CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Pompuan Ni Siapa Eh? Cakap Terencat Kang Kena Kecam,"-Awkward Sugguh Pick Up Line Ratu Farah Untuk Aizat Amdan

4-10-2022 09:48 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7831| Komen: 82|Original author: Saiful

Description: TikToker Ratu Farah memang selalu buat content bersama artis.
TikToker Ratu Farah memang selalu buat content bersama artis.

Antara sebab dia menjadi famous adalah disebabkan 'pick up line' hambar yang diberikan kepada mana-mana artis yang dijumpainya.





Baru-baru ini Aizat Amdan pula menjadi 'mangsa'.


Dalam rakaman tersebut, Ratu jumpa Aizat di konsert mingguan Terpaling Juara.


Foto: tiktok

"Apa beza awak dengan Hael Husaini?"



Aizat menjawab kerana hidungnya, namun dibalas Ratu dengan menjawab, "bukan,Hael dia bakal tunang saya. Kalau awak milik bini awak."

Situasi tersebut tersangatlah awkward kata netizen.

"Pompuan ni siapa eh? Aku rasa dia dah boleh stop kot. Annoying gila. Dah la malas cakap lelebih, cakap terencat kang kene kecam."


Malah ramai yang bersimpati dengan Aizat kerana sedaya upaya mejadikan situasi tersebut tidak awkward.

Di Twitter Aizat juga sempat memuat naik status "Apa beza….." yang kemudiannya menjadi bahan jenaka netizen.


Tunggu sahajalah lepas ini siapa pula jadi mangsa seterusnya. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote elzy 4-10-2022 10:05 AM
Pernah nampak kat TikTok, tak best.. content annoying
terus skip..
Quote Fly_over 4-10-2022 10:19 AM
dia ni nampak mcm lembam. lembam ke?
Quote reen8601 4-10-2022 10:25 AM
bila tiktok dia lalu fyp trus skip tak pernah rasa nak view
Quote cattiecute 4-10-2022 10:33 AM
confident level dia ada jual kat mana?
nak beli jugak
Quote Fly_over 4-10-2022 10:38 AM
reen8601 replied at 4-10-2022 10:25 AM
bila tiktok dia lalu fyp trus skip tak pernah rasa nak view

kan… netizen yg rajin mlayan. nak komen2 bagi perhatian. pastu dah fames sakit hati kutuk pulak org tu. iols ni annoying jugak tp dgn kesian bila netizen membuli. sbb nampak mcm lembam je dia ni.
Quote shiraloveyou 4-10-2022 10:42 AM
Katanya sheols ni kategori oku tapi tak didaftarkan...
Quote cikatilia 4-10-2022 10:55 AM
Fly_over: dia ni nampak mcm lembam. lembam ke?

kan?
nampak kurang normal...
ada video tiktok dia promote bengkung kot
start2 tu ingat apa menda la rupanya tetek.. yerr... mmg la lapik baju tp harusla fokus sana

Quote ainonymous 4-10-2022 11:00 AM
shiraloveyou replied at 4-10-2022 10:42 AM
Katanya sheols ni kategori oku tapi tak didaftarkan...

hhahahahahahahahaahahahhaahahahahaha setujuuuu!
Quote rosannazmia 4-10-2022 11:03 AM
Mmg dia keje kat tiktok je ke..xde keje lain ke ? Mmg nasi himpit retis2 ye tuk buat kontent cringe giler ni????
Quote tobobon 4-10-2022 11:06 AM
to all netizen :


Quote makton 4-10-2022 11:13 AM
ada tgk iv latu ni, dia ckp dia sengaja buat2 mcm oku tu sbb tu je cara dia utk glamer.
tgk masa tu dia mcm normal je, kcuali lidah pendek dia tu je la mcm annoying sikit.

hael husaini tu gile laa tnya suara tu ok ke? mcm berkeladak katanyaaaaa
Quote Nnasda53 4-10-2022 11:20 AM
Fyp video dia iols skip je.
Quote ledigugu 4-10-2022 11:23 AM
Honestly, nak tau.

At what point pickup line starts becoming sexual harassment?

Quote fcl29 4-10-2022 11:24 AM
makton replied at 4-10-2022 11:13 AM
ada tgk iv latu ni, dia ckp dia sengaja buat2 mcm oku tu sbb tu je cara dia utk glamer.
tgk masa tu ...

berkeladak terus dpt dr bakal tunang
Quote Sachacha 4-10-2022 11:25 AM
Menyampah ai tengok dia ni..sapa ajer la yg duk follow
Quote hotmak 4-10-2022 11:27 AM
pastu apa gossipnya

mesti dua ni bakalan masuk list nasi himpit artis kan, cmana ye dorang ni join event sampai boleh jumpa belakang stage
Quote Ferr_Remy 4-10-2022 11:29 AM
Ade gak budak2 bengap idolize minah senget camni....
Quote shiraloveyou 4-10-2022 11:31 AM
ainonymous replied at 4-10-2022 11:00 AM
hhahahahahahahahaahahahhaahahahahaha setujuuuu!

Ni serius uolsiols ada baca komen orang kampung sheols kat pulau indah sana nun..
Quote alongweeda 4-10-2022 11:33 AM
pnah la terserempak kat food court times square...dy tgh on call...bz mcm retis popular..dok jln ke sana sini maybe utk org notice dy kot...yg heran dy org laki rmbut blonde dok ikut je la bontot dy ni...

Lihat semua komen(82)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:57 PM GMT+8 , Processed in 0.099121 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top