CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jalan Pegang Tangan, Fatin Afeefa Tayang Kekasih Jutawan? "Patutlah Adam Shahz Meroyan'"

31-10-2022 02:09 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8337| Komen: 34|Original author: Saiful

Description: Sebelum ini kecoh bila Fatin Afeefa dan Adam Shahz 'berperang' akibat isu ungkit-mengungkit kisah penceraian mereka.
Sebelum ini kecoh bila Fatin Afeefa dan Adam Shahz 'berperang' akibat isu ungkit-mengungkit kisah penceraian mereka.


Baru-baru ini Fatin sekali lagi mencuri perhatian selepas gambarnya bersama seorang lelaki yang didakwa kekasihnya tersebar.



Dalam gambar tersebut, Fatin dilihat berpegangan tangan dengan jejaka misteri.

Di media sosial, netizen ters 'membawang' dan membuat andaian inilah penyebab mengapa bekas suami 'meroyan'.



Kata mereka, Adam mungkin tak senang duduk selepas Fatin dilihat sudah bahagia bersama yang lain.

Setakat ini tiada maklumat siapakah gerangan lelaki tersebut.

Ada yang kata jutawan tapi tak tahulah setakat mana kebenarannya.




Malah ramai yang mendoakan agar aktres tersebut cepat-cepatlah kahwin. 


Ada yang tahu ke siapa jejaka tersebut? Boleh kongsikan sama-sama di sini. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 31-10-2022 02:12 PM
Scammar gak ke bf dia ni..
Mmg geng artis2 target gol mcm ni la ek sekarang..
Quote black_handbag 31-10-2022 02:14 PM
boleh tahan rupa bf dia tu. xla tua kertu tak sedar diri
Quote ayukpingu 31-10-2022 02:23 PM
suami orang jugak ke
Quote dudaberhias 31-10-2022 02:29 PM
mestilah meroyan... heshe nak bagi nafkah pun tak lepas sebabtu tak move on move on lagi... go go pipah gelenyar go get that bag sis...
Quote immaryjane 31-10-2022 02:31 PM
Goddess btul muke filters ni. I yg ppuan pn lawaa nye ya awloh
Quote syamzana 31-10-2022 02:36 PM
tgk dia ni blakon takde la secantik dlm gambo pegun.
agaknya iols ni pun tepek pic boh filter 10lapis lepas masuk beauty peagent
Quote prettyuglybabe 31-10-2022 02:39 PM
dah break ke dengan laki kelly bini meroyan tu?
Quote mawarkhayalan99 31-10-2022 02:51 PM
go pipa go!
Quote Nham22 31-10-2022 02:55 PM
Uihh ade jua ke yg nak kat die??
Quote pocongkiutss 31-10-2022 03:00 PM
Untung la..dah pernah berskandal ngan laki org bangsa India pun ada yg nak

Lawa khen
Quote pocongkiutss 31-10-2022 03:00 PM
Nham22 replied at 31-10-2022 02:55 PM
Uihh ade jua ke yg nak kat die??

Adaa..janji lawo
Quote owhgee 31-10-2022 03:03 PM
Dak2 forex, masyuk la.

04B4986B-0A37-4E95-95A5-CA6B53E9A6B0.png
Quote Afifi82 31-10-2022 03:03 PM
immaryjane replied at 31-10-2022 01:31 PM
Goddess btul muke filters ni. I yg ppuan pn lawaa nye ya awloh

Lawakan gambo dia tu..
Quote SherryZass 31-10-2022 03:03 PM
Laki orang ke atau bujangan?
Quote Fly_over 31-10-2022 03:18 PM
owhgee replied at 31-10-2022 03:03 PM
Dak2 forex, masyuk la.

felai tu fly ke? hahahahha
Quote bulalof 31-10-2022 03:18 PM
semua nak menempek sebab senang nak dpt duit.
Quote lotionmilo 31-10-2022 03:19 PM
Sapa tu? Boss susu ke?
Quote September14 31-10-2022 03:23 PM
Opai ni dulu geng2 abang sado so mmg helok la jgk… x sangka dia buat forex apa bagai tu leh jd kaya… bila kaya ni mcm poyo lak rilex2 dah…
Quote anakmak 31-10-2022 03:24 PM
Ada rupa tapi awat rendah nauuuuu pipah
Pipah ni stylo jugak
Berlakon pun cam okay jugak
Dia yg berlakon dlm citer ganjil ngan patah kan
Shantek gak acik tgok

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 05:17 AM GMT+8 , Processed in 0.103680 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top