CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

“Ni Lagi Scary Dari Hantu Sunway Lagoon” Komen Anak Nabila Huda Pada Ibunya Bikin Netizen Terhibur

27-9-2022 07:15 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 3452| Komen: 20

Description: Aktres terkenal dan berbakat besar, Nabila Huda kini dikatakan mula berjinak-jinak dalam aplikasi TikTok.



Aktres terkenal dan berbakat besar, Nabila Huda kini dikatakan mula berjinak-jinak dalam aplikasi TikTok.

Dalam satu hantaran di Instagram beberapa jam lalu, pemilik nama penuh Nabila Huda Suhaimi atau lebih dikenali sebagai Abil, 38, memuat naik satu tangkap layar memaparkan mesej yang dihantar oleh puteri tunggalnya, Keisha Laila di Instagram. 

Hantaran tersebut telah mencuri perhatian ramai apabila anak perempuan Nabila memberi respon pada satu gambar ibunya di Instagram Story dengan mengatakan bahawa wajah ibunya itu lebih seram berbanding hantu di Sunway Lagoon.


Dalam kapsyen ringkasnya, Nabila tergelak besar dengan mesej anaknya itu dan memohon Keisha supaya menyokongnya yang kini bergelar TikTok-ers.

" HAHAHHAHAHAHAHAAA!! Punya cantik kite, dia kata scary dari hantu sunway lagoon???!!! HAHAHAHAHA! Come on girl..Support sikit babe..Your mummy kan tiktok-ers now! At the same time, i can stalk you" katanya.



Sekadar info, Keisha Laila,12, dilahirkan pada 2009 hasil perkahwinan terdahulu Nabila dengan Zaidi Zailani. Namun jodoh mereka tidak panjang dan bercerai pada tahun 2011.





Nabila kemudian berkahwin buat kali kedua pada Disember 2015 dengan Mohd Izwan Johar namun sehingga kini pasangan ini belum dikurniakan cahaya mata. Nabila pernah mengalami keguguran anak keduanya dua tahun lalu. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 27-9-2022 01:56 AM
Tapi atok engko paling scary dik, dari dulu hingga kini kaka seram tengok heshe. Kalau lalu lalang malam2 terserempak heshe memang trauma dan hanya mampu berserah kepada ilahi sebab tak tahu samada tu antu ke amy pencarian
Quote Perawankota 27-9-2022 02:02 AM
Si kesya ni dah sekolah balik ke belum? Dulu kata berhenti kan sebab dah tak larat bayar yuran International school
Quote Cleocatra 27-9-2022 03:02 AM
dudaberhias replied at 27-9-2022 01:56 AM
Tapi atok engko paling scary dik, dari dulu hingga kini kaka seram tengok heshe. Kalau lalu lalang m ...

Berani kaka dud komen gini, nanti datin noyish yang berbadan sasa itew debik kaka dud terpelanting sampai depan kelab dangdut mawar berduri taw. Dah la sheol tengah happy nak timang cucu sulung sheolssss...

Quote dudaberhias 27-9-2022 03:13 AM
Cleocatra replied at 27-9-2022 03:02 AM
Berani kaka dud komen gini, nanti datin noyish yang berbadan sasa itew debik kaka dud terpelanting ...

kalau sheols datang nak debik... iols memang berserah kepada ilahi jah dan serah tengkuk macam ayam nak kena sembelih...
harap2 tak terpelanting sampai ke kondo retak petaling 8 tu... tak pasal2 katup kedai eco sehari kalau kondo tu runtuh..
sian la acik2 yang hari2 memborong sakan kat situ habis la sunyi sepi situ... kalau tidak meriah sakan hari2 mendengar suasana rakyat marhaen memborong sambil di usha ibu kepada ain...

Quote Mopiko 27-9-2022 08:10 AM
Dah besar si keisha ni
Quote jajahoney 27-9-2022 08:23 AM
I sorang je ke perasan muka laki abil macam budak ijat
Quote lasagna 27-9-2022 08:33 AM
aikkk dah berisi plak si kesya ni.. dulu rase halus jer, ni mcm put on weight plak.
Quote casper2022 27-9-2022 09:48 AM
Perawankota replied at 27-9-2022 02:02 AM
Si kesya ni dah sekolah balik ke belum? Dulu kata berhenti kan sebab dah tak larat bayar yuran Inter ...

bkn dh home school anak dia start PKP dlu
Quote naina 27-9-2022 10:24 AM
Uihh nampak cantik melantun plak ye guna TikTok. Ingatkan Nabila Huda diet dan buat rawatan kulit. Rupanya rawatan TikTok je eh. Aku pun tak reti guna TikTok. Register je tapi bersawang
Quote nanasno 27-9-2022 10:33 AM
keisha ni nape muda dia bulat sangat. sakit ada ambil steroid ke?
Quote prince_marhaen 27-9-2022 10:47 AM
Abil ni seboleh-boleh nak jadikan anak dia girl best friend dia over-over nau nak tunjuk sempoi sampai dah macam takde gap hubungan mak-anak-ayah dengan laki dia..even best friends pun ada gap dengan husband orang...dah macam share share pulak si Berd tu...dari dulu meols tgok video they'ols macam over spoilt anak dia..layankan je jerit dia...sampai nampak rude..diorang gelak-gelak padahal nampak rude.. dia kata tak nak keisha jadi macam dia, tapi dia yang corak budak tu sebijik jadi macam dia..
Quote Nnasda53 27-9-2022 12:00 PM
Ada satu gmbr keisha dgn mummy dia mmg copy paste.
Quote lazim 27-9-2022 12:17 PM
prince_marhaen replied at 27-9-2022 10:47 AM
Abil ni seboleh-boleh nak jadikan anak dia girl best friend dia over-over nau nak tunjuk sempoi samp ...

True.  Iols mmg xphm apa yg klakar bila abil respon gelak dekah2 bila ank dia mengada2.  Rasa nk debik je.  Menjerit2 tempik2.. Nampak rude sgt2. Iols rasa laki abil ni mujur la jns easy going so blh lyn ank tiri .. Klu org lain meluat dh..  
Quote Perawankota 27-9-2022 12:19 PM
casper2022 replied at 27-9-2022 09:48 AM
bkn dh home school anak dia start PKP dlu

Hantar jer lah sekolah biasa.. Bagi bergaul dgn ramai org
Quote Mamijarum06 27-9-2022 12:57 PM
naina: Uihh nampak cantik melantun pl ...
Filters kat tiktok mmg power. Byk tiktokers yg bila tunjuk gambar diorg tanpa filter mmg lain bebenor. 50s boleh jadi 20s. Nak ghupe alien mcm kakpam pun boleh [em:3:]
Quote tikusmontok 27-9-2022 01:09 PM
dudaberhias replied at 27-9-2022 01:56 AM
Tapi atok engko paling scary dik, dari dulu hingga kini kaka seram tengok heshe. Kalau lalu lalang m ...

Lawak kaka dudes
Quote aduh2sayang 27-9-2022 05:26 PM
lasagna replied at 27-9-2022 08:33 AM
aikkk dah berisi plak si kesya ni.. dulu rase halus jer, ni mcm put on weight plak.



hak ah..jauh beza. hormon kot. last tengok gambar dia 3 ke 4 tahun lepas halus je


Quote lasagna 28-9-2022 08:36 AM
aduh2sayang replied at 27-9-2022 05:26 PM
hak ah..jauh beza. hormon kot. last tengok gambar dia 3 ke 4 tahun lepas halus je

ada lagi byk gambor2 lama tu, kurus halusss jer keisha ni.. ye laa btul tu mebi hormon kan. nak ada adik masih blom kesampaian pula lagi.
Quote zeetot 28-9-2022 09:32 AM
Badan budak sekolah gemok pun jadi hal ke acik porum kepam?

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 03:36 AM GMT+8 , Processed in 0.100118 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top