CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bakal Didakwa Esok, Siapa Pelakon Buat Hantaran Sumbang Di Media Sosial?

3-10-2022 06:54 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4015| Komen: 29|Original author: LilRose

Description: Pelakon dan model terkenal tanah air dilaporkan bakal didakwa di Mahkamah Sesyen Sepang esok.
Pelakon dan model terkenal tanah air dilaporkan bakal didakwa di Mahkamah Sesyen Sepang esok.



Dakwaan itu dipercayai berkaitan tindakannya memuat hantaran bersifat sumbang di media sosial.

Sinar Harian melaporkan, artis itu didakwa mengikut Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

Jika sabit kesalahan, dia boleh dihukum denda sehingga RM50,000 atau penjara setahun atau kedua-duanya sekali.

Siapakah pelakon yang dimaksudkan ini? - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 3-10-2022 06:58 PM
Sapaaa weii
Quote Naftalena 3-10-2022 07:02 PM
Peti ais ke?
Quote Samerosie 3-10-2022 07:03 PM
Sumbang apa ni tak faham.
Quote lattehazelnut 3-10-2022 07:03 PM
Yih artis lelaki burung terbang selamba je hidup mcm biasa n job lebat..
Quote Naftalena 3-10-2022 07:06 PM
i speku jul porn pasal kes dia upload trailer drama haritu tu. Kan banyak elemen xxxxx masa tu..
Quote ujio 3-10-2022 07:07 PM
Esbox model ke...
Quote casper2022 3-10-2022 07:14 PM
Naftalena replied at 3-10-2022 07:06 PM
i speku jul porn pasal kes dia upload trailer drama haritu tu. Kan banyak elemen xxxxx masa tu..

Iols pon rasa...
Quote sukacactus 3-10-2022 07:19 PM
Laki ke pompuan?
Alicia amin xleh ke
Dia kan loud semacam
Quote adikfatin 3-10-2022 07:21 PM
Hantaran sumbang tu pekebenda bhai
Quote Solokkk 3-10-2022 07:42 PM
Sapow nih?
Quote ajinomotonosuga 3-10-2022 08:07 PM
adikfatin replied at 3-10-2022 07:21 PM
Hantaran sumbang tu pekebenda bhai

Gambo tu terbalik..sumbang Ler tu

Sib baik tak sumbing..ngaku ngangak ngakannnn
Quote Atiesha 3-10-2022 08:50 PM
Esbok kan...?
Quote norawestallen 3-10-2022 09:10 PM
Naftalena: i speku jul porn pasal kes dia upload trailer drama haritu tu. Kan banyak elemen xxxxx masa tu..

Jul porn nie sape

Quote Highflyer19 3-10-2022 09:23 PM
Tunggu dan lihat…
Quote Decaffeinated 3-10-2022 11:07 PM
Ramai ja yang buat hantaran sumbang kat Smule. Yang itu pulak bila nak dakwa...

Quote missyL 4-10-2022 01:31 AM
Abe jul la tu
Kes yg drama erma tu
Quote jalfa 4-10-2022 06:10 AM
Masa esbok belanja picca totey tak da plak dakwa
Quote krustykrab 4-10-2022 07:56 AM
Tapi julripon bukan model
Quote spankee_fili 4-10-2022 08:05 AM
krustykrab replied at 4-10-2022 07:56 AM
Tapi julripon bukan model

Model la dia, ada gambar selpie yg tersebar meluas promo malam tanpa seluar dalam

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:58 PM GMT+8 , Processed in 0.089849 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top