CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Qistina Raisah Pakai Baju Ketat Di Dada, Sampai Butang Nak Tercabut Keluar

3-10-2022 03:37 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5521| Komen: 35

Description: Qistina Raisah telah mencuri perhatian pengikutnya di media sosial gara-gara dikatakan telah mengenakan pakaian yang ketat.
Qistina Raisah telah mencuri perhatian pengikutnya di media sosial gara-gara dikatakan telah mengenakan pakaian yang ketat.

Menerusi video yang dimuat naik di TikTok, Qistina dilihat menggayakan blaus lengan pendek berwarna beige yang agak ketat di bahagian dada.

Foto: IG

Walau bagaimanapun, pakaian yang digayakan pelakon drama Papa Ricky itu telah menimbulkan beberapa komen kurang manis netizen, malah ada yang turut mempersoalkan agama Qistina Raisah.



“Ambik kesempatan eh.”

“Apa benda yang mengintai kat butang tu.”

“Dia Islam ke Kristian?.”



“Dia main sorok-sorok pula.”

“Kesempatan itu indah.”




Qistina Raisah sebelum ini pernah tampil menafikan dirinya sebagai individu yang berpelukan dengan seorang lelaki dalam sebuah video yang tular di media sosial. Jelas Qistina, dia tidak pernah keluar bersendiri dan pasti akan ditemani ibunya. -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MelahJanda 3-10-2022 03:42 PM
macam muka Eida Moin
Quote SherryZass 3-10-2022 03:54 PM
Dia ni baru 14 tahun, tapi gaya dan penampilan tu matang dari usia.
Quote 7doors 3-10-2022 03:56 PM
SherryZass replied at 3-10-2022 03:54 PM
Dia ni baru 14 tahun, tapi gaya dan penampilan tu matang dari usia.

Lah...baru remaja eh..ingtkan dah di awal 20-an
Quote lattehazelnut 3-10-2022 03:58 PM
Mmg baju butang depan selalu camtu..
Masa kje part time promoter / waitress dulu terpaksa pin je kat bhg situ..
Quote Suchi 3-10-2022 05:42 PM
Cepatnya masa berlalu budak ni pun dah besor, tp muka dia masih kanak2
Quote woven11 3-10-2022 05:51 PM
MelahJanda replied at 3-10-2022 03:42 PM
macam muka Eida Moin

Hahaha betul cakap chuolss sama
Quote epullipan 3-10-2022 05:55 PM
dah besar kompom lawa lagi
Quote olezzeli17 3-10-2022 05:59 PM
Muka ada aura2 belah Pinoy sana.. cantik.
Quote _blackbird 3-10-2022 06:17 PM
patut parliment pon kena buat akta komen2 berunsurkan harrasment socmed utk kanak2. lelaki2 melayu tua bangka ni mmg bodoh ehh.
Quote pocongkiutss 3-10-2022 06:25 PM
SherryZass replied at 3-10-2022 03:54 PM
Dia ni baru 14 tahun, tapi gaya dan penampilan tu matang dari usia.

Tp bila dgr dia berckp..hahaha..mmg budak2 lagi

Gaya jela macam org dh dewasa
Quote immaryjane 3-10-2022 06:28 PM
Cantik. Mcm eyka farhana, nmpk comel and cantik. Semua dia sapu. Mia sara dh besar pun cantik.
Quote SherryZass 4-10-2022 09:52 AM
7doors replied at 3-10-2022 08:56 AM
Lah...baru remaja eh..ingtkan dah di awal 20-an

ye chuolls. Aku pun google jah sebab rasa dia ni budak lagi, sekali betul, baru 14 tahun
Quote jihyomelly 4-10-2022 09:58 AM
muda lagi baru 14.. ingat dah nak spm dah..
Quote adeqbun 4-10-2022 10:15 AM
dh masih kurus...bg je la can....
Quote simmes 4-10-2022 11:34 AM
Macam muka anak scha pun ada juga
Quote jijilaaa 4-10-2022 01:55 PM
iols pun kalau pakai baju button dia akan jadi gitu..esp kalau duduk. so solution nya pakai la brooch kat dalam utk secure sket
Quote bulalof 4-10-2022 02:37 PM
another stupido in the making.........
Quote bluecrystal 4-10-2022 02:40 PM
olezzeli17 replied at 3-10-2022 05:59 PM
Muka ada aura2 belah Pinoy sana.. cantik.

baru nak cakap..macam aura pinoy2..pelakon katharine bernardo..rupa tak sama..tapi aura manis2 muka dia sama
Quote bankerpencen 4-10-2022 07:53 PM
Haih budak muda2 pun nak bergaya macam 20an. Cepat nampak tua dik kalau macam ni

Lihat semua komen(35)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 11:41 AM GMT+8 , Processed in 0.092999 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top