CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sissy Iman Tak Nak Pura-Pura Bercinta Dengan Rakan Artis, Sanggup Nama Sendu Asalkan Tak Tipu Peminat

6-10-2022 03:44 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1088| Komen: 6

Description: Penyanyi dan pengacara, Sissy Imann mengaku pernah diajak rakan selebriti untuk berpura-pura bercinta bagi meraih publisiti dan mencipta populariti dalam kalangan peminat.
Penyanyi dan pengacara, Sissy Imann mengaku pernah diajak rakan selebriti untuk berpura-pura bercinta bagi meraih publisiti dan mencipta populariti dalam kalangan peminat.


Sissy berkata, pelawaan itu bagaimanapun ditolak kerana enggan mengejar publisiti murahan atau menipu orang ramai.

Foto: IG


"Saya sedar gosip bercinta sesama artis antara berita yang pantas mendapat perhatian, tetapi sudah tentu saya tak tergamak untuk mereka-reka cerita yang tidak benar.

"Memang ada seseorang yang pernah menyuarakan hasrat supaya kami berpura-pura mempunyai hubungan kerana kononnya saya tidak mempunyai cerita panas yang dapat menaikkan nama saya.


"Bagi saya tidak mengapalah kalau kurang kisah sensasi daripada mereka-reka benda yang tak betul. Bukan saja menipu orang, hakikatnya kita juga menipu diri sendiri.



"Biarlah begini lagi bagus, asalkan rezeki dalam bidang seni tak putus. Itu lebih saya risaukan berbanding tiada kisah sensasi," katanya ketika ditemui pada majlis pelancaran program Getaran Jiwa terbitan saluran TVS.

Selain Sissy, Jiggy Masin turut memikul tanggungjawab sebagai pengacara program realiti itu.

Menurut Sissy, dia sentiasa percaya mengekalkan imej bersih dalam industri seni akan sentiasa menjadi kunci utama untuk memastikan dirinya terus kekal berada dalam dunia seni.



"Saya percaya setiap insan Tuhan sudah tetapkan rezekinya, cuma kena yakin, terus berusaha dan lakukan amanah diberi dengan sepenuh hati. Perkara lain kita serahkan kepada-Nya.

"Alhamdulillah rezeki dalam bidang seni sentiasa ada. Untuk Getaran Jiwa yang juga program terbitan TV Sarawak yang dijadualkan bermula pada 21 Oktober depan, bermakna saya bakal berulang alik antara Kuching dan Kuala Lumpur.



"Insya-Allah saya juga akan tampil dengan album penuh tidak lama lagi. Semua ini perlukan kesungguhan dan semangat. Syukur saya dikelilingi ramai insan positif," katanya. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 6-10-2022 04:32 PM
Sheols ni bagus, talented, pandai main piano & ajar vokal, menyanyi boleh lahh ala-ala semput ayam, mengacara kena kurangkan huru-hara, nampak lah sheols struggle nak kekal relevan, cuma sheols perlukan management yang bagus macam rocketfuel ke, atau macam management si bella razali tu, suara hauk pun banyak job & sponsorship....kena hired stylist yang gempak, sheols maybe boleh slow talk ngan ayah dia pasal baju-baju sheols yang kekadang macam anak patung barbie semua bapak dia jahit...kekadang macam langsir kain-kain perca....adakah bapak sheols suka main anak patung? tibehh meols speku..hahahaha!
Quote Pak.dolla 6-10-2022 04:40 PM
se7 dgn ko sas.. Jgn terjebak publisiti murah mcm retis lain...
Takut jd mcm rizky dan lesti...dulu tu pemenat² depa gigih menjodohkan depa, pantang ada org kutuk rizky...gigih peminat rizky serang...hinggakan lesti putus dgn ex...
Pemenat pun kekadang melampau menjodohkan org ikut tekak depa...
Jgn jd benak hokayyy...
Quote rosedemon 6-10-2022 06:45 PM
ok dek sissy. gudluck
Quote kakigojes 6-10-2022 06:58 PM
I cuma nak komen, sikit eh like banding jumlah pengikut
Quote Hoshhi 7-10-2022 05:28 PM
Dia perli meerkat dgn anna j ke

Lihat semua komen(6)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 05:53 PM GMT+8 , Processed in 0.077431 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top