CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Fuh Tatto", Scha Elinnea Tayang Tatu Lagi

30-9-2022 07:02 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 7586| Komen: 63

Description: Pelakon, Scha Elinnea, 23, sering menjadi perhatian gara-gara penampilan berani dan seksi.



Pelakon, Scha Elinnea, 23, sering menjadi perhatian gara-gara penampilan berani dan seksi.

Terbaharu, pelakon yang terkenal dengan drama bersiri di slot Samarinda TV3 berjudul Kerana Aku Isteri Bidaan itu sekali lagi mencetus sensasi apabila muat naik foto memaparkan dirinya mempunyai tatu di bahagian badan disertakan dengan kapsyen ringkas "New chapter".



Selain komen yang mempersoalkan tentang tatu tersebut, banyak komen yang memuji kecantikan pemilik nama Nur Azleen Natasha Mohamed Mubeen anak kelahiran Sungai Petani, Kedah itu.




Terdahulu, pada tahun 2020 Scha juga pernah mendapat perhatian netizen gara-gara memuat naik foto bertatu namun dia menjelaskan tatu tersebut hanyalah tatu palsu yang dibeli dalam talian.

"Memandangkan saya sedang bercuti dan tidak terbabit dengan penggambaran, jadi saya saja beli tatu palsu di Shopee. Apabila sampai saya terus lekat. Saya bukan mencacah tatu pun.

"Ia hanya sekadar suka-suka. Saya pun ada balas komen mereka di IG. Jadi, saya harap mereka faham dan jelas. Lagi pula tidak pernah lagi terlintas untuk buat perkara itu," katanya.

Kredit foto : OhMyMedia


Jadi, mungkin juga tatu yang baru ini palsu dan hanya sekadar suka-suka atau juga kehendak watak baru yang akan dilakonkan nanti? - CARI 




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 30-9-2022 01:07 AM
Kecohnya. Banyak tatu sticker je skrng ni. Kalau dia nak tatu bebetul pun lantak dia lah.
Quote clarizsa 30-9-2022 01:09 AM
Skrg tgh trending tattoo yg air spray ke apa ntah tu , tahan seminggu cmtu n senang cuci juga
Hrga x smpai rm50 kot rasanya
Menarik gak tengok
Quote codenamedream 30-9-2022 01:16 AM
iols asyik terfokus siku je. Distracting.
Quote nyoyoyenye 30-9-2022 01:18 AM
tapi siku dia buruk adakah bermaksud she ol buruk siku
Quote BungaTepiMeja 30-9-2022 01:21 AM
ni yang berlakon ngan hisyam hamid tu kan
kalau tatu pelesu pun tak perlu kot.. ntah la nak
Quote pocongkiutss 30-9-2022 01:26 AM
Dia ni operate muka eh..cuba chuols google muka lama dia..lain benor
Quote dudaberhias 30-9-2022 01:45 AM
tak perasan pun tatu dia ke apa... tapi kenapa rhoper cam tempe berbulu dan tapai basi... haritu cantik jugak tengok dia ni... ni kembung2 dah macam ke arah scary plak... kenapa ye kat malaysia ni semua influencer ke retis akan buat transformasi dari cantik ke hodoh... adakah itu memang ideal beauty 2022 ni... dari cantik terus comot contohnya si tokey detox kondo retak petaling str8 tu dengan bini pazz pizz puzz
Quote bungarose 30-9-2022 01:56 AM
Sementara masih bernyawa.........
Quote orkidorkido 30-9-2022 01:56 AM
Hmm ketiak lutut siku karatzzzzz
Quote nakkomenjugak 30-9-2022 02:31 AM
simpanan sape sheol ni?
Quote lattehazelnut 30-9-2022 04:21 AM
Simpanan sape lah ni
Quote evlinne 30-9-2022 06:42 AM
dudaberhias replied at 30-9-2022 01:45 AM
tak perasan pun tatu dia ke apa... tapi kenapa rhoper cam tempe berbulu dan tapai basi... haritu can ...

Mcm nak tiru muka si kembung nadiyah shahab ke sape tah
Acah2 doll
Quote sukacactus 30-9-2022 06:42 AM
Aritu keluar kenyataan xnak sexy2 dah
Masih di takuk lama rupanya
Quote evlinne 30-9-2022 06:43 AM
X sakit ke menonggek
Try hard la dia punya posing
Style outfit dia dah la semua tacky
Do better next time
Quote Perawankota 30-9-2022 06:53 AM
Klu duduk sebelah PB.. Dah macam kakak dgn adik
Quote olezzeli17 30-9-2022 07:09 AM
Mula2 boleh la bagi jawapan tattoo sticker. Tapi dh lama2, mcm banyak pulak nampak kawasan badan yg ada tattoo. Pastu konsisten pulak tu kedudukan tattoonya. Gigihnya ko dik nk tampal tattoo bebanyak kat merata badan semata-mata nk post berbaju seksi.
Quote anakkerengga 30-9-2022 07:11 AM
Lawa bodynya.. untunglah body lawa
Quote bulalof 30-9-2022 07:15 AM
bimbo to the max!
Quote zarulnazmi 30-9-2022 07:26 AM
Saya pun ada tatu belang tarung pendekar laut di muka yang akan muncul bila saya praktikkan kuasa putaran medan magnetik 999000hp

Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 08:14 PM GMT+8 , Processed in 0.090558 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top