CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Sangka Azah Aziz Dah 50 Tahun, Awet Muda, Masih Seksi Macam Anak Dara!

5-10-2022 04:56 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5650| Komen: 45|Original author: Saiful

Description: Umur dah 50 tahun tapi macam anak dara, awet muda sungguh Azah Aziz.
Umur dah 50 tahun tapi macam anak dara, awet muda sungguh Azah Aziz.

Ramai yang terpesona dan selalu bertanyakan apa yang diamalkannya.


Malah penampilan seksinya juga membuatkan dia nampak ceria dan macam umur awal 20-an.

Foto: IG

Tak berahsia, Azah kata dia mengamalkan beberapa cara setiap hari untuk kekal anggun.





Katanya dia makan makanan sihat dan di Instagram dia ada memuat naik gambar sarapan pagi, makan tengahari.



Memang sangat sedikit tapi apa yang penting lengkap nutrisinya.

Azah juga selalu joging dan berlari.



Akhir sekali Azah hanya makan nasi dua sudu sahaja.

Disebabkan usahanya ini dia berjaya mengurangkan berat badan daripada 63 kg kepada 48 kg.



Bukan mudah nak jadi cantik dan kurus, makan usahalah keras sikit bestie! -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jin_lampu 5-10-2022 05:06 PM
Makcik ni tunjuk tetek je kejenye....
Quote dejure 5-10-2022 05:18 PM
Sharifah Nurul Sakinah bt Syed Abu Bakar kau tgk bff akk kau ni kahwin mat saleh kaya terus tinggal dunia glamour ikut laki pindah luar negara.yg kau kesian kena kerja dan ulang alik sbb nk tanggung laki.
Quote margo20 5-10-2022 05:23 PM
Tak habis habis nak tag dia tinggal dkt canada ????
Quote acikku 5-10-2022 05:28 PM
kalau kita rajin exercise n jaga makan, kita pun boleh nampak muda di usia 50
Quote bintangct 5-10-2022 07:23 PM
dr dulu kening dia xberubah haha
dia rambut hitam baru sesuai Kalo dia still rmbut perang mmg nmpk mcm hmm maleh nk ckp hehe
Quote Belibis 5-10-2022 07:48 PM
Sikit2 persis anak dara..cakap awet muda sudah laaa..
Quote KBW2 5-10-2022 07:48 PM
Muhong sangat 20-an.
Quote asamfish 5-10-2022 10:28 PM
Dia rajin....dan nekad....
Quote LadyCarefree 5-10-2022 10:41 PM
KBW2 replied at 5-10-2022 06:48 PM
Muhong sangat 20-an.

Kaaaaan? Dahlah filter kemain.
Quote she 5-10-2022 11:02 PM
Mengkomer ni
Sekali sekala tengok ler gambau dia yang ditag dari ig orang lain
Haishhhhh
Yang memuji ni tak kenal filter ke haper
Quote TomyamPuteh 5-10-2022 11:06 PM
Ingtkn tips dia tak tinggal solat.
Quote sayurmayur88 6-10-2022 08:15 AM
dah dia jaga makan dan slalu bersenam, ofkos lah maintain awet muda tu.
Quote stingergrumpy 6-10-2022 08:23 AM
LadyCarefree replied at 5-10-2022 10:41 PM
Kaaaaan? Dahlah filter kemain.


Kalo dengar faraway me me me kita...marah dia...bffnye tau..be careful


Jap lagi masuk ler dia dlm tred ini...

Citer azahnya cikit....tinggal obersea dirinya yg lebih....

Kahkahkahkah

Quote dudaberhias 6-10-2022 08:27 AM
agak2 la pun kertu macamni pun di kata rupa anak dara....
ke maksud dia andartu???? tapi versi dah kahwin...

nak je report pdrm suruh kutip owner forum ni sebab hire orang buta jadi wartawan...
nenek kertu pun di katakan rupa anak dara...
Quote ketambangkang 6-10-2022 09:45 AM
margo20 replied at 5-10-2022 05:23 PM
Tak habis habis nak tag dia tinggal dkt canada ????

ig pon "Azah Montreal" hek..padahal org lagi kenal nama dia Azah Aziz, tetap gigih nak org tau dia dok canada
Quote hannan_rayyan 6-10-2022 09:51 AM
anak bujang dia yg sorang tu rupa husband ramilah begum
Quote marlow 6-10-2022 09:53 AM
acikku replied at 5-10-2022 05:28 PM
kalau kita rajin exercise n jaga makan, kita pun boleh nampak muda di usia 50

I setuju dgn statement u. Kena ada disiplin kalau nk maintain badan cmtu. Mostly org2 kte ni awal2 je beriye2 kawal tu kawal ni. Lama2 dh kelaut dalam.
Quote juruterra 6-10-2022 10:03 AM
awet muda gak la but not 20s kot...tak penah tgk dia dpn2. sure ada juga tanda kertu like leher kedut kan
anyway dia mcm buat tetek ke...dulu kecik skrg kemain besar lg. pastu dok la tayang tetek nya tu... dh mcm si sabrena plak
Quote LadyCarefree 6-10-2022 10:13 AM
stingergrumpy replied at 6-10-2022 07:23 AM
Kalo dengar faraway me me me kita...marah dia...bffnye tau..be careful



Ooo me me me berkawan dgn Azah kah?

Lihat semua komen(45)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:05 PM GMT+8 , Processed in 0.089767 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top