CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anna Jobling Berang, Rupa Ibu Dihina Macam Orang Gaji

30-9-2022 12:32 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11375| Komen: 133|Original author: Saiful

Description: Anna Jobling berang apabila ada yang menghina rupa fizikal ibunya.
Anna Jobling berang apabila ada yang menghina rupa fizikal ibunya.

Ada yang melabelkan ibu Anna macam orang gaji.


Foto: IG

“Kenapa perlu hina mak orang sampai macam tu? Can you just respect my family?”

“For me, jangan ganggu keluarga saya. Kalau ada masalah, cakap dengan saya, jangan libatkan mereka sebab ibu saya tak kacau sesiapa pun.

“Apa yang kamu akan rasa kalau ada seseorang yang kurang ajar dengan keluarga kamu pula?”katanya kepada Media Hiburan.


Foto: IG

Namun Anna mengeaskan yang ibunya adalah seorang yang kuat.

“Alhamdulillah, ibu saya seorang wanita yang kuat dan dia tak kisah pun.


Foto: IG

“Dia hanya memberi sepenuh fokus pada saya. So you know what… buatlah apa yang kamu nak buat.

“Sedih tu memang sedih sebab ibu saya tak buat apa-apa.

“Mungkin sebab saya seorang public figure, jadi netizen rasa mereka boleh komen apa sahaja tentang saya.



“Kenapa tak komen tentang kerjaya saya sahaja? Tapi nak buat macam mana, netizen kan ada mulut… mereka akan sentiasa bercakap."

Siapa yang mulut puaka sangat tu ya? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote virgocircus 30-9-2022 11:54 AM
Sama jugak pelakon Thai yg muka mix2 cantik2 sebab bapak mat salleh (farang) kebanyakan mak2 dorang berwajah desa. Xheran pun. Baka bapak lebih dominan.
Quote msdummy.2018 30-9-2022 12:28 PM
At least muka desa diaorg kaut mat salleh..dpt ank kacuk? Korang????hahahaha...xyah nk mengata mak org bagai lahhh..mak korang sesuci erra ker? Kulit mulus?
Quote Cari-Saiful 30-9-2022 12:32 PM
Anna Jobling berang apabila ada yang menghina rupa fizikal ibunya.


Ada yang melabelkan ibu Anna macam orang gaji.


Foto: IG




“Kenapa perlu hina mak orang sampai macam tu? Can you just respect my family?”


“For me, jangan ganggu keluarga saya. Kalau ada masalah, cakap dengan saya, jangan libatkan mereka sebab ibu saya tak kacau sesiapa pun.


“Apa yang kamu akan rasa kalau ada seseorang yang kurang ajar dengan keluarga kamu pula?”katanya kepada Media Hiburan.




Foto: IG




Namun Anna mengeaskan yang ibunya adalah seorang yang kuat.


“Alhamdulillah, ibu saya seorang wanita yang kuat dan dia tak kisah pun.




Foto: IG







“Dia hanya memberi sepenuh fokus pada saya. So you know what… buatlah apa yang kamu nak buat.


“Sedih tu memang sedih sebab ibu saya tak buat apa-apa.


“Mungkin sebab saya seorang public figure, jadi netizen rasa mereka boleh komen apa sahaja tentang saya.




[ig]https://www.instagram.com/p/CjCwjhjPrZm/?hl=en[/ig]



“Kenapa tak komen tentang kerjaya saya sahaja? Tapi nak buat macam mana, netizen kan ada mulut… mereka akan sentiasa bercakap."


Siapa yang mulut puaka sangat tu ya? -CARI
Quote salimrock 30-9-2022 12:38 PM
huh orang gaji pn dia dapek hasbend mat salleh tau...

netizan ni kadang2 kena la simpan sikit pendapat peribadi tu dlm hati atau offline..


Quote ezacbee 30-9-2022 12:52 PM
Jeles le tu. Mak dia dapat kawen omputih. Anak pun lawo.
Quote DianaSaksen 30-9-2022 12:55 PM
Sebijik macam rupa mak pelakon Pinoy si Kim Domingo tu
Baka bapak omputeh buat dorang lawa
Walau muka bapak pun gred d
Kita jujur okey
Quote lotionmilo 30-9-2022 01:09 PM
Mak dia Portuguese kan?
Quote dudaberhias 30-9-2022 01:16 PM
tapi kaka bukan nak kata ni dalam nada hina yach... tapi memang rhoper mak dia macam bibik pun... kalau jalan2 dengan anak dia iols mesti dah terbagi bag plastik lotus tu suruh dia bawak... sebab ingatkan pembantu...
Quote Masukkeluar 30-9-2022 01:19 PM
dudaberhias replied at 30-9-2022 01:16 PM
tapi kaka bukan nak kata ni dalam nada hina yach... tapi memang rhoper mak dia macam bibik pun... ka ...

ya..bkn nk mghina tp aku pn terkejut tgk. jauh sgt dr rupa si anna. hanya sbb kwin mat salleh dpt anak lawo.
Quote alieyrina 30-9-2022 01:28 PM
Uii jauh beza. Dgn ketinggian pun beza. Kalau jln berdua mesti aku ingat tu bibik dia jugak. Sory anna
Quote makita 30-9-2022 01:30 PM
At least mak anna ni pandai memilih somi utk baiki keturunan. Ni mak netizen ni dpt bewak meleis je. Tu sbb x puas hati kan muka jawaria bedah idong pon sampai terkepit oksigen pon xleh dpt rupa mcm anna ni
Quote tulip-rain 30-9-2022 01:31 PM
Mak dia bangsa ape??

Tapi orang malaysia mmg sejenis bangga kalau dapat suami/isteri  mat/minah saleh.
Dicanang2 kacuk segala jenis keturunan.
Kehulu kehilir dibawa nama orang putih tu. Walau rupa biasa2 je dan dah berapa generasi dah pun. Kena sipi2 pun jadilah.
Quote asamfish 30-9-2022 01:43 PM
Muka mcm bibik pun dpt kawen laki lawa.  Korang yang mengutuk ni, harapkan ikut tutorial mekap kat youtube jah yang buat korang lawa, bukak mekap pun huduh berkarat jugak...dan sah2 laki korang pun buruk karat perut boyot gigi karat!  #donecerca
Quote ladybugz 30-9-2022 01:45 PM
laa anna ni islam ka? seriously x tau
Quote asamfish 30-9-2022 01:45 PM
Malaysians ni kan, kemain kutuk org mcm bibik la , cer korang gi yurop, gi amrika, gi arab, turki semua tu.....sah2 korang ni pun dorang cakap bibik jah...until you prove otherwise.
Quote asamfish 30-9-2022 01:47 PM
Macam juga achik2 kepam otak tepu gi lawat sedara mara or kenkawan yang baru dpt baby.  Kalau baby tu putih, kemain puji melambung haaaaa....putih comel baby ni.....cuba kalau baby tu gelap2 nak hujan, takpe, nanti besar cerah la......puiiiiii sangat......
Quote beatgirlX 30-9-2022 01:47 PM
Mak dia org mana?
Cantik itu universal...kalau muka cantik tapi perangai hauk pun auto jd x cantik...
At least mak dia ni cantik di mata suami dan anak...
Bagusnya Anna x segan nak post gmbar maknyaa....malah proud ada mom yg sentiasa menyokong dia
Quote newyork 30-9-2022 01:49 PM
Untung anna ni gen turun yg lawa2 ja diambik.
Quote DeLuna85 30-9-2022 01:49 PM
Tapi muka anna tak mcm minah saleh. Macam India kacuk cina.

Lihat semua komen(133)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:06 PM GMT+8 , Processed in 0.218283 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top