CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Suami 'Kantoikan' Sharifah Sakinah Hamil?

5-10-2022 04:24 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6761| Komen: 28

Description: Suami kepada selebriti sensasi, Sharifah Sakinah iaitu Michael Hansen dilihat mengusik isterinya ketika sedang membetulkan tali gaun yang dipakai.
Suami kepada selebriti sensasi, Sharifah Sakinah iaitu Michael Hansen dilihat mengusik isterinya ketika sedang membetulkan tali gaun yang dipakai.

Di nstagram, Sakinah dilihat mengenakan sepasang gaun berwarna hijau yang agak ketat dek kerana design potongan moden di bahagian perut pada gaun tersebut.

Pelakon berusia 33 tahun itu turut sempat mengeluh pada suaminya kerana gaun yang dipakai telah menampakkan bahagian perutnya yang agak berisi.




"Oh my God perut saya, oh my God perut saya," katanya.

Namun, apa yang mencuri perhatian orang ramai apabila Hansen seperti memberi bayangan bahawa Sakinah atau nama sebenarnya Sharifah Nurul Sakinah Syed Abu Bakar Al-Khaired kini sedang berbadan dua.

"Ya, itulah yang berlaku kalau awak mengandung."



Terkejut dengan jawapan suaminya, Sakinah terus memberi lirikan mata kepada Hansen yang kemudiannya berbisik mengatakan isterinya masih belum tahu mengenai perkara tersebut.

"Dia masih belum tahu lagi"




Namun sehingga kini Sakinah dan Hansen masih belum membuat sebarang pengumuman mengenai berita gembira itu dan masih mendiamkan diri. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KamikuP 5-10-2022 04:28 PM
By all means - WHO CARES??!
Quote prettyuglybabe 5-10-2022 05:29 PM
ada yang tanya ke?

Quote acikku 5-10-2022 05:33 PM
tahniahla kalau betul
Quote dejure 5-10-2022 06:03 PM
Confirm klu btl anak tu akan lahir kat luar negara mcm ramilah begum..sbb lahir kat sini takde sijil nikah.
Quote lolipopi 5-10-2022 11:27 PM
Wah anak musti comel..nampak mcm combine yg menjadi.. dia pun sharipah anak must idong macung takpun mata kelabu..kalau betul harap kinah jaga la bebetul kandungan jgn minum & mkn yg bebukan
Quote Madel 5-10-2022 11:58 PM
Kesian anak2 klau dpt mak jenis gini
fefeling anak dara kesana sini, anak kena tinggal
dia seronok jalan merata
pastu beranak baru..kompom2 la anak 1st terus tersisih.
Quote tepisket.. 6-10-2022 12:07 AM
Madel replied at 5-10-2022 11:58 PM
Kesian anak2 klau dpt mak jenis gini
fefeling anak dara kesana sini, anak kena tinggal
dia seronok j ...

Harapnya biar kinah ni ikut sama mcm akak dia shera. Kawen dgn ejoy tp anak ngn jatt tu dia bela. Rapat ngn anak2 dia ngn ejoy
Quote rosannazmia 6-10-2022 12:19 AM
Beribu2 tania
Quote rosannazmia 6-10-2022 12:20 AM
And napa laki dia nampak naww kertu dah ??
Quote Perawankota 6-10-2022 04:03 AM
dejure: Confirm klu btl anak tu akan l ...


Dorang tak nikah kat sini ke?
Quote babyorange 6-10-2022 05:48 AM
tepisket.. replied at 6-10-2022 12:07 AM
Harapnya biar kinah ni ikut sama mcm akak dia shera. Kawen dgn ejoy tp anak ngn jatt tu dia bela.  ...

Baru pasan drg 3 bradik yg selebriti ni semua pnh cerai kan?
Quote pearl.silver 6-10-2022 07:26 AM
Siannya kt ank first..
Sian gak kt ank yg bakal dilahirkn.
Masa ank first tu pun dia admit laki dia yg byk manage masa baby kan?

Dia ni mcm kakpam versi kurus keding la..
Quote samshik 6-10-2022 07:28 AM
Okla tu.. Next!
Quote Madel 6-10-2022 08:43 AM
tepisket.. replied at 5-10-2022 04:07 PM
Harapnya biar kinah ni ikut sama mcm akak dia shera. Kawen dgn ejoy tp anak ngn jatt tu dia bela.  ...

Tak ada mkanya nak mengikut
peel adik beradik bukan sama wpun keluar dari 1 rahim
Kalau Kinah beranak kat obc sana, mmg bertahun la dia tak akan balik m'sia
bnyk pakai duit kot nak ulang alik, dgn bby kecik lgi
org mcm kinah ni sanggup lepaskan anak demi jantan
Quote kikilalapooh 6-10-2022 01:46 PM
kalau betul preggy, tahniah Kinah
Quote hasniey 6-10-2022 01:50 PM
dejure replied at 5-10-2022 06:03 PM
Confirm klu btl anak tu akan lahir kat luar negara mcm ramilah begum..sbb lahir kat sini takde sijil ...

Diorg nikah kt Malaysia kan sebelum kinah ikut laki dia balik
Quote Sazreena 6-10-2022 03:32 PM
Semoga anaknya bakalan sihat..kat sini ramai yg bagi makan.
Quote bulalof 6-10-2022 03:35 PM
diri sendiri mengandung pun tatau?
Quote kevler 6-10-2022 03:38 PM
macam tipu je peknen...sekadar content maybee

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:36 PM GMT+8 , Processed in 0.094114 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top