CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tangan Fattah Amin Boleh Pulak Bau Sambal", Fazura Disolek Oleh "Hubsbaby" Sempena Hari Lahirnya

28-9-2022 07:00 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 14586| Komen: 339

Description: Tanggal 27 September merupakan hari ulang tahun kelahiran selebriti dan usahawan terkenal, Nur Fazura.


Tanggal 27 September merupakan hari ulang tahun kelahiran selebriti dan usahawan terkenal, Nur Fazura.

Sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-39, Fazura sekeluarga telah mengambil keputusan pergi bercuti di Langkawi bagi meraikan hari penuh bermakna buat dirinya.


Menariknya, satu video yang baru dikongsi di Youtube channel "MyFazura" telah menjadi tumpuan ramai apabila "Hubsbaby", Fattah Amin telah diberikan tugas khas iaitu make-up wajah Fazura untuk makan malam bagi meraikan hari lahirnya. 


Agak-agak Fattah ada bakat tak dalam bidang solekan? Jom kita tengok hasilnya. 


Rata-rata netizen yang menonton video ini sangat terhibur melihat gelagat pasangan kesayangan ramai ini. Berbakat juga rupanya Hubsbaby dalam bidang solekan ya, cuma kenapa tangan boleh berbau sambal? Siap pakej dia bagi! kata Fazura.



Alahai "bersemut" kan tengok dorang. Mesti ramai yang tersengih sorang-sorang ketika menonton video ini, baik ngaku!.  - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote stingergrumpy 28-9-2022 04:11 AM
Dah ler kejong, kayu, skg ko buat laki ko adek adek main make up make up....

Seriously?

Kahkahkahkahkahkahkah
Quote stingergrumpy 28-9-2022 04:13 AM
Can't speak for nuts...

Kahkahkahkahkahkah
Quote stingergrumpy 28-9-2022 04:20 AM
Tak cukup PA ko adek adek telor separuh masak ...dah lani laki sendiri dijinak jinakkheun dgn sisi separuh masak main make up make up...

Grow up ler dah meniti 40 kheunz? Nak kena buat benda benda bodoh macam ini utk tunjukkheun kasih sayang dan ala ala jiwa remaja budak bbnu keww?

Cettttt

Kahkahkahkahkahkah
Quote stingergrumpy 28-9-2022 04:38 AM
Edited by stingergrumpy at 28-9-2022 04:42 AM

The wealth that you possess does not necessarily translate into the 'wealth' in your brain.....and the age in you does not necessarily reflect your maturity....apa erti peningkatan usia yg diraikheun setiap tahun jika akal iteww tetap yg dulu?

Too bad so sad....

Quote mayaBB 28-9-2022 04:43 AM
dah nape awk orang atas ni
Quote stingergrumpy 28-9-2022 04:53 AM
mayaBB replied at 28-9-2022 04:43 AM
dah nape awk orang atas ni

Ada yg tak kena dgn citarasa ko kewww?
Quote rainbowrainz 28-9-2022 05:15 AM
Benang mengundang bom nuklear
Quote stingergrumpy 28-9-2022 05:29 AM
rainbowrainz replied at 28-9-2022 05:15 AM
Benang mengundang bom nuklear

Semakin meningkat usia bukan semakin matang....tapi semakin nak menggedikz...peel bbnu ....yes paham laki ko iteww jauh muda dari ko....tapi come on....hence kalau aku carutkheun ok kheunz?

Yg aku kepelikang tanpa batasang sikejong kayu boleh jadi tongong...benda macam ini pun dituruti....kena showcase kasih sayang cara begini keww? Kalau situa  bininya akal dikepala lutut...ko yg hapal surah al mulk tak boleh ada sisi ko yg bini tak boleh buat ko macam adek adek telor separuh masak keww?

Puiiiiiii

Quote BknMaksum 28-9-2022 05:34 AM
stingergrumpy replied at 28-9-2022 04:11 AM
Dah ler kejong, kayu, skg ko buat laki ko adek adek main make up make up....

Seriously?

Awal nyer setinngggggsssss   kta ajak gi meriahkan thread idolat dia tak nak aihhhh. Jomlah setings. Jom meriahkan thread sebelah nun.
Quote stingergrumpy 28-9-2022 05:37 AM
BknMaksum replied at 28-9-2022 05:34 AM
Awal nyer setinngggggsssss   kta ajak gi meriahkan thread idolat dia tak nak aihhhh. J ...

I’m focussed
Quote BknMaksum 28-9-2022 05:41 AM
stingergrumpy replied at 28-9-2022 05:37 AM
I’m focussed

Focuss pulekk dhhhh dont focus here, focus thereee
Quote stingergrumpy 28-9-2022 05:45 AM
Edited by stingergrumpy at 28-9-2022 05:46 AM

Penjilat najis retis dua ekoq ni tak reti subuh kewww?

Wake upppppppppppp

Quote stingergrumpy 28-9-2022 05:49 AM
BknMaksum replied at 28-9-2022 05:41 AM
Focuss pulekk dhhhh  dont focus here, focus thereee

Bangsat bangkai macam ko tak cukup kaki tangan mengutukz disana kewww?

Aku rasa korum mengutukz dah cukup ditempat lain….biar aku fokus disini….I don’t need herd of pengutukz here…. I can do it alone…

Faham kheunz?
Quote stingergrumpy 28-9-2022 05:53 AM
Takda yg nak sebut seteru inaikheun bini, kejong dan bini pun nak copycat kewww?
Kahkahkahkahkahkah
Quote stingergrumpy 28-9-2022 06:01 AM
Ko tak kenal laki ko sendiri keww utk ada keperluan menzahirkheun kasih h sayang dgn dipertontonkheun pada khalayak?

Dah masuk 40 tahun ler weyyyyyy

Takut kurang gedikzz nanti laki cari lain kewww?

Kahkahkahkahkahkah
Quote MatDeghem 28-9-2022 06:05 AM
Ada yang tersakiti.....


Quote stingergrumpy 28-9-2022 06:14 AM
Ok penjilats pondan sekoq dah masuk

Kahkahkahkah
Quote BknMaksum 28-9-2022 06:15 AM
stingergrumpy replied at 28-9-2022 05:49 AM
Bangsat bangkai macam ko tak cukup kaki tangan mengutukz disana kewww?

Aku rasa korum mengutukz  ...


Aikkk…jgnlah carutzz..iols tak rela disakiti disini. Iols nk merasa tersakiti di thread sinun. Ehhh…
Quote emera 28-9-2022 06:17 AM
Edited by emera at 28-9-2022 06:31 AM
MatDeghem replied at 28-9-2022 06:05 AM
Ada yang tersakiti.....


Dia kena kanser hati tu

Lihat semua komen(339)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 10:31 AM GMT+8 , Processed in 0.095535 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top