:07 PM
selipar_hijau replied at 18-11-2022 12:07 PM
Ex mami?
Ex amelina?
Baby shima tak menikah lagi kan?

Ex amalina org speku kat twitter
Quote Mulotkoyak 18-11-2022 01:10 PM
Amalina amalina... Dh mcm lagu si santesh plak
Quote gideoncross 18-11-2022 01:11 PM
Cam sial sukati2 blasah prmpuan, layak hukum mti je jntn cmni.
Quote gideoncross 18-11-2022 01:14 PM
SherryZass replied at 18-11-2022 11:47 AM
Tangkap terus jantan tak guna ni. Suka hati je kau nak bantai anak orang. Nak mengajar bini konon. P ...

Jntn x guna mmg sllu pkai alasan nk mngjar prmpuan dgn cra mmukul, dsar sial je tngok.
Quote asfaz 18-11-2022 01:16 PM
selipar_hijau replied at 18-11-2022 12:07 PM
Ex mami?
Ex amelina?
Baby shima tak menikah lagi kan?


Tambahan
Ex sheeda
Quote orkidorkido 18-11-2022 01:19 PM
Ex amelina yang mengaku tan sri tu ke? Bukan dah tua ke? Ni nampak muda jgk .. eeiii geram aku
Quote SherryZass 18-11-2022 01:27 PM
gideoncross replied at 18-11-2022 06:14 AM
Jntn x guna mmg sllu pkai alasan nk mngjar prmpuan dgn cra mmukul, dsar sial je tngok.

memang sialan je lah perangai jantan macam ni. Kadang kat medsos ni bila tengok benda macam ni, adalah puak yg jenis mengomen, jangan judge lelebih, kita tak tau cerita sebetulnya. Habis tu, kau ingat kalau mangsa tu mati atau koma ke, kau boleh nak dengar cerita side dia ke bongok
Quote Buudak 18-11-2022 01:31 PM
Checked in awal pulak
Quote Yellow_Pages 18-11-2022 01:33 PM
semua penyanyi dangdut disenaraikan...
Quote LostStar 18-11-2022 02:07 PM
Mana weih video nya.. awat carik x jmp..
Quote awekjepun 18-11-2022 02:13 PM
Aku dh tgk vid ni.. aku paling geram kat pompuan tu, ni zaman dah modern.. tolong la selamatkan diri tu. Jgn biar diri kena dera mcm tu. Simpati sgt kat anak pompuan tu, trauma emosi dia.
Quote krustykrab 18-11-2022 02:14 PM
orkidorkido replied at 18-11-2022 01:19 PM
Ex amelina yang mengaku tan sri tu ke? Bukan dah tua ke? Ni nampak muda jgk .. eeiii geram aku

Tu lah nmpk muda..
Tp kt twitter perakam kata ex amelina...ada dna syaithon kot jantan ni
Quote Dolmat 18-11-2022 02:16 PM
Sedih campur geram bila wanita rela di seksa dan di dera jantan lahanat!
Quote nylliette 18-11-2022 02:23 PM
sapa lak yg merekod nya
Quote KirazMevsimi 18-11-2022 07:39 PM
eeeee mintak dijauhkan. moga ALLAH lindungi kita semua
Quote KirazMevsimi 18-11-2022 07:40 PM
pada yang kena belasah tu, cepat cepat ye lari lepaskan diri. anak jangan tertinggal pulak. bawak sekali

Lihat semua komen(66)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 10:36 PM GMT+8 , Processed in 0.087700 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top